Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katiuszsa

Czy jeśli facet zaczął się z kimś spotykać to nie będzie zainteresowany innymi?

Polecane posty

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Macgiver napisał:

E no bez jaj. Jak to od pierwszego seksu? A jeśli po seksie okaże się że to była kompletna pomyłka? 

Nawet po ślubie może się tak okazać, wtedy ludzie się rozchodzą. 

Gość Mikołaj
56 minut temu, Piaskun napisał:

O to dla ciebie związek jest na śmierć i życie? To z iloma kobietami byłeś do tej pory związany na śmierć i życie? Reinkarnujesz się, czy po prostu przesadzasz?

To czego jakiś nikt nie mnie wisiał z mojej wypowiedzi to że JA uważam, że mogę sobie rozmawiać z kim chce i gotować z dowolną ilością kobiet na raz póki z którąś z nich nie zacznę sypiać. Tyle.

Jestem zwolennikiem monogamii z powodów zagrożeń epidemiologicznych oraz względnego szacunku do ew. partnerki (ggdzieprzy wyborze jestem wybredny).

OK szanuję twoje zdanie, ale wydaje mi się to wszystko nie do zrobienia. Bo niby jak długo mam się umawiać na wspólne gotowanie i zakupy z wieloma kobietami, abym mógł potem wybrać jedną do łóżka, wiedząc że mnie to będzie zobowiazywalo? Musiałbym te kobiety poznawać miesiącami albo nawet latami. Po drugie co jeśli okaże się po pierwszym seksie że jesteśmy niedopasowani? Po trzecie piszesz ze to z szacunku dla partnerki. Ale jeśli jesteśmy ludźmi dorosłymi to chyba dziewczyna potrafi zrozumieć jeśli coś pójdzie nie tak. No i w końcu a co jeśli po seksie dziewczyna potraktuje to tylko jako przygodę? Mam za nią latać? Bo seks zobowiązuje??? 

Gość Macgiver
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Nawet po ślubie może się tak okazać, wtedy ludzie się rozchodzą. 

No właśnie. Więc dlaczego miałbym czuć się zobowiązany? 

Gość zszokowana
12 minut temu, Gość Katiuszsa napisał:

Nie. Nie jest  z małopolski

Czy on jest z Warszawy?

Gość Gość
15 minut temu, Gość zszokowana napisał:

Czy on jest z Warszawy?

Śmiej się. Zauważyłam u swojego chłopaka w telefonie podobny nick do autorki, dlatego spytałam..

Gość Marcin

Może być zainteresowany. Wszystko zależy od charakteru 

Gość vvv

Jeśli nie przyznaje się do bycia w związku, to pewnie nic nie czuje do tej kobiety. Tak więc może być zainteresowany.

Gość Gość
9 godzin temu, Piaskun napisał:

Ja tam uważam, że związek zaczyna się od pierwszego seksu. Do tego czasu można rozmawiać i spotykać z kim się chce.
Spotkania na kawę, czy wspólne hamburgery w Macu, do niczego nie zobowiązują.

Związek od 1seksu czyli 13 czy 14 miesięcy chodzenia to się nie liczy przed seksem według ciebie.

Gość Gość
9 godzin temu, Piaskun napisał:

Ja tam uważam, że związek zaczyna się od pierwszego seksu. Do tego czasu można rozmawiać i spotykać z kim się chce.
Spotkania na kawę, czy wspólne hamburgery w Macu, do niczego nie zobowiązują.

Gdybym się dowiedziała , że przez te 13 miesięcy spotykał się z kimś jeszcze seksu by nie było a raczej zerwanie.

Gość Tak było
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Gdybym się dowiedziała , że przez te 13 miesięcy spotykał się z kimś jeszcze seksu by nie było a raczej zerwanie.

Ja czułam wszystko, widziałam dokładnie nawet, kiedy z randki wracał z inną. Ale oddalalam to od siebie nie dopuszczając zbyt blisko. Jednak któregoś pięknego dnia i tak wyszło .

Gość Gość
5 minut temu, Gość Tak było napisał:

Ja czułam wszystko, widziałam dokładnie nawet, kiedy z randki wracał z inną. Ale oddalalam to od siebie nie dopuszczając zbyt blisko. Jednak któregoś pięknego dnia i tak wyszło .

Miałaś randki i seks z nim czy tylko randki?

Gość gosc
16 godzin temu, Gość ABC napisał:

Koleś spotyka się z kims, chce też z Tobą..  wydaje się być babiarzem. Nie będzie Ci przeszkadzać to, że spotyka się też z innymi za Twoimi plecami? Bo przecież Ci się nie przyzna do tego 🙂

Świadczy o nim jaka to swinia a nie mężczyzna.

Gość goscgosc
9 godzin temu, Gość vvv napisał:

Jeśli nie przyznaje się do bycia w związku, to pewnie nic nie czuje do tej kobiety. Tak więc może być zainteresowany.

Nie czuję się zobowiązany do ź adnej, więc za chwilę i Ty wypełniasz z rynku.