Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pimi123

Czy jest to możliwe?

Polecane posty

Witam,

może dla niektórych wyda się to śmieszne, ale ja prosiłabym o konkretną odpowiedź. 
Czy poprzez „stosunek” (który wyglądał raczej w sposób taki, że było włożenie, trochę „poruszanie nim” i wyjęcie i było tak z 5 razy po 20 sekund), z prezerwatywą (nie pękła), bez wytrysku wewnątrz i bez śluzu, w dni niepłodne, jest możliwość zajścia w ciążę? Dodam, że dziś (07.10) powinnam dostać miesiączkę, mam objawy przed ( PMS, mam je zawsze raz bardziej nasilone, raz mniej, ból piersi itp), ale zawsze dostałam w nocy tego dnia, a tym razem się tak nie stało...wiem, że mogę dostać ją np określonego dnia nie w nocy a np wieczorem, ale mimo wszystko proszę o odp.

Gość Iga

Nie no, w tej sytuacji nie masz się czego obawiać. Ale powiem ci z własnego doświadczenia, że bardziej stresowe sytuacje też mogą wystąpić. U nas raz pękła gumka, bałam się jak nie wiem co. Na szczęście dobrze się skończyło, ale drugi raz nie chciałabym się tak stresować. Dlatego zdecydowałam się na antykoncepcję. Mam dwuskładnikową belarę, już prawie rok. Teraz jak mam takie zabezpieczenie to wcale się nie stresuję.