Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ANDZIKBU

Nitki krwi w sluzie plodnym

Polecane posty

Witam ! Widziałam, że jest już kilka takich tematów, ale żaden nie odpowiada na moje pytanie. Od 2 miesięcy mam dość dziwny okres. 04.09.2019 miałam dość skapy przez 6 dni i 01.10.2019 też przez 6 dni, ale jeszcze bardziej skapy, dosłownie wystarczala mi 1 wkładka przez cały dzień. 06.10 miałam dużo białego słuzu 7.10 jeszcze więcej i zrobił się rozciagliwy kolejnego dnia zaś był przezroczysty A 9.10.2019 od samego rana byl sliski przezroczysty ciagacy sie i z nitkami krwi, pod wieczor zaczal bolec mnie jajnik. I tu moje pytanie, jeśli wspolzylam 18.09.2019 w dniu szczytu owulacji( sluz, temp i bol jajników, więc myślę że wszystko się zgadza) A 29 dostałam bardzo skapa miesiączke to czy jest szansa na ciążę? I czy te nitki w sluzie i przesunięcie się owu to implantkacja? Wspolzylam też 26.09, czyli 3 dni przed miesiączka. Wiem, że wrozkami nie jesteście, ale może któraś z Was miała podobną sytuację i będzie w stanie mi pomóc... wiem też że na test jest za wcześnie... proszę dziewczyny o pomoc!!! Dodam też, że staram się o dziecko a cykle mam co 26 lub 30 dni 

Gość Dixi

Skąpy i przez 6 dni, to chyba nie taki skąpy jak Ci się wydaje. Jak współżyłaś bez anty to niestety wszystko jest mozliwe, idź do lekarza i wszystko bedzie jasne. A jak się uda to pomyśl o dobrym zabezpieczeniu, również przed infekcjami. Ja używam diafragme caya i czuje że jestem odpowiednio chroniona 

48 minut temu, Gość Dixi napisał:

Skąpy i przez 6 dni, to chyba nie taki skąpy jak Ci się wydaje. Jak współżyłaś bez anty to niestety wszystko jest mozliwe, idź do lekarza i wszystko bedzie jasne. A jak się uda to pomyśl o dobrym zabezpieczeniu, również przed infekcjami. Ja używam diafragme caya i czuje że jestem odpowiednio chroniona 

Skapy skapy bo zazwyczaj miałam tak że musiałam co rusz zmieniać podpaske, a teraz wystarczyła mi jedna wkładka, więc coś jest na rzeczy. A co do zabezpieczenia to tak jak pisałam, staram się o dziecko, więc anty odpadaja😊 A do lekarza chwilowo nie mogę, przebywam za granicą i do mojego ciężko jest się dostać, muszę czekać 3 tyg 🙄 A do tego czasu chciałabym już wiedzieć czy jestem 

Gość Gość

No to jak chcesz wiedzieć czy jesteś to na forum Ci nikt nie powie. Jak jest za wcześnie na test to czekaj i tyle. Tutaj wróżek nie ma, a to że ktoś mógł mieć podobnie nic nie znaczy. Nie nakręcaj się w żadną stronę tylko żyj. Jak planujesz i tak dziecko to współżyj ile wlezie i ciesz się dobrym seksem, a nie myślisz czy już plemnik dotarł czy nie bo jaka to przyjemność wtedy. Dbaj o sobie, nie pij alkoholu, unikaj papierosów, bierz kwas foliowy i wyluzuj. Powodzenia