Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasia4551

Były narzeczony

Polecane posty

Witam kochane może wy mi pomożecie . Miałam narzeczonego było raz źle raz dobrze jak to związku. Były zaręczyny suknia wisi do teraz był garnitur. Wpłacona zaliczka na sale i zespół zamówione zaproszenia winetki. Po 3 miesiącach koniec. ;( byliśmy 7 lat  zaraz będzie rok a ja nie mogę się pogodzić tesknie nie mogę się skupić a okazuje ze on się z kimś spotyka powiedział ze chyba nie umiał by patrzeć na mnie tak jak kiedyś 😞  jest tylko gorzej pomóżcie proszę bo oszaleje 

Gość Kiss

Jestem w związku 4 lata i gdybym uważała, że normalne jest, że w związku jest raz dobrze, raz źle, to bym go skończyła. Wasz związek był letni i nudny, on go zakończył, bo chce czegoś więcej i ma już kogoś.

Gość Kiss

Przepraszam, ale co Ty do mnie bełkoczesz? Co ma wspólnego staż związku z jego temperaturą?

4 godziny temu, Kasia4551 napisał:

Witam kochane może wy mi pomożecie . Miałam narzeczonego było raz źle raz dobrze jak to związku. Były zaręczyny suknia wisi do teraz był garnitur. Wpłacona zaliczka na sale i zespół zamówione zaproszenia winetki. Po 3 miesiącach koniec. ;( byliśmy 7 lat  zaraz będzie rok a ja nie mogę się pogodzić tesknie nie mogę się skupić a okazuje ze on się z kimś spotyka powiedział ze chyba nie umiał by patrzeć na mnie tak jak kiedyś 😞  jest tylko gorzej pomóżcie proszę bo oszaleje 

Jakiej pomocy od nas oczekujesz? Przecież nie sprawimy, że on do Ciebie wróci. Zwyczajnie: coś się skończyło. Musisz jakoś sobie z tym poradzić.

Gość Podobnie mam

Odszedl do innej zostawil  mnie i dzieci.

Zblaznilam sie niestety ,zniszczylam ich zwiazek .Wrocil przyjelam go ale to juz nie bylo to samo .Odszedl znowu do niej  Tamta teraz sie nim bawi wodzi . Tak juz rok prawie 1.5 roku ale jest ze mna coraz to lepiej a z nim nie chce miec kontaktu . 

Sciskam cie glowa do gory choc wiem ze to trudno 

Gość Jvvnkn

Straszny bełkot. Nic nie napisane czemu się rozstaliście. I w czym niby mamy pomóc? Nie dziwię się że narzeczony cię zostawił jak ty nawet kilku zdań nie potrafisz porządnie napisać. Poza tym najpierw piszesz że byliście 7 lat, a potem 3 miesiące? Nic nie rozumiem.

16 godzin temu, Gość Podobnie mam napisał:

Odszedl do innej zostawil  mnie i dzieci.

Zblaznilam sie niestety ,zniszczylam ich zwiazek .Wrocil przyjelam go ale to juz nie bylo to samo .Odszedl znowu do niej  Tamta teraz sie nim bawi wodzi . Tak juz rok prawie 1.5 roku ale jest ze mna coraz to lepiej a z nim nie chce miec kontaktu . 

Sciskam cie glowa do gory choc wiem ze to trudno 

Dziekuje staram się.. tobie  tez i pozdrawiam dzieciaczki! 

Gość Greg

Tylko czas i absolutny brak kontaktu i jakiejkolwiek wiedzy co u niego słychać. A tak przy okazji...kazał oddać pierścionek ?

Dnia 8.10.2019 o 17:49, Gość Podobnie mam napisał:
4 godziny temu, Gość Greg napisał:

nie Nie kazał oddawać i mamy wspólnego psa . Wienc coś tam rozmawiamy 

Dziekuje staram się.. tobie  tez i pozdrawiam dzieciaczki!