Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Studentka

Oesu, jak widzę te dziewczyny na studiach to aż mnie coś.

Polecane posty

Gość Studentka

Zaczęłam studia dopiero, jak widzę te laski wytapetowane, które w towarzystwie chłopaków zachowują się jak puste ...ko to aż mi się w żołądku przewraca. 

Gość gość

Byłam studentką jakieś 10 lat temu i też takie dziunie się zdarzały i 20 lat temu pewnie też. Oczywiście to na nie faceci zwracali uwagę, więc jak chcesz wyrwać chłopa na studiach to bierz z nich przykład. 

Gość Studentka
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Byłam studentką jakieś 10 lat temu i też takie dziunie się zdarzały i 20 lat temu pewnie też. Oczywiście to na nie faceci zwracali uwagę, więc jak chcesz wyrwać chłopa na studiach to bierz z nich przykład. 

Spoko nie chce, jestem innej orientacji. Dlatego tym bardziej denerwuje mnie jakie ...ki robią z siebie kobiety. Ten pusty śmiech

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Studentka napisał:

Spoko nie chce, jestem innej orientacji. Dlatego tym bardziej denerwuje mnie jakie ...ki robią z siebie kobiety. Ten pusty śmiech

Bo faceci lecą na puste i mizdrzace się, taki mamy klimat 

Gość gość
19 minut temu, Gość Gość napisał:

Bo faceci lecą na puste i mizdrzace się, taki mamy klimat 

To prawda, dlatego posiadanie faceta nie powinno być traktowane w kategorach czegoś godnego nie wiadomo jakich pochwał. Ot, wystarczy być ładną, zgrabną słodką idio/tką i faceta ma się jak w banku.