Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Nie mam o czym gadać z ludźmi

Polecane posty

Gość Gość

Ja się paroma rzeczami interesuje ale nie umiem tego wplesc w rozmowe. Nic mi nie przychodzi do glowy

Gość Onsam

też cały czas nie mam o czym, zainteresowania to za mało, powiem w pół godziny i wszystko

Gość Senna

Jesli ktos jest myslicielem to moge godzinami rozmawiac, ale o bzdurach z kwoczkami juz nie moge, to takie meczace, zniechecaja mnie przy tym osobowosci, niestety widze wszystkie brzydoty umyslu pod skorupa ciala, 

Gość Gosc

W sumie mam podobnie, lubię mówić a konkretach, a sporo ludzi lubi gadać o pierdołach

Gość Gosc

Wiekszosc plecie co im slina na jezyk przyniesie, bez skladu i ladu, nic konkretnego, tak wiec nie ubolewam nad tym. Z tymi na ktorych mi zalezy znajde wspolny jezyk 

Gość Onsam

ale mało mówący sa odrzucani wszędzie

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Onsam napisał:

Przygłupami się nie przejmuj

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Onsam napisał:

To zalezy czy mowiacy malo, ale konkretnie czy mowiacy malo bo nie majacy nic do powiedzenia, takie mowic bo mowic. 

Gość Onsam
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

To zalezy czy mowiacy malo, ale konkretnie czy mowiacy malo bo nie majacy nic do powiedzenia, takie mowic bo mowic. 

jak mówi sie mało to ludzie myślą, że "z tym to nie pogadasz, jest dziwny jakiś", co później odbija się nawet ich agresją, nienawiścią wymyślaniem przezwiska a ja nie potrafię starać się wymyślać rozmowy o pierdołach byleby produkować tematy

to jasne, że ludzie myślą że ten jest dburem i ni ema nic do powiedzenia wszytko co najgorsze, sam widzę czasem ludzi którzy się kleją rozmową do innych a oni do tego kogoś

chyba wiem dlaczego

tacy którym lekko przychodzi gadanie zaporzyjaźnianie się nie doświadczyli zła od innych ludzi, wysmiewań, nienawiści

Gość Gosc
10 minut temu, Gość Onsam napisał:

jak mówi sie mało to ludzie myślą, że "z tym to nie pogadasz, jest dziwny jakiś", co później odbija się nawet ich agresją, nienawiścią wymyślaniem przezwiska a ja nie potrafię starać się wymyślać rozmowy o pierdołach byleby produkować tematy

to jasne, że ludzie myślą że ten jest dburem i ni ema nic do powiedzenia wszytko co najgorsze, sam widzę czasem ludzi którzy się kleją rozmową do innych a oni do tego kogoś

chyba wiem dlaczego

tacy którym lekko przychodzi gadanie zaporzyjaźnianie się nie doświadczyli zła od innych ludzi, wysmiewań, nienawiści

Ludzie sa rozni, nie kazdy jest rozmowny i chce rozmawiac na okreslony temat i to trzeba uszanowac. To przychodzi z czasem z wiekiem, takie zrozumienie. Z agresja nigdy sie nie spotkalam, a tez mowie malo tylko na temat i konkretnie, nie lubie gadatliwych 

Gość Armiranda

Ja na ogół wogole nie ufsm i nie chce gadac z ludzmi sa wredni Polacy dla Polakow i tyle prawdy żegnam 

Gość Onsam
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Ludzie sa rozni, nie kazdy jest rozmowny i chce rozmawiac na okreslony temat i to trzeba uszanowac. To przychodzi z czasem z wiekiem, takie zrozumienie. Z agresja nigdy sie nie spotkalam, a tez mowie malo tylko na temat i konkretnie, nie lubie gadatliwych 

Ja teraz nie ale w szkole średniej tak i to bardzo. Starszym się nie chce. Każdy ma takiego w nosie i gada z tymi co są rozmowni. Ze mną nikt.Czasem było z braku laku że zagadywała mnie koleżanka. A później się odwróciła, bo jak już nie pracujemy obok to znajomość jest jje niepotrzebna. Z resztą to inna historia z kobietami to nie jest tak prosto.

Gość Onsam
3 minuty temu, Gość Armiranda napisał:

Ja na ogół wogole nie ufsm i nie chce gadac z ludzmi sa wredni Polacy dla Polakow i tyle prawdy żegnam 

ja wredny nie jestem, mówią, że miły i "jak można mnie nie lubić" (słowa tej kolezanki)

Gość Gosc
19 minut temu, Gość Onsam napisał:

Ja teraz nie ale w szkole średniej tak i to bardzo. Starszym się nie chce. Każdy ma takiego w nosie i gada z tymi co są rozmowni. Ze mną nikt.Czasem było z braku laku że zagadywała mnie koleżanka. A później się odwróciła, bo jak już nie pracujemy obok to znajomość jest jje niepotrzebna. Z resztą to inna historia z kobietami to nie jest tak prosto.

Z kobietami jest prosto, mowisz tylko to co chca uslyszec 😁 Zadna kobieta nie lubi gadatliwego mezczyzny.

Gość Onsam
19 minut temu, Gość Gosc napisał:

Z kobietami jest prosto, mowisz tylko to co chca uslyszec 😁 Zadna kobieta nie lubi gadatliwego mezczyzny.

Widocznie z zajętymi nie da się przyjaźnić, w każdej chwili pomyślą "ten gościu się we mnie naprawdę buja albo ale się stał nudny i ciągle narzeka" i pa bez słowa. Najgorsze jest pokrętne unikanie anie mówienie wprost, nie chcę już się z Tobą znać.

Chciałbym sie przekonać żę nie lubią gadatliwego. Jakoś zawsze kiedy się spotkałem z kimś z kim pisałęm było zdziwienie, co tak mało mówisz i potem wniosek, że nie ma między nami chemii. Mało mówi=niepewny siebie.