Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnkaFa

Mój facet spotkał się z kobietą poznaną w internecie

Polecane posty

Gość AnnkaFa

Cześć Dziewczyny !

Piszę z prośbą o Wasze przemyślenia. Pisząc w skrócie : jestem z facetem od 3 lat, mieszkamy osobno ze względu na moje studia, które mam 300 km. od naszego rodzinnego miasta. Poza drobnymi przekomarzaniami bardzo dobrze się dogadujemy, prawie w ogóle się nie kłócimy. Ostatnio zaistniała dziwna sytuacja, Mój mężczyzna spotkał się z kobietą poznaną przez facebooka. Właściwie to ona napisała do niego pierwsza, chodziło o sprawy związane z firmą . To oczywiście nic. Natomiast Mój M. umówił się z nią na spotkanie 90 km. od domu, w jej rodzinnym mieście, dodatkowo wieczorem. Jak powiedział jedzie zwiedzić tamto miejsce, chodzioł o miasto w górach, znane z turystyki. Stwierdził , że umówił się z nią w roli przewodnika , aby pokazała mu miejscowe atrakcje , restauracje itp. Był tam kilka godzin. Oczywiście twierdzi, ze do niczego nie doszło . Jak dla mnie ta sytuacja jest co najmniej dziwna : jechać na wieczorne spotkanie do laski , którą się poznało ww internecie. Co o tym sądzicie? Przesadzam czy mam rację ? 

Z góry dziękuję za odpowiedzi. 

Gość Fuuu

Co mamy myslec? Tu nie ma nad czym myslec. Ewidentnie szuka nowej dziewczyny.

Gość Gość

Może do niczego nie doszło ale widać że mu się już z Tobą nudzi , ewidentnie jak nie ta puknie to inna

Gość facet

Kolejny, setny post, który udowadnia mi, jak baby są głupie i nie warte szacunku. Kiedy wy się nauczycie - kwoki - że jedyne co przy was faceta trzyma to SEKS? TYLKO SEKS! 

Nigdy dla męzczyzny nie jesteście równorzędnym partnerem, chyba, że dla eunucha wychowanego przez matkę i siostrę - o tak, ci frajerzy bardzo skupiają się na kobietkach i ich problemach.

Gość Gosc

Serio myślisz ze chodzi o sprawy służbowe? Pewnie to werja dla Ciebie. Facet zawsze powie ze do niczego nie doszło, e to tylko kolezanka, taa...naiwna jestes. Chcesz się dowiedzieć prawdy? Sprawdź mu ukradkiem telefon, poczytaj smsy i rozmowy na FB, co z nią pisze, możesz się zdziwić... Wg mnie juz gra na dwa fronty.