Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Dieta gotowcowo relaksowa i olewanie widzów

Polecane posty

Gość gosc

znowu 😕 ktoś z komentujących wybiera się  na ekocuda?

Gość gosc

odniesie się w końcu do komentarzy czy będzie wstawiać te bezsensowne vlogi?

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

odniesie się w końcu do komentarzy czy będzie wstawiać te bezsensowne vlogi?

Raczej nie oczekiwałabym pokory i szacunku do widzów z jej strony. Ona jest tak zrozumiała, ze to aż straszne. 

Gość Gość

Na insta wstawia urywki z targów EkoCuda, tylko to ją interesuje. Jak gdyby nigdy nic, jak gdyby fala krytyki się wcale nie polała...

Gość gość
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Na insta wstawia urywki z targów EkoCuda, tylko to ją interesuje. Jak gdyby nigdy nic, jak gdyby fala krytyki się wcale nie polała...

I pewnie wstawi kolejny VLOG z tego bardzo interesującego wydarzenia. Po ślubie energia całkiem z niej wyparowała. 

Gość Aga

Uwazam, ze nalezal jej sie ten pojazd w komentarzach. Jak nie ma zapalu, to niech wstawia rzadziej te vlogi, a nie takie gnioty. I ani jednej odpowiedzi na komentarze. Moglaby chociaz na co 4-5 odpowiedziec.

Gość gosc
49 minut temu, Gość Aga napisał:

Uwazam, ze nalezal jej sie ten pojazd w komentarzach. Jak nie ma zapalu, to niech wstawia rzadziej te vlogi, a nie takie gnioty. I ani jednej odpowiedzi na komentarze. Moglaby chociaz na co 4-5 odpowiedziec.

Patrząc na jej zachowanie mam wrazenie, że się obrazi i przez jakiś czas nie doda żadnego filmu 

Gość Gosc
23 minuty temu, Gość gosc napisał:

Patrząc na jej zachowanie mam wrazenie, że się obrazi i przez jakiś czas nie doda żadnego filmu 

Tez tak czuje, albo jak nigdy nic doda vlog z ekocudow.

Gość coco

Ta sama sytuacja miała miejsce w Toruniu (nagrała film wyjaśniający, że miała kiepski czas i wraca z nową energią :D). U niej to wraca jak bumerang, chyba dlatego, że nie ma żadnych konkretnych tematów na kanale, niczym się bardziej nie interesuje i nie ma o czym nagrywać. Same vlogi ukazują niestety, że siedzi głównie w domu, planuje coś w plannerze, sprząta, ogląda seriale i tyle.

Gość Aga

„Na zlosc mamie odmroze sobie uszy”. Przez pewien czas nie wstawi nic, dalej oleje widzow, a subskrypcje beda leciec w dol. Poza wspolpraca z indigo czy resibo, to raczej sensownego dochodu z tego kanalu nie miala nigdy (dla mnie prezenty od firm kosmetycznych to zadne wynagrodzenie), beda jej spadac zasiegi, to sama sobie wyswiadczy niedzwiedzia przysluge. Ja np.nigdy nie obejrzalam jej vloga z eko targow, wiec i pewnie tego nowego bym nie obejrzala.

Gość xyz

też myślę, że bez żadnego wyjaśnienia wrzuci kolejny nudny vlog który nagrała jakieś 2tygodnie temu

Gość Gosc

No chyba się obraziła, kolejnego vlogtobera brak 😂. Ojej jak przykro 😂,  czyżby komentarze pod ostatnim filmem spowodowały znów płacz i tupanie nóżka 😄, biedny Esio musi ją znosić za kabze teścia. Swoim zachowaniem dalej utwierdza w przekonaniu widzów jak bardzo ma ich w dupie.