Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadn

TSH poniżej normy po letroxie... pomocy

Polecane posty

Gość nadn

Dziewczyny, jestem załamana i nie wiem co mam myśleć..do wizyty u endo został mi cały tydzień.. 😞

Moje TSH przed leczeniem - 3,55, FT4 - 1,14

Moja endo przepisała mi letrox 50 co od razu czułam, że nie jest dobrym pomysłem, bo ja za każdym razem od razu działam na leki..

Tak teraz po prawie 3 miesiącach brania odebrałam wyniki

Moje TSH - 0,05..... FT4 1,64.... MASAKRA! Co mam dalej z tym robić? Czekać? Może któraś miała taki przypadek? Jestem załamana 😞

Nie wiem czy brać to cholerstwo dalej

Też tak miałam nie martw się 🙂 Na pewno masz za wysoką dawkę, dziwne że od razu Ci taką przepisała, więc pewnie będziesz musiała zmniejszyć co najmniej o połowę, nie wiem czy są jeszcze mniejsze dawki ale te co masz pewnie da się przełamać na pół ? jeżeli tak to możesz sobie sama to o połowę zmniejszyć do wizyty ale raczej nie zaprzestawaj zupełnie brać. Mimo wszystko lepiej skonsultować to ze specjalistą. No i wyniki trzeba często powtarzać bo niestety nie tylko od leków zależą te wyniki. 

Gość nadn

Dokładnie tak dzisiaj zrobiłam. Przełamałam na pół i do wizyty będę brała połowę dawki🙂 Ja nie wiem czym ona się sugerowała, żeby taką dawkę mi od razu dać... Dodam jeszcze, że to początek mojej przygody z tarczycą, więc skoro nie było jakiejś tragedii w wynikach to powinna zacząć od mniejszej dawki.. Poczekać, zobaczyć co się będzie działo.. Ale przecież po co 🙂 Najlepiej od razu dużą dawkę wpakować 

Dnia 9.10.2019 o 17:03, Gość nadn napisał:

Dokładnie tak dzisiaj zrobiłam. Przełamałam na pół i do wizyty będę brała połowę dawki🙂 Ja nie wiem czym ona się sugerowała, żeby taką dawkę mi od razu dać... Dodam jeszcze, że to początek mojej przygody z tarczycą, więc skoro nie było jakiejś tragedii w wynikach to powinna zacząć od mniejszej dawki.. Poczekać, zobaczyć co się będzie działo.. Ale przecież po co 🙂 Najlepiej od razu dużą dawkę wpakować 

I co byłaś już u lekarza?