Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agugusia

Śluz zamiast okresu

Polecane posty

Hej dziewczyny mam taki problem. Mam 18 lat, współżyje od 16 r.ż. miesiączkuje od 13 r.ż i od zawsze miałam regularne miesiączki, zawsze były bardzo bolesne i obfite, ale nigdy się nie spóźniały. Miesiąc temu miesiączka przyszła w spodziewanym dniu ale była bardzo skąpa i trwała krótko, w dodatku nic a nic mnie nie bolało. W tym miesiącu spóźnia się już kilka dni (nigdy wcześniej się to nie zdarzało) nic mnie nie boli, nie czuje się źle, nie mam NPM itp. mam za to śluz taki wodnisty i przezroczysty jak przy dniach płodnych, test ciążowy robiłam wczoraj i wyszedł negatywny, a wizytę u ginekologa mam dopiero na początku listopada. Wie ktoś o co może chodzić? Miał ktoś podobnie? 

Gość Gość

Ja bym zrobiła jeszcze jeden test po paru dniach, jeżeli nie wyjdzie, że jesteś w ciąży to albo czekaj na termin wizyty albo idź prywatnie gdzieś szybciej. Widać, że coś jest nie tak. Może chorowałaś ostatnio, bralaś antybiotyki? To mogło sprawić, że okres się spóźnia. Sprawdź poziom hormonów jeżeli zaczyna Ci się rozjeżdżać do tej pory regularny cykl.

12 godzin temu, Gość Gość napisał:

Ja bym zrobiła jeszcze jeden test po paru dniach, jeżeli nie wyjdzie, że jesteś w ciąży to albo czekaj na termin wizyty albo idź prywatnie gdzieś szybciej. Widać, że coś jest nie tak. Może chorowałaś ostatnio, bralaś antybiotyki? To mogło sprawić, że okres się spóźnia. Sprawdź poziom hormonów jeżeli zaczyna Ci się rozjeżdżać do tej pory regularny cykl.

O to chodzi że nie chorowałam leków również nie przyjmuje, zawsze był okres jak w zegarku a teraz jak nie było tak nie ma.