Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Ładna miska jeść nie daje prawda czy mit?

Polecane posty

Gość Gość

Uważacie że piękne panny to gorszy materiał na żonę niż przeciętne kobiety ?

Gość Gość

Mi kiedyś chłopak tak powiedział kiedy się spytałam czemu wziął mnie grubsza dziewczyne zamiast chudej czarnuli

Gość Gość

Im ładniejsza tym więcej wymaga I tym więcej miała bolcow 

Gość w kość

jeśli się żenić to tylko z nieprzeciętną kobietą,

Gość Prawda81
Przed chwilą, Gość w kość napisał:

no wlasnie z przecietna...

Gość Gość
Przed chwilą, Gość w kość napisał:

Nieprzeciętna kobieta ma niż przeciętne wymagania plus wiele opcji 

Gość Gość 00

Zależy też kto co uważa za ładne bo dziewczyna może mieć piękna twarz i ciało ale o siebie nie dbać i chować pod worowatymi ubraniami a może być przeciętna laska która się odslania jak może i tapetuje uważając za bóstwo 

Gość Gość

Dla kogoś przeciętność dla kogoś innego ideał I odwrotnie.Idac za ,, ideałem,, wykreowanym przez media..To już nie kobieta A klon kobiety. 

Gość ktos

Ładna kobieta tj. minimum 7/10 zawsze będzie bardziej wybrzydzać, bo ma więcej opcji i jest przyzwyczajona do atencji. Tak było jest i będzie. Koło pięknej zawsze trzeba latać i podbijać swoją wartość jako faceta, walczyć. Są też bardziej rozkapryszone? Czemu ? BO MOGĄ! Paszczur nie będzie, bo go nikt nei chce, modli się do bozi, żeby jakiś frajer spłynął z nieba.

Ogólnie - lachony do seksu, na żonę szara myszka, przeciętniara -zapamiętaj to, bo to święta prawda.

Gość CosWtymJest81

Na zone przecietna a piekne do lozka...

Gość Gość
1 minutę temu, Gość ktos napisał:

Ładna kobieta tj. minimum 7/10 zawsze będzie bardziej wybrzydzać, bo ma więcej opcji i jest przyzwyczajona do atencji. Tak było jest i będzie. Koło pięknej zawsze trzeba latać i podbijać swoją wartość jako faceta, walczyć. Są też bardziej rozkapryszone? Czemu ? BO MOGĄ! Paszczur nie będzie, bo go nikt nei chce, modli się do bozi, żeby jakiś frajer spłynął z nieba.

Ogólnie - lachony do seksu, na żonę szara myszka, przeciętniara -zapamiętaj to, bo to święta prawda.

A skąd wiesz że ktoś jest ładny albo paszczur? Ja widuje te niby 10/10 I zawsze coś w nich nie gra albo duże dziury w nosie albo jakaś dziwna szczęka albo duże stopy,nie ma idealnie genetycznej kobiety , to chyba chodzi bardziej o to że jakaś laska ma o sobie mega mniemanie o robi wokół siebie otoczke " pięknej " 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

A skąd wiesz że ktoś jest ładny albo paszczur? Ja widuje te niby 10/10 I zawsze coś w nich nie gra albo duże dziury w nosie albo jakaś dziwna szczęka albo duże stopy,nie ma idealnie genetycznej kobiety , to chyba chodzi bardziej o to że jakaś laska ma o sobie mega mniemanie o robi wokół siebie otoczke " pięknej " 

Kiedyś tak z ciekawości przeglądałam instagrama i w sumie nie było ani jednej mega ślicznej kobiety w której wszystko było Wow, bo jak miała piękna twarz i duży biust to znowu figura kloca bez talii , albo śliczna twarz i tyłek ale znowu jakieś krzywe nogi 

Gość ktos
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Nie pieprz. Jest katalog kobiet na ulicach, w życiu, które bezwzględnie są 9-10/10 i one mają bajkwoe zycie, bo frajerzy się zabijają o nie. Żaden materiał na zonę. Drogie, pyskate suczki. Ale do wyra dobre.

Gość ktos

Kiedyś tak z ciekawości przeglądałam instagrama i w sumie nie było ani jednej mega ślicznej kobiety w której wszystko było Wow, bo jak miała piękna twarz i duży biust to znowu figura kloca bez talii , albo śliczna twarz i tyłek ale znowu jakieś krzywe nogi 

Nie czepiaj się, bo dobrze wiesz o co chodzi.

Gość Gość

Nie ma ani jednej osoby na ziemi która by była 10/10 tacy ludzie nie istnieją 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość ktos napisał:

Nie pieprz. Jest katalog kobiet na ulicach, w życiu, które bezwzględnie są 9-10/10 i one mają bajkwoe zycie, bo frajerzy się zabijają o nie. Żaden materiał na zonę. Drogie, pyskate suczki. Ale do wyra dobre.

10 / 10 nie istnieje , bo 10 na 10 to taka kobieta która by się podobała bezwzględnie wszystkim a takiej kobiety na ziemi nie ma 

Gość Gość

Z moich koleżanek ta najgrubsza zdradza. Kobieta wysoka i pod 100 kg. podchodzi, albo już przekroczyła i to ona zdradza, twarz też ma średnią powiedzmy. Ona ma już drugiego kochanka, z pierwszym robiła to przy niemowlaku. Dwie mam koleżanki ładne, a w sumie jedna śliczna i ona świata poza mężem nie widzi,a jesteśmy po 30stce już parę lat i nie od wczoraj są małżenstwem. O sobie pisała nie będę bo nie wypada mi siebie oceniać.

Gość Gość

Z moich koleżanek ta najgrubsza zdradza. Kobieta wysoka i pod 100 kg. podchodzi, albo już przekroczyła i to ona zdradza, twarz też ma średnią powiedzmy. Ona ma już drugiego kochanka, z pierwszym robiła to przy niemowlaku. Dwie mam koleżanki ładne, a w sumie jedna śliczna i ona świata poza mężem nie widzi,a jesteśmy po 30stce już parę lat i nie od wczoraj są małżenstwem. O sobie pisała nie będę bo nie wypada mi siebie oceniać.

Wyjątki to jednak nie jest reguła ogólnie piękna jest przyzwyczajona że ma powodzenie i może wskoczyć na "lepszy kwiatek " jak będzie chciała 

Gość Gość

Te powiedzenia to mają tylko zakompleksione chłoptasie.

Gość Gość

Skomplikowane pytanie bo to zależy co kto uważa za ładne 

Gość Gość
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Wyjątki to jednak nie jest reguła ogólnie piękna jest przyzwyczajona że ma powodzenie i może wskoczyć na "lepszy kwiatek " jak będzie chciała 

Rozumiem Twoje zdanie, ale moje życie pokazuje mi, że zakompleksiona szybciej ulegnie niż ta pewna siebie. 

Gość szaaarrriiiikkkk

Piekne jest piekne,wiec to nie mit tylko zwykly kit...😇

Gość Gość

Rozumiem Twoje zdanie, ale moje życie pokazuje mi, że zakompleksiona szybciej ulegnie niż ta pewna siebie. 

No nie, miałam śliczna dziewczyne w liceum dobrze się uczyła , przelizala wszystkich kolegów z klasy będąc z chłopakiem którego później rzuciła dla kasiastego a dziewczyna naprawdę piękna 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Dla kogoś przeciętność dla kogoś innego ideał I odwrotnie.Idac za ,, ideałem,, wykreowanym przez media..To już nie kobieta A klon kobiety. 

Dokładnie. Wary suma i malpi wyraz twarzy. No i koniecznie brew klauna. 

Gość Gość

Każdy lubi co inne mi się np podoba selena gomez a mojemu facetowi Samantha fox która dla mnie jest blee.