Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strzał w 10

Po twarzy kobiety można poznać że lubi się ruhać

Polecane posty

Gość strzał w 10

bezbłędnie trafione

Gość ...zenko81

Co ty pleciesz przeciez prawie kazdy to lubi wiec co ma do tego twarz...

Gość tru
Przed chwilą, Gość ...zenko81 napisał:

Co ty pleciesz przeciez prawie kazdy to lubi wiec co ma do tego twarz...

panny nie lubią się ruuhać aż uderzy im 35 lat

Gość facet

Można. Jestem 30 letnim facetem i ani razu w zyciu nie pomylilem sie do cech kobiety patrząc tylko na fizjonomię. Ruchawice czy manipulacyjną suczkę od razu wyczuwam.

Tego typu kobiety mają charakterystyczne ku....skie spojrzenie, nieco przenikliwe, takie zakłamane, świecące się, ze złym odbiciem. Każda typowa bladź którą spotkałem w zyciu tak miala.

Sukowate żony też wyczuwam od razu - przeglądam czasami fejsa i ich profilowe to widać od razu tę zapiekłość w oczach żoneczki, ściśnięte usteczka, fałszywe uśmieszki do zdjęcia. Jako facet mam rozwiniętą intuicję i wiele razu uchronilo mnie to od wpadki z takimi egzemplarzami.

Gość Cutaszko81
Przed chwilą, Gość tru napisał:

panny nie lubią się ruuhać aż uderzy im 35 lat

Moze jednak cos jest bo ruchaja sie wtedy na potege gdy maja partnera i chca miec dzieci...

Gość Gość

Jaka twarz to sugeruje

Gość strzał w 10
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Jaka twarz to sugeruje

musi mieć specyficzne rysy twarzy i wiadomo że będzie ruuhanie 10/10, trudno to opisać ale sprawdzone

Gość Dokładnie
1 minutę temu, Gość strzał w 10 napisał:

musi mieć specyficzne rysy twarzy i wiadomo że będzie ruuhanie 10/10, trudno to opisać ale sprawdzone

Gość Gość

Czy każda która lubi się stroić lubi się też ruuchać?

Gość facet
7 minut temu, Gość strzał w 10 napisał:

Jestem facetm i od razu wyczuwam łatwe kobiety i manipulantnki.

Nigdy się nie pomyliłem.

Tego typu baby mają takie specyficznie podłe spojrzenie, przenikliwe, takie złe, błyszczące, to się po prostu wyczuwa.

Zołzowate żony też szybko wyczuwam - oglądam czasem profil na fejsie i widze te zaciśnięte usteczka, wyłupiony wzrok takiej żoneczki i juz wiem ze jej mąż ma przesrane. Intuicja to dobra sprawa.

Gość Gosc gosc
1 minutę temu, Gość facet napisał:

Nigdy się nie pomyliłem.

Tego typu baby mają takie specyficznie podłe spojrzenie, przenikliwe, takie złe, błyszczące, to się po prostu wyczuwa.

Zołzowate żony też szybko wyczuwam - oglądam czasem profil na fejsie i widze te zaciśnięte usteczka, wyłupiony wzrok takiej żoneczki i juz wiem ze jej mąż ma przesrane. Intuicja to dobra sprawa.

Czasem to prawda. Z twarzy widać charakter.

Gość Kool
11 minut temu, Gość facet napisał:

Nigdy się nie pomyliłem.

Kurcze w takiej sie zakochalem z takimi oczami

Gość Balbina

Wyczytasz z twarzy po botoxie:D ? Nigdy 😛

Gość ktos
38 minut temu, Gość Gosc gosc napisał:

Czasem to prawda. Z twarzy widać charakter.

Widać bardzo często. Od 30 lat tak poznaje się na ludziach, uwierz mi.

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość ktos napisał:

Widać bardzo często. Od 30 lat tak poznaje się na ludziach, uwierz mi.

Ależ wierze, bo wiem żectak jest. 

Gość gość
3 godziny temu, Gość facet napisał:

Nigdy się nie pomyliłem.

Jestem kobietą i mam podobne doświadczenie. 

Ps. Co sądzisz o Meghan Markle? 

Gość RBF

Podobno ja mam taką twarz.

I tak, lubię się p.ieprzyć. 🙂

Gość Gość

A facet gdzie ma wypisane? W gaciach chyba bo po ryju nie widać. Piękny czy szpetny tak samo pokūrwiony.

Gość Jjjjnmmmm

Rozumiem że faceci tutaj uważają że jak kobieta lubi seks to jest zła i wybierają te co nie lubią seksu....

W dodatku jak lubi seks to jest "zakłamania" i ma "złe spojrzenie".

A i przenikliwe spojrzenie u kobiety to ZŁO powinna mieć takie ośle łagodne tak?

Skoro się trzymasz od takich z daleka to skąd wiesz co one lubią. Pomijając że wybierasz rozumiem tylko te co seksu nie lubią ... To gratulacje.

Kobieta jak lubi seks to jest podłączony manipulantka.. ale w takim razie facet lubią czy seks też ma wtedy "źle spojrzenie".

Wynika z tego że każda co lubi seks jest łatwa... Według facetów z kafeterii. 

Gość Jjjjnmmmm

Ja mam przenikliwe oczy a seks lubię raz na miesiąc. Moje znajome mają łagodne spojrzenie, a seks chcą codziennie..... Więc.   

Poza tym skoro tak wyraźnie rozpoznajesz manipulantkę to na bank masz ty identyczną twarz. 

I dlatego jesteś taki wyczulony na te cechy bo wiesz o czym świadczą po samym sobie.

Jesteś męska wersja łatwej manipulantki i stąd bezbłędnie rozpoznajesz takie cechy u kobiet. 

To jest

Sprawdzone - mam znajomego faceta uzależnionego od seksu. I on jest uczulony wrecz nienawidzi kobiet o podobnych cechach które sam ma. Nienawidzi kobiet do niego podobnych i wybiera za wszelką cenę swoje przeciwieństwa bo nienawidzi sam siebie.

Gość Lopess

Mi doświadczenie pokazuje że KAŻDY facet który jest manipulantkem i ma problem z seksem jest wyczulony  i nieznosi kobiet które choć częściowo przypominają mu jego samego. Jak do tego jest despotyczny to nienawidzi kobiet które są podobne.

Jak ktoś pisze tak jak powyżej tak wyraźnie o tych wrednych manipulantkach to na 300 procent to obraz jego samego.

Gość Gość

Typowe dla jelopa męskiego. Nie widzi niczego złego w tym że bzyka się z kim chce i ile chce ale kobieta w analogicznej sytuacji to śmieć . 

Gość Gość
4 godziny temu, Gość facet napisał:

Nigdy się nie pomyliłem.

Może ci wyślę zdjęcie ,zobacz co o mnie powiesz.

Gość Njjvvvvvbn

Czytając tytuł wydawało mi się że to miał być dla kobiet komplement, że faceci powinni wręcz szukać takich i że taka kobieta to SKARB.

A poznawanie po twarzy pomaga odkryc która jest takim skarbem. Tak było zawsze faceci w towarzystwie wymieniali for info która lubi seks i to było traktowane jak największy komplement.  

A tu szok- faceci z kafeterii chcą UWAGA takich unikać i traktują jak największe zło. Okazuje się że przyrownali kobietę lubiąca seks go czarownicy która ma UWAGA podłe spojrzenie, ZŁE spojrzenie. I od razu jest łatwa czyli .......

No niezły szok.

Gość facet
32 minuty temu, Gość Gość napisał:

Może ci wyślę zdjęcie ,zobacz co o mnie powiesz.

A też masz taką twarz? 

Gość facet
54 minuty temu, Gość Jjjjnmmmm napisał:

Ja mam przenikliwe oczy a seks lubię raz na miesiąc. Moje znajome mają łagodne spojrzenie, a seks chcą codziennie..... Więc.   

Poza tym skoro tak wyraźnie rozpoznajesz manipulantkę to na bank masz ty identyczną twarz. 

I dlatego jesteś taki wyczulony na te cechy bo wiesz o czym świadczą po samym sobie.

Jesteś męska wersja łatwej manipulantki i stąd bezbłędnie rozpoznajesz takie cechy u kobiet. 

To jest

Sprawdzone - mam znajomego faceta uzależnionego od seksu. I on jest uczulony wrecz nienawidzi kobiet o podobnych cechach które sam ma. Nienawidzi kobiet do niego podobnych i wybiera za wszelką cenę swoje przeciwieństwa bo nienawidzi sam siebie.

Kompletnie nic nie załapałaś z mojego posta, więc moje produkowanie się jest jałowe. Bye.

Gość facet
48 minut temu, Gość Gość napisał:

Typowe dla jelopa męskiego. Nie widzi niczego złego w tym że bzyka się z kim chce i ile chce ale kobieta w analogicznej sytuacji to śmieć . 

Jesteś zbyt głupi/głupia, żeby zrozumieć kontekst  tej dyskusji. Po tych dwóch zdaniach widzę, że nie mamy o czym rozmawiać. Do widzenia. Na razie.

Gość facet
1 godzinę temu, Gość RBF napisał:

Podobno ja mam taką twarz.

I tak, lubię się p.ieprzyć. 🙂

Poznałem kilka takich dziewuch w życiu i fajnie je wspominam - były prawdziwymi masterkami seksu (pozdrawiam Was dziewczyny z miejsca).

Fajnie, ze tak jest - korzystaj z seksu i baw się dobrze, pozdrawiam.

Gość A gata

No nieźle, rozumiem że kobieta która. Lubi seks jest utożsamiana z wredną?

I każda łatwa jest też wredna? To znaczy że każdy wredny facet jest seksocholikiem?

Gość Sylwia s
3 minuty temu, Gość A gata napisał:

No nieźle, rozumiem że kobieta która. Lubi seks jest utożsamiana z wredną?

I każda łatwa jest też wredna? To znaczy że każdy wredny facet jest seksocholikiem?

To czemu nazywaja mnie wredna skoro nie lubie sexu mialam jednego paetbera i nie ribue tego od 10 lat.?