Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beti30

odstawienie antykoncepcji

Polecane posty

Gość Beti30

Witam,mam 35 lat,3 miesiace temu odstawilam antykoncepcje,przez  2 miesiace mialam regularny okres ,teraz w tym miesiacu mi sie opoznia,nie wiem dlaczego?? antykoncepcje bralam przez 4 lata...

Gość Ewa24

Jak ja odstawiałam belarę kiedy o dziecko się z mężem staraliśmy, to u mnie odwrotnie. Okres pojawił się po właśnie dwóch miesiącach. Myślę, że u Ciebie to taka reakcja organizmu, jeszcze trochę czasu organizm potrzebuje na przyzwyczajenie się do nowej sytuacji i unormowanie wszystkiego, jak już nie bierzesz tabletek.

Gość Beti30

Dzieki,ja mam nadzieje ze dostane bo chodze napompowana,krzyz mnie boli jak zawsze,przed okresem,mam nadzieje ze bedzie tak jak mowisz...

Gość Ewa24

Beti30, tego życzę. Zawsze jak coś możesz wybrać się do ginekologa, lekarz to lekarz. Skontroluje czy wszystko jest w porządku. Pozdrawiam 🙂

Tabletki hormonalne regulują cykle, a teraz jak masz całkowicie naturalny, to róznie może bywać. Winne mogą być właśnie Twoje naturalne skoki hormonów. Ale możemy tu wróżyć z fusów. Idź do lekarza, być może zrobi Ci jakieś badanie i wskaże problem 🙂

Gość Iwona

ja po odstawieniu okres dostałam po 3 miesiącach i też brałam około 4 lata, więc nie przejmuj się, ja po zaprzestaniu brania pigułek jeszcze sprawdzałam czy owulacja wróciła, testowałam to wielokrotnego użytku urządzeniem, które wykrywało jajeczkowanie ze śliny, później przy staraniach o dziecko też był pomocny