Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariposa

Czy to jest powód żeby się obrażać?

Polecane posty

Gość Mariposa

Nie miałam zbytnio wczoraj ochoty na seks, mimo że zaczął się ten tydzień... czyli dni płodne. Mojemu bardzo zależy na dziecku, więc chyba bardziej pilnuje tych dni niż ja...

Już poirytowana powiedziałam, ok zrób swoje i idziemy spać. Obraził się... nie rozmawiamy od wczoraj. Czy to na prawdę był powód? 

Gość Majk

Tak, też bym tak zrobił. Odebrałbym to, że nie zależy Ci na seksie ze mną i nie sprawia Ci on przyjemności, do tego jeszcze nie zależy Ci na dziecku.  Jak mam pukać kobietę którą kocham  jak lalkę żebym tylko zrobił swoje to dziękuję za taki seks

Gość gość

Też bym się obraził i przez jakiś czas nie chciał. 

Gość Mariposa

Nie przesadzacie? W gruncie rzeczy chciałam dobrze... On to odebrać osobiście, że dla Niego seks to uczucie a nie skorzystanie jak z dmuchanej lalki. Stwierdził, że odmowę by zrozumiał a takiego czegoś nie.

Gość Majk

Dokładnie jak napisałaś, też bym bez najmniejszego problemu zrozumiał, że nie masz teraz ochoty ale nie tekst w stylu zrób swoje i idziemy spać. Zrobić swoje Tomka mogę w agencji towarzyskiej a nie z kobietą którą kocham.

Gość Olo
2 godziny temu, Gość Mariposa napisał:

Nie miałam zbytnio wczoraj ochoty na seks, mimo że zaczął się ten tydzień... czyli dni płodne. Mojemu bardzo zależy na dziecku, więc chyba bardziej pilnuje tych dni niż ja...

Już poirytowana powiedziałam, ok zrób swoje i idziemy spać. Obraził się... nie rozmawiamy od wczoraj. Czy to na prawdę był powód? 

Żenada, brak szacunku,uczucia,traktujesz faceta jak przedmiot, nie miej potem pretensjei, że on potraktuje cię jak ...ę.. 

Gość Gość

I tacy ludzie jak rodzi się dziecko odchodzą od siebie bardzo szybciutko. Wpierw dzieciaka na siłę a potem płacz i zgrzytanie zębów 😂

Gość Mikaa

Jakby mi facet powiedzial zrob swoje:) o nie, prymitywna kokosza z ciebie:) no ale to maz to mozna bez szacunku odpalic tekst, zreszta jaki tekst, juz sobie wyobrazam seks w twoim wydaniu, glownie jakie masz podejscie

Gość 🤣🤣🤣

Przynamniej ma laska spokoj ja caly tydzien 🤣🤣🤣