Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Co robicie gdy dzwonia do was jacys naciagacze z innych firm

Polecane posty

Gość Gość

Ja się rozlaczam

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Blokuje numer 

Ale rozmawiasz z taką osobą czy od razu siebrozlaczasz

Gość Gość

Ściągasz "Odebrać telefon?" na Androida. Zaznaczasz TYLKO później w ustawieniach aplikacji suwakiem w BLOKOWANIE: "Wysoki poziom bezpieczeństwa...". Następnie zaznaczasz w Blokuj połączenia przychodzące z:

Lokalnie negatywnie ocenione numery i numery negatywnie ocenione przez społeczność.

WSZYSTKO INNE ODZNACZONE MA BYĆ.

Jeśli nie chcesz żeby ta aplikacja zmieniła się na domyślną aplikację do dzwonienia i jako rejestr połączeń to przy instalacji się zapyta.

Druga sprawa w ustawieniach Androida w Powiadomieniach można zablokować powiadomienia tej aplikacji, oraz ikonkę na pasku zadań żeby się nie pojawiała. I TAK BĘDZIE DZIAŁAĆ.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ściągasz "Odebrać telefon?" na Androida. Zaznaczasz TYLKO później w ustawieniach aplikacji suwakiem w BLOKOWANIE: "Wysoki poziom bezpieczeństwa...". Następnie zaznaczasz w Blokuj połączenia przychodzące z:

Lokalnie negatywnie ocenione numery i numery negatywnie ocenione przez społeczność.

WSZYSTKO INNE ODZNACZONE MA BYĆ.

Jeśli nie chcesz żeby ta aplikacja zmieniła się na domyślną aplikację do dzwonienia i jako rejestr połączeń to przy instalacji się zapyta.

Druga sprawa w ustawieniach Androida w Powiadomieniach można zablokować powiadomienia tej aplikacji, oraz ikonkę na pasku zadań żeby się nie pojawiała. I TAK BĘDZIE DZIAŁAĆ.

Działa na 100%. Używam do prawie dwóch lat chociaż zmieniłem już numer i raczej teraz nie dostaje już tego typu telefonów..

Gość a ja mówię:

poproszę pizzę na grubym cieście z podwójnym sosem. 100% zerwanie połączenia

Gość Agent

Przedstawiam sie jako starszy aspirant z komendy powiatowej policji. 

Gość ch we wsi
Przed chwilą, Gość Agent napisał:

Przedstawiam sie jako starszy aspirant z komendy powiatowej policji.

3 minuty temu, Gość a ja mówię: napisał:

poproszę pizzę na grubym cieście z podwójnym sosem

czekam, aż zadzwonią!

Gość Npja

Nie odbieram nieznanych, kiedys sprawdzałam opinie nieznanych w necie zanim blokowalam ale juz mi sie nie chce, wszystkie mialy negatywne opinie, od razu blokuje bez odbierania, wiec jesli ktos cos chce to musi pisac  lub wyslac pismo:)