Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Mam obsesje na punkcie pewnej kobiety

Polecane posty

Gość akimuszki666ppp

tyle ze Ukrytym i dalekim dla wiekszosci z Nas. No moze poza tymi ktorzy go poznali osobiscie, budzac sie ze snu i poznali Natue zlotej pustki. wtedy mozna pytac takich o wszystko, bo wiedzą na temat iluzji Mayi niemal wszystko:classic_laugh:😜

Gość Gosc

A szczupła i wysoka ta brunetka?

Gość Gosc

To nie obsesja to tylko hormony. Przejdzie Ci !!!

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

To nie obsesja to tylko hormony. Przejdzie Ci !!!

po śmierci każdemu wszystko przejdzie 😂

Gość gość

To jak z tym wisielcem, wisi, troche wierzga nogami, ale przyzwyczai sie w końcu 😂

Gość ⚕️⚕️⚕️
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Chyba zwariowalem ogólnie

To nic nowego. Każdy stan zauroczenia ma w sobie komponete obsesji. Czy sie pogłębia w jakiś destruktywny chorobowy sposób, dużo zależy na jaki grunt padnie . Jeśli z twoją psychika i emocjami wszystko jest okej z medycznego punktu widzenia, to możesz być spokojny bo to wkrótce minie . Każdy zakochany tak ma , to "normalne" . Zaglądasz na jej profil bo to cię uspokaja i daje namiastkę bliskości z osobą którą kochasz. Wszystko będzie dobrze. 

Gość Gość
19 minut temu, Gość akimuszki666ppp napisał:

tyle ze Ukrytym i dalekim dla wiekszosci z Nas. No moze poza tymi ktorzy go poznali osobiscie, budzac sie ze snu i poznali Natue zlotej pustki. wtedy mozna pytac takich o wszystko, bo wiedzą na temat iluzji Mayi niemal wszystko:classic_laugh:😜

A brałeś już dziś 💊

Gość akimuszki666ppp
14 minut temu, Gość gość napisał:

To jak z tym wisielcem, wisi, troche wierzga nogami, ale przyzwyczai sie w końcu 😂

😷👨‍🚀☠️

Gość Gosc
12 minut temu, Gość ⚕️⚕️⚕️ napisał:

To nic nowego. Każdy stan zauroczenia ma w sobie komponete obsesji. Czy sie pogłębia w jakiś destruktywny chorobowy sposób, dużo zależy na jaki grunt padnie . Jeśli z twoją psychika i emocjami wszystko jest okej z medycznego punktu widzenia, to możesz być spokojny bo to wkrótce minie . Każdy zakochany tak ma , to "normalne" . Zaglądasz na jej profil bo to cię uspokaja i daje namiastkę bliskości z osobą którą kochasz. Wszystko będzie dobrze. 

Fajnie napisane

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Fajnie napisane

Jeśli ktoś kocha obiekt swoich obsesji to do leczenia.

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jeśli ktoś kocha obiekt swoich obsesji to do leczenia.

nie pitol, tak wygląda miłość, że tęsknisz, myślisz chcesz być blisko, tak nas natura stworzyła. Obsesje to można mieć jak sie obgryza paznokcie!

Gość Psyhjatra

Znafcy psychatrii kuzwa Tu sałe forum do leczenja 

Gość Malinowy krem
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Ciągle zagladam na jej profil na fb choć nic tam nowego nie.wrzuca, ogladam zdjecia, śni mi sie, myślę o niej, co robi

Mam tak od 6 lat . Obyś tyle się nie męczył co ja. To nie jest normalne..eh 

Gość Gość
17 minut temu, Gość gość napisał:

nie pitol, tak wygląda miłość, że tęsknisz, myślisz chcesz być blisko, tak nas natura stworzyła. Obsesje to można mieć jak sie obgryza paznokcie!

Aha.

Gość GoscA

Witaj w klubie! Dostałam jakiegoś fioła na punkcie pewnego M. Cały czas o nim myślę. Niemal bez przerwy o nim mówię. Śni mi się po nocach. Tęsknię za nim jak cholera! 

Gość Gosc
5 minut temu, Gość GoscA napisał:

Witaj w klubie! Dostałam jakiegoś fioła na punkcie pewnego M. Cały czas o nim myślę. Niemal bez przerwy o nim mówię. Śni mi się po nocach. Tęsknię za nim jak cholera! 

No tak tak to bywa. Dawka hormonów robi z zakochanych szaleńców. Możemy góry przenosić, dostajemy skrzydeł. Dlaczego milosc często bywa nieodwzajemniona? To straszne uczucie, trzeba to przetrwać. 

Gość trzymam kciuki w takim razie oby Ci przeszło jeśli nieodwzajemniona : (  Ja też ciagle o kimś myślę, kto o mnie chyba nie. To trudne jest. 

Gość zakochana bez terminu
6 minut temu, Gość Gosc napisał:

No tak tak to bywa. Dawka hormonów robi z zakochanych szaleńców. Możemy góry przenosić, dostajemy skrzydeł. Dlaczego milosc często bywa nieodwzajemniona? To straszne uczucie, trzeba to przetrwać. 

Gość trzymam kciuki w takim razie oby Ci przeszło jeśli nieodwzajemniona : (  Ja też ciagle o kimś myślę, kto o mnie chyba nie. To trudne jest. 

Trudne ? hmm mam tak samo bo jest daleko ode mnie 

Gość GoscA
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

Nie wiem, czy nieodwzajemniona. On jest bardzo skryty i niezwykle ostrożny w kontaktach z ludźmi. Szczególnie z kobietami. 

Wydaje mi się, że obopólna chemia jest. Ponoć jest to widocznie. Moje koleżanki to widzą. 

Marzy mi się żeby...

Gość GoscA

Żeby odważył się, żeby to się rozwinęło.

Gość gosc gosc

1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

A szczupła i wysoka ta brunetka?

Tak w sam raz, 😉 jest Wysoka i w moim typie :L( ale musimy sie rozstac na cale życie ^^ xD

Gość Gosc
7 minut temu, Gość gosc gosc napisał:

Tak w sam raz, 😉 jest Wysoka i w moim typie :L( ale musimy sie rozstac na cale życie ^^ xD

Dlaczego? : (

Gość Gosc0

😏 a co byś mnie sobie mieć chciała? No to musisz się postarać bardziej. 

Gość Gosc

Jak ma na imię ta kobieta? 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Jak ma na imię ta kobieta? 

No jak pewnie Anna albo Agnieszka.

Gość hmm
16 godzin temu, Gość Gosc0 napisał:

😏 a co byś mnie sobie mieć chciała? No to musisz się postarać bardziej. 

O... czyli co? O ile nie znalazłeś ideału, dopracujesz sobie "kandydatkę na ideał", tak żeby odgrywała rolę odnalezionego 'skarbu' ? 🙂 Tylko pytanie jest następujące, otóż czy taka kobieta jest bardziej wartościowa od "kobiety - prawdziwego skarbu", bo włożyła wiele wysiłku, by stać się twoim ideałem czy jednak większą wartość ma i tak kobieta będąca od początku swego objawienia owym skarbem (spełniająca wszystkie wymogi) czyli atrakcyjna dla ciebie w sposób naturalny...? 😉

Gość Xxxx
Dnia 11.10.2019 o 16:37, Gość gosc gosc napisał:

Nie można odrzucać miłości swojego życia, bo wtedy nigdy nie zaznasz pełni szczęścia, nie skazuj siebie świadomie na bol i cierpienie. Walcz o Nią. Pamiętaj, że każda sytuację można odwrócić. Wszystko da się zmienić. 

Gość Basia
Dnia 11.10.2019 o 16:37, Gość gosc gosc napisał:

Nie bądź głupcem. Masz jedno życie i żyj tak jak tego pragniesz. Przynajmniej zawalcz o miłość swojego życia, bo będziesz żałował do końca życia.