Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

doubleB

Bambino na tr膮dzik

Polecane posty

Hej dziewczyny 馃檪

A wi臋c, m贸j problem przedstawia si臋 nast臋puj膮co: mam 16 lat i okropny tr膮dzik na ca艂ej twarzy. Niby daje si臋 fo zakry膰 podk艂adem, ale kiedy go zmywam to boj臋 si臋 spojrze膰 po tym w lustro. Bylam ju偶 raz u dermatologa, kt贸ry nawet mnie nie wys艂ucha艂 i m贸wi艂 ci膮gle o swoich zasadach (w tym: MASZ NIE NOSI膯 CZARNYCH I CZERWONYCH UBRA艃 ZHXHDHD).

Przepisa艂 mi Dynid, Zineryt, Oeparol jak膮艣 ma艣膰 do twarzy i Cetaphil. Wyda艂am prawie 250 z艂 (艂膮cznie z wizyt膮 u konowa艂a 馃檪 ) no i nic mi tak na prawd臋 na d艂u偶sz膮 met臋 nie pomog艂o.

Pr贸bowa艂am ju偶 w s z y s t k i e g o.聽

Dzisiaj z desperacji kupi艂am najzwyklejszy kremik i myde艂ko Bambino. Je艣li to mi chociaz troch臋 nie z艂agodzi mojej masakry na twarzy to nie wiem...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Go艣膰 M

Spr贸buj Epiduo (na recept臋). Jest 艣wietny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Jakim cudem co艣 z艂o偶onego g艂贸wnie z zapychaczy ma pom贸c na tr膮dzik? Zwariowa艂a艣???

Skoro pr贸bowa艂a艣 "wszystkiego" to zapewne tak偶e kwas贸w (Effaclar, Skinoren) chocia偶by? O ca艂ej przemy艣lanej piel臋gnacji (w艂a艣ciwe oczyszczanie, nawil偶anie etc) nie wspominaj膮c?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marianna

Ja z tr膮dzikiem by艂am u lekarza medycyny estetycznej. Zrobi艂am seri臋 peeling贸w medycznych , mam dobrane odpowiednie kosmetyki do piel臋gnacji sk贸ry i ciesz臋 si臋 艂adn膮 sk贸r膮. polecam ja by艂am w klinice dr Lenartowicz mo偶esz przej艣膰 si臋 na konsultacj臋 www.lenartowiczclinic.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Renata

Zdecydowanie bardziej na tr膮dzik polecam maseczk臋 oczyszczaj膮c膮 od Bielendy z serii Skin shot. Bardzo dobrze radzi sobie w艂a艣nie z tr膮dzikiem i og贸lnie poprawia kondycje sk贸ry.聽

Udost臋pnij ten post