Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Po dlugim czasie znowu Ciebie widziałem

Polecane posty

Gość gość

uczucia uśpione znowu obudzone

Gość gość
14 godzin temu, Gość Xxxx napisał:

Wiem o czym piszesz. Nić, o której wspomniałeś, to jest właśnie połączenie dusz. Spotykasz osobę i masz pewność, że właśnie Jej szukałeś całe życie. Że jesteście sobie przeznaczeni, a Waszej miłości nic i nikt nie jest w stanie zniszczyć; przetrwa wszystko.

Ja też to skomentuję. To prawda, wierzę że coś takiego istnieje, ale czasami już jest za późno i nic nie można zrobić...

Gość Aaaa

Czekam na jutrzejszy dzień 🥰

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Ja też to skomentuję. To prawda, wierzę że coś takiego istnieje, ale czasami już jest za późno i nic nie można zrobić...

A co w trumnie już leżysz?🙈👻 Daj spokój na miłość i życie nigdy nie jest za późno😁😱 P.S. Przepraszam dosadność 

Gość Www

Za każdym razem kiedy Cię widzę serce wali mi jak oszalałe. Ty tego nie wiesz bo nie znasz mych myśli i uczuć. Bawimy się  ze sobą w grę pozorów. Zawsze ciepło  robi mi się na duszy kiedy widzę jak na mnie patrzysz i że robisz to często. Czuję więź między mami tak jakbym znała Cię od zawsze jesteś mi bliski.

Gość Goss

No tak,rzeczywiscie patrze,bo na nic innego mnie nie stac.

Gość Goss

Od razu tchorze?!Mam chorobliwa niesmialosc,pewnie sie bierze z niskiej samooceny,choc na takiego nie wygladam.

Gość gość

Walczysz z nieśmiałoscią czy tylko szukasz wymówki dla swojej bierności?

Gość Goss

Walka z wiatrakami,mozna zniwelowac w malym stopniu ale kazdz z nas rodzi sie z pewnymi cechami charakteru i nic na to nie poradzimy.

Gość gość

Jeśli Twoja nieśmiałość wynika z niskiej samooceny to pracuj nad poczuciem wartości.

Gość Gość

Coś wam marnie idzie ten temat gdy mnie nie ma 🙂

Gość Goss
26 minut temu, Gość gość napisał:

Jeśli Twoja nieśmiałość wynika z niskiej samooceny to pracuj nad poczuciem wartości.

Latwo powiedziec,to sie ma albo nie ma.

Gość Goss
10 godzin temu, Gość Www napisał:

Za każdym razem kiedy Cię widzę serce wali mi jak oszalałe. Ty tego nie wiesz bo nie znasz mych myśli i uczuć. Bawimy się  ze sobą w grę pozorów. Zawsze ciepło  robi mi się na duszy kiedy widzę jak na mnie patrzysz i że robisz to często. Czuję więź między mami tak jakbym znała Cię od zawsze jesteś mi bliski.

Ladnie napisalas,to tak jakbys to Ty była ale pewnie mała szansa,takich przypadkow jest duzo.

Gość Gość
20 minut temu, Gość gosc napisał:

Byłeś  u fryzjera 

To już nie jest śmieszne, zaczynam się bać!

Gość Gor

Ludzie,piszcie na temat,bo jak nie to w ogole sie nie udzielajcie!

Gość Gosc
Dnia Friday, October 11, 2019 o 21:35, Gość Onsam napisał:

nie podsuwaj mi pomysłu bo ta "ona" pracuje 300 metrów od mojego miejsca zamieszkania ale na szczęście nie muszę tam niczego kupować ale mógłbym, nie, nie moge tam pójść po nic, nawet żeby sprawdzić, czy na klienta zareaguje nienawiścią jakąś

Lecz sie! Ona ma meza!!

Gość gosc
Dnia Friday, October 11, 2019 o 21:49, Gość Taka prawda napisał:

Ludzie macie Facebooku ,mesengery a nie możecie się poprostu umówić na kawę. Napisz do niej:;;; chciałbym z tobą porozmawiać masz czas w czwartek napić się że mną kawy,? I na pewno się zgodzi chociażby z ciekawości o czym chciałeś z nią porozmawiać.A kawa w dzisiejszych czasach jest nie zobowiązująca. Szkoda żebyście się tak dalej na siebie patrzyli i męczyli.

A po co umawiać się niezobowiazujaco? Po co komuś marnować czas? Nie umowił się, relacja została przerwana, więzi już przy takim zachowaniu nie da się wskrzesić, zakończyło się.

Gość gosc
22 godziny temu, Gość Www napisał:

Tak więzi już nie ma.

Gość Www
13 godzin temu, Gość Goss napisał:

Ladnie napisalas,to tak jakbys to Ty była ale pewnie mała szansa,takich przypadkow jest duzo.

Ty czyli kto? Może napisz coś o niej chętnie przeczytam.

Gość Aaaa

Widziałam Cię znów ale unikasz mego wzroku. 

Gość Ogarnijcie sie

Ale wy jesteście dzieciaki,myślicie ze on/ona to akurat pisze tu na forum,tu piszą ludzie z całej Polski i nie tylko wy od razu głupoty wierzycie,ona z Zakopanego napiszę widziałam Cię wczoraj ale unikasz ...... druga żeby poszedł  do fryzjera a jakiś koleś z Gdyni ze nie zrobi pierwszego kroku bo ma kompleksy i przez to pomimo że kobieta zakochana w nim patrzy ,przychodzi ,tęskni itd to on nie zrobi nic i on nieszczęśliwy i ona będzie w zyciu sama bo innego nie chce tylko jego Kocha. Szkoda czasu na te wasze jęki zróbcie coś w realu bo tu tej drugiej osoby nie ma na forum!,,,,

Gość Aaaaa
20 minut temu, Gość Ogarnijcie sie napisał:

Ale wy jesteście dzieciaki,myślicie ze on/ona to akurat pisze tu na forum,tu piszą ludzie z całej Polski i nie tylko wy od razu głupoty wierzycie,ona z Zakopanego napiszę widziałam Cię wczoraj ale unikasz ...... druga żeby poszedł  do fryzjera a jakiś koleś z Gdyni ze nie zrobi pierwszego kroku bo ma kompleksy i przez to pomimo że kobieta zakochana w nim patrzy ,przychodzi ,tęskni itd to on nie zrobi nic i on nieszczęśliwy i ona będzie w zyciu sama bo innego nie chce tylko jego Kocha. Szkoda czasu na te wasze jęki zróbcie coś w realu bo tu tej drugiej osoby nie ma na forum!,,,,

Przecież to nie o to chodzi źe ktoś kogoś tutaj szuka tylko chodzi o to żeby dać upust emocjom , napisać o czymś ci się tłumi w sobie . 🙈 Jednakże nie wykluczam że i takie przypadki pewnie są.. Jak to mówią człowiek strzela Pan Bóg kule nosi ... Człowiek tu jest anonimowy i może się wygadać w tym rzecz 🤦🏼‍♀️

Gość gość
21 minut temu, Gość Aaaaa napisał:

Przecież to nie o to chodzi źe ktoś kogoś tutaj szuka tylko chodzi o to żeby dać upust emocjom , napisać o czymś ci się tłumi w sobie . 🙈 Jednakże nie wykluczam że i takie przypadki pewnie są.. Jak to mówią człowiek strzela Pan Bóg kule nosi ... Człowiek tu jest anonimowy i może się wygadać w tym rzecz 🤦🏼‍♀️

Dokładnie. Niektórzy są tak ograniczeni że nie potrafią tego zrozumieć 😉 

Gość Goss
1 godzinę temu, Gość Www napisał:

Ty czyli kto? Może napisz coś o niej chętnie przeczytam.

Szczupła i drobna i taka zawsze w obyciu "skromniutka"może i nieśmiała trochę(ale ja trzy razy)nie narzucająca się(pomijając już,że zajęta).Nawet jak idzie to mi się jej chód podoba,nie wiem dlaczego tak na mnie działa,trudne do wytłumaczenia... 

Gość Pomoże

Zwal konia chłopie. 

Gość gość
14 godzin temu, Gość Goss napisał:

Latwo powiedziec,to sie ma albo nie ma.

Musisz pracować nad pewnością siebie. Zacznij od zmiany głowy. Wyrzuć negatywne myśli i nastawienie. Daj sobie czas, ponieważ zmiana nie przyjdzie od razu.

Gość Wwww
18 minut temu, Gość Goss napisał:

@Www to jednak nie Ty?

Nie bo ja nie jestem zajęta. Ja tęsknie za A.K.