Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalny

Warto głosować na Konfederację

Polecane posty

Gość normalny

Witam chciałem was zachęcić do tego abyście wszyscy głosowali na Konfederacje ponieważ warto na nią głosować.
Udostępniajcie każdemu to nagranie.

https://www.youtube.com/watch?v=a6pbQq6Zsds

Gość gość

Nasze produkty są tanie i dobre bo są dobre i tanie. Na takiej argumentacji daleko nie zajedziecie. Słabo 😕 

Gość Gość

Zdarza się że Konfederacja powie coś mądrego ale ostatnio jak usłyszałam że Konfederacja chce wyjścia z NATO i wejść w sojusz z Rosją czyli Putinem to ręce mi opadły, nie wspomnę o zlikwidowaniu emerytur i wg Konfederacji szpitale miały być płatne. 

Gość Gość

Ale żeby nie było, nikomu nie odradzam głosowanie na Konfederację, wręcz przeciwnie gdyż w razie gdy Konfederacja nie wejdzie do Sejmu jej głosy przechodzą na PiS (system donta)  

Gość gość

Mam gdzieś zapisane najgorsze teksty Korwina. Po ich publikacji nie zagłosuje na was nikt myślący, przykro mi bardzo 😕 

Gość Gość

Nie zagłosuję na was bo Konfederacja to nacjonaliści.

Gość mila
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Zdarza się że Konfederacja powie coś mądrego ale ostatnio jak usłyszałam że Konfederacja chce wyjścia z NATO i wejść w sojusz z Rosją czyli Putinem to ręce mi opadły, nie wspomnę o zlikwidowaniu emerytur i wg Konfederacji szpitale miały być płatne. 

Konfederacja to dziecko PiS ale trochę niepokorne, to twór faszyzopodobny i gdyby PiS nie miał większości w Sejmie to wejdzie w koalicje z Konfederacją a to dla Polski i Polaków klęska 😞

Gość gość

Koalicja PiS z Samoobroną i LPR wiemy jak się skończyła 🙂🙂🙂  🙂

Gość Gość

A jaki jest stosunek konfederacji do inwigilacji oraz bezkarności policji? 

Gość o lol

Konfederacja - banda pryszczatych koników, nie potrafiacych logicznie zmontować zdania. Był taki moment, że głosowanie na nich wydało mi się całkiem rozsądne, mniej rozdawnictwa, wolnośc gospodarcza itp. Aż zaczęli bredzić o lgbt i aborcji jak nakręceni. W d u p i e mam męskich szowinistów i religijnych fnatyków.

Gość gość
14 minut temu, Gość Gość napisał:

A jaki jest stosunek konfederacji do inwigilacji oraz bezkarności policji? 

Chyba sami nie wiedzą. Albo muszą spytać Korwina, a on jak zwykle powie cos głupiego.