Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eho

brak wiecie czego a 25 lat

Polecane posty

Gość eho

Wykańcza mnie to odbija mi powoli 😞 życie moze być ciekawe ale bez  kobiety niechce mi się żyć dobija mnie to wszystko pisze setki wiadomości na portalach ale albo mi konto zablokują albo  mi żadna nie odpisze.. realnie tez próbuje staram sie  ale zawsze trafiam albo na dzieciate albo po przejściach ostatnio mi tak powiedziała jedna ..a świetna dziewczyna byłą chciałem sie spotkać no ale cóż nieprzyszła. gdybym przespał się z  jakaś dziewice tobym odzyskał wiarę w siebie swoja godność i nadzieje ale niema juz jeszcze z 5 lat temu byly czasem dziewice  w sieci a teraz to już 16 z cyckami i swoimi menami;/. eh jak nie wyladuje w czubkach to będzie dobrze poco mi były te studia to byłą głupota jak i technikum  wszędzie tylko chłopi  nie umie nawiązywać kontaktów z kobietami masakra jakaś ani niema odpowiedniej.. ostatnio pisałem z jedna to miałą juz dziecko w wieku 21 lat.  bije mi coraz bardziej:(

Gość eho

daremne to zycie zabrali mi wszystko nie zostało nic   nauka  nauka i po szansie na miłość koszmar wolałbym mieć kobietę niz wiedzę rodzinę dzieci tak mi zostaje alkoholi

Gość eho

tylko sex się liczy albo wygrasz albo nie teraz już to robią nieletnie nie mam szans nic wyrwać dla siebie muj czas minął 

Gość eho

jak  zaczac zyc bez dziewicy? jak  sie cieszyć zyciem gdy niema się szans na nią?:((

Gość Paulina
3 minuty temu, Gość eho napisał:

jak  zaczac zyc bez dziewicy? jak  sie cieszyć zyciem gdy niema się szans na nią?:((

Idż do pracy potem spróbuj poderwać. Ale skoro do tej pory nawet podrywając sie nic nie znalazłeś to musisz być straszny oblech z wyglądu.

Gość eho

żałuje ze  urodziłem się tak późno i w tych latach , tego ze nie zdążyłem pokochać kobiety ze miałem problemy psychiczne ale tak nikt cie nie wsparł tylko każdy plotkował na ciebie. czasu nie cofne i to mnie najbardziej boli bo nie moge poznać juz fajnej dziewczyny same  po przejsciach dzieciate 😞