Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość gość

...a

Polecane posty

Gość Gość gość

Jestem ...ą. Dziewczyna w ciągu ostatnich dwóch tygodni, 4 razy powiedziała mi że to koniec między nami po czym powiedziała że jeżeli ją przekonam to ze mną zostanie więc zacząłem ją przekonywać i tak po każdym razie gdy to powiedziała. Mam już tego dość, jeżeli nie chce ze mną być to niech nie będzie. Obiecałem sobie że jeżeli jeszcze raz będę miał ją przekonywać to po prostu dam spokój. Jeżeli tego nie chce to jej sprawa. Mimo tego bardzo mi na niej zależy i jestem tak głupi że wiem że jeżeli jeszcze raz to powie to i tak będę ją przekonywać...

Gość Gość

Wtf? Zmarnowałes moje 15 sekund bezbronnego życia. A z tym komentarzem 30.

Gość 3e4
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Wtf? Zmarnowałes moje 15 sekund bezbronnego życia. A z tym komentarzem 30.

Nikt Cię nie zmusił do czytania a tym bardziej komentowania tego.

6 minut temu, Gość Gość gość napisał:

Jestem ...ą. Dziewczyna w ciągu ostatnich dwóch tygodni, 4 razy powiedziała mi że to koniec między nami po czym powiedziała że jeżeli ją przekonam to ze mną zostanie więc zacząłem ją przekonywać i tak po każdym razie gdy to powiedziała. Mam już tego dość, jeżeli nie chce ze mną być to niech nie będzie. Obiecałem sobie że jeżeli jeszcze raz będę miał ją przekonywać to po prostu dam spokój. Jeżeli tego nie chce to jej sprawa. Mimo tego bardzo mi na niej zależy i jestem tak głupi że wiem że jeżeli jeszcze raz to powie to i tak będę ją przekonywać...

A co do tego... Po prostu daj sobie z nią spokój.

Gość Gość

Czuję wewnętrzny przymus otaczania się ludzkim gunwem. Niczym afrykańska chata.