Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemu ?

Dlaczego mam z babami tak pod gorke ?

Polecane posty

Gość czemu ?

Zadnej krzywdy im nie wyrzadzilam :(

Gość facet
1 minutę temu, Gość czemu ? napisał:

Zadnej krzywdy im nie wyrzadzilam 😞

Ehhh. Niech zgadę. Jesteś z wyglądu mocnym średniakiem, z zainteresowaniami typowo męskimi (informatyka, historia etc.), nie masz podejścia, jesteś słabo wygadany, na Twoje wychowanie wpływ miała matka/siostra, jesteś miły grzeczny, dobrze wychowany, szarmancki, prawie nie ruchałeś albo w ogóle, masz jakieś głupie zasady moralne, nie lubisz sportu, motoryzacji, jesteś intelignentny, nie masz nic z prostaka w sobie, nie lubisz imprez, ciuchów ,samochodów, w ogóle to jest poza Tobą, zgadłem??

Gość facet

Ehhh. Niech zgadę. Jesteś z wyglądu mocnym średniakiem, z zainteresowaniami typowo męskimi (informatyka, historia etc.), nie masz podejścia, jesteś słabo wygadany, na Twoje wychowanie wpływ miała matka/siostra, jesteś miły grzeczny, dobrze wychowany, szarmancki, prawie nie uprawiałeś seksu albo w ogóle, masz jakieś głupie zasady moralne, nie lubisz sportu, motoryzacji, jesteś intelignentny, nie masz nic z prostaka w sobie, nie lubisz imprez, ciuchów ,samochodów, w ogóle to jest poza Tobą, zgadłem??

Gość czemu ?
1 minutę temu, Gość facet napisał:

Ehhh. Niech zgadę. Jesteś z wyglądu mocnym średniakiem, z zainteresowaniami typowo męskimi (informatyka, historia etc.), nie masz podejścia, jesteś słabo wygadany, na Twoje wychowanie wpływ miała matka/siostra, jesteś miły grzeczny, dobrze wychowany, szarmancki, prawie nie uprawiałeś seksu albo w ogóle, masz jakieś głupie zasady moralne, nie lubisz sportu, motoryzacji, jesteś intelignentny, nie masz nic z prostaka w sobie, nie lubisz imprez, ciuchów ,samochodów, w ogóle to jest poza Tobą, zgadłem??

Wszystko fajnie tylko ja jestem kobieta :D