Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natka

rimming ;/

Polecane posty

Gość Natka

Facet chciał wylizać mi tyłek przy pierwszym seksie 😕 czy nie uważacie,  że to jest obrzydliwe, czy to we mnie leży problem ? Seks owszem , różne pozycje owszem , ale takie kwestie. Miał ktoś takie doświadczenia. Help.

Gość gość

a co w tym złego, jesteś czysta, pachnąca to i rowek wylizać można - ja lubię

Gość Anka
2 minuty temu, Gość gość napisał:

a co w tym złego, jesteś czysta, pachnąca to i rowek wylizać można - ja lubię

To, ze znamy sie krótko, 2 miesiące. A gdybym była na coś chora? Do takich zabaw potrzebne jest zaufanie, jakas więź. Od razu mam tysiąc myśli, że każdą pannę tak lizał. Obleśne. 

Gość gość

ok, w sumie to z tej perspektywy inaczej to wygląda - no i teraz pocałować będzie go trudniej.

fakt, że ja z Ż do tego dorosłem po wielu latach i to na podstawie dużego zaufania.

więc ogólnie podtrzymuję moją opinię, ale w Twoim przypadku zgadzam się, że to obleśne 🙂

Gość Anka
5 minut temu, Gość gość napisał:

ok, w sumie to z tej perspektywy inaczej to wygląda - no i teraz pocałować będzie go trudniej.

fakt, że ja z Ż do tego dorosłem po wielu latach i to na podstawie dużego zaufania.

więc ogólnie podtrzymuję moją opinię, ale w Twoim przypadku zgadzam się, że to obleśne 🙂

To może zadam jeszcze kilka pytan 😉

On często się przy mnie masturbuje , patrząc na mnie, dotykając, i to jestem w stanie zrozumieć, aczkolwiek spotykam się z tym pierwszy raz, każdemu stał na zawołanie... jest to normalne ? Tym bardziej, że sam zapytał czy mi to nie przeszkadza...

Jednak największym problemem jest brak pełnego wzwodu,  osiąga go tylko na krótki czas...

Mezczyzna ten to rozwodnik, koło 40, bez dzieci. A ja młoda kobieta. Mam wrażenie,  że chyba się nie dogadamy. Co radzisz jako mężczyzna?

Gość Luźna Violetta

Niech se utnie i usmaży na patelni, bedzie wiekszy pozytek z posilku.

Gość gość

ja jeszcze nie mam problemu  z pełną erekcją. ale masturbacja w trakcie oglądania czy dotykania to fajna zabawa. ja też tak robię. gość po rozwodzie, po 40 - jaki powód rozwodu? pewnie ten sam co mój niedługo będzie, czyli zimna ryba zamiast żony w domu. 🙂

Gość Anka
4 minuty temu, Gość gość napisał:

ja jeszcze nie mam problemu  z pełną erekcją. ale masturbacja w trakcie oglądania czy dotykania to fajna zabawa. ja też tak robię. gość po rozwodzie, po 40 - jaki powód rozwodu? pewnie ten sam co mój niedługo będzie, czyli zimna ryba zamiast żony w domu. 🙂

Nie chciała mieć z nim dzieci, zaczęła strasznie imprezować. Zimna ryba ? Co to znaczy ? 

Gość gość

kłoda, libido na poziomie minus 10 i wieczny, permanentny wqrw. mojego życia nie zmienię, dzieci nie zostawię, będę tak trwał, i od czasu do czasu napawał się smakiem rowka mojej Ż gdy łaskawie dopuści mnie poniżając mnie przy tym jak tylko można. ale co zdobędę w tym akcie rozpaczy raz na jakiś czas to moje 😕

Gość facet
26 minut temu, Gość gość napisał:

kłoda, libido na poziomie minus 10 i wieczny, permanentny wqrw. mojego życia nie zmienię, dzieci nie zostawię, będę tak trwał, i od czasu do czasu napawał się smakiem rowka mojej Ż gdy łaskawie dopuści mnie poniżając mnie przy tym jak tylko można. ale co zdobędę w tym akcie rozpaczy raz na jakiś czas to moje 😕

I to jest najlepszy dowód na to, dlaczego faceci nie powinni się żenić. Malzenstwo to totalna głupota.

Gość gość

w punkt ! niestety nie posłuchałem kolegi "starszego stopniem" który mi to odradzał tych naście lat temu 😞

Gość Anka

On też wspominał,  że po ślubie,  seksu jest juz o wiele mniej, ale to pewnie zalezy od temperamentu.  Nie można wrzucać wszystkich do tego samego worka. 😉

Ps. Jak wam tak źle,  to szukajcie młodej kochanki 🙂