Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nic mi sie ostatnio nie układa, muszę się wygadać

Polecane posty

Gość gość

Pod koniec czerwca zrezygnowałam z pracy,  teraz nie moge znaleźć nowej bo albo proponuja marna stawkę i mnie praca niezbyt odpowiada, albo odpadam na rozmowie rekrutacyjnej, choć w tym czasie byłam na trzech.

Jedna praca dobrze się zapowiadała i prawie ja juz dostałam, ale w ostatniej chwili przez pech się nie udało.

Poznałam nowego faceta, znajomośc zapowiadała się dobrze, ale nie wyszło pomimo wielkich nadziei.

I ostatnio jestem kompletnie podłamana bo juz mogłam zacząć nowe zycie, ale się nie udało, pomimo pozornie duzych szans.

Masakra, teraz chwilowo mieszkam z mamą i żyje z oszczędności bo naszczęście je mam, ale mam juz dośc tej stagnacji...

Gość ramp

ojejku jakie to straszne, nie masz pracy i możesz sobie robić całymi dniami na co masz ochotę, co to za życie, lepiej by Ci na pewno było wstawać codziennie o 6 rano i zachrzaniać przez 8 godzin w robicie, współczuję 😞

Gość gość

Wydaje się fajnie, ale ja już 3 miesiąc mam wolne i zaczyna mnie to frustrować... Wolałabym siedzieć te 8 godzin w robocie, choć w poprzedniej pracowałam nawet i po 10 nieraz i wracałam wykończona do domu, ale jednak cos robiłam i byłam wtedy w związku.

No, ale stary związek się zakonczył, praca okazała się toksyczna ( a raczej szefowa), więc z niej odeszłam, pojawił się niedługo potem nowy facet na horyzoncie i  możliwa nowa praca, dośc prestiżowa, cieszyłam się, ze zaczynam nowe życie, a tu nic nie wyszło z tego.

Może za bardzo się nastawiłam na to wszystko.

Gość ramp

spokojnie, jeszcze się w życiu zdążysz naharować i naruuchać, 3 miesiące to krótki odpoczynek, jeszcze z drugie tyle Ci się należy, nauczyciele mają w każdym roku ponad 2 miesiące wakacji i jakoś to znoszą