Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

doubleB

Bambino na trądzik

Polecane posty

Hej dziewczyny 🙂

A więc, mój problem przedstawia się następująco: mam 16 lat i okropny trądzik na całej twarzy. Niby daje się fo zakryć podkładem, ale kiedy go zmywam to boję się spojrzeć po tym w lustro. Bylam już raz u dermatologa, który nawet mnie nie wysłuchał i mówił ciągle o swoich zasadach (w tym: MASZ NIE NOSIĆ CZARNYCH I CZERWONYCH UBRAŃ ZHXHDHD).

Przepisał mi Dynid, Zineryt, Oeparol jakąś maść do twarzy i Cetaphil. Wydałam prawie 250 zł (łącznie z wizytą u konowała 🙂 ) no i nic mi tak na prawdę na dłuższą metę nie pomogło.

Próbowałam już w s z y s t k i e g o. 

Dzisiaj z desperacji kupiłam najzwyklejszy kremik i mydełko Bambino. Jeśli to mi chociaz trochę nie złagodzi mojej masakry na twarzy to nie wiem...

Gość Gość M

Spróbuj Epiduo (na receptę). Jest świetny

Gość gość

Jakim cudem coś złożonego głównie z zapychaczy ma pomóc na trądzik? Zwariowałaś???

Skoro próbowałaś "wszystkiego" to zapewne także kwasów (Effaclar, Skinoren) chociażby? O całej przemyślanej pielęgnacji (właściwe oczyszczanie, nawilżanie etc) nie wspominając?

Gość Marianna

Ja z trądzikiem byłam u lekarza medycyny estetycznej. Zrobiłam serię peelingów medycznych , mam dobrane odpowiednie kosmetyki do pielęgnacji skóry i cieszę się ładną skórą. polecam ja byłam w klinice dr Lenartowicz możesz przejść się na konsultację www.lenartowiczclinic.pl

Gość Renata

Zdecydowanie bardziej na trądzik polecam maseczkę oczyszczającą od Bielendy z serii Skin shot. Bardzo dobrze radzi sobie właśnie z trądzikiem i ogólnie poprawia kondycje skóry.