Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Zobaczymy jeszcze Przemek czy zatryumfują twoje "perspektywy" i ufność którą pokładasz w szatanie, czy moja ufność w miłość i dobroć Pana Jezusa

Polecane posty

Gość gosc

Pan Jezus pomoże, a tobie szatan może co najwyżej zaszkodzić

dopiero wtedy się nawrócisz i przejrzysz na oczy, gdy Pan Jezus mi pomoże, dopiero wtedy otworzysz oczy, ale czy wtedy nie będzie za późno? bo Pan Bóg zna twoje serce i będzie wiedział czy to jest prawdziwe nawrócenie czy też tylko łapanie się brzytwy przez tonącego w myśl - Bóg pomógł smakoszowi to i ja spróbuje się nawrócić, może mi też pomoże... ale czy to będzie prawdzie pojednanie z Bogiem czy też tylko próba wyciągnięcia od niego pomocy a potem powiedzenia mu "do widzenia" gdy już tą pomoc otrzymasz? Czy z Bogiem chcesz iść naprawdę przez swe życie i być z Nim też na wieczność, czy też jest ci potrzebny tylko do tego by ci pomógł, a potem niech spada? boje się że właśnie takie będziesz miał podejście, zatem łask i tak nie uzyskasz bo Pan Bóg będzie znał twoje serce

Nawróć się Przemek szczerze, póki jeszcze masz czas 🙂

Gość gosc

przemek służy szatanowi i jemu bardziej ufa niż Panu Bogu, smutne to 😕 a Pan Bóg pomaga bo sama tego doświadczyłam, gdyby nie On to nie wiem co by ze mną było

Gość gość
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

przemek służy szatanowi i jemu bardziej ufa niż Panu Bogu, smutne to 😕 a Pan Bóg pomaga bo sama tego doświadczyłam, gdyby nie On to nie wiem co by ze mną było

smakoszowi też pomoże, Pan Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy, wtedy dopiero przemek przejrzy na oczy i też sie zwróci ku Bogu lub z zazdrosci ze smakosz doznał pomocy wpadnie w szał i totalnie zacznie wyzywać ludzi i bluźńić Bogu, to są te dwa wyjścia ze albo się wtedy nawróci albo spadnie jeszcze niżej w swej służalczości szatanowi

Gość gosc
8 minut temu, Kütas Nastroszony napisał:

TO NIECH MU W KOŃCU POMOŻE BO NARAZIE TO TEN CZŁOWIEK JEST ZEREM JAKICH MAŁO JAK MOŻNA TAK ŻYĆ JAK ON?

a jak można żyć tak jak ty? naprawdę uważasz się za lepszego? O.o

Gość Prawda81
9 minut temu, Kütas Nastroszony napisał:

TO NIECH MU W KOŃCU POMOŻE BO NARAZIE TO TEN CZŁOWIEK JEST ZEREM JAKICH MAŁO JAK MOŻNA TAK ŻYĆ JAK ON?

ALe co was to swedzi jak kto zyje???JA DOSKONALE WIEM O CO CHODZI.