Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miska

Dlaczego on jest taki zazdrosny?

Polecane posty

Gość Miska

Mam układ z kolegą, friends with benefits. Widujemy się nie tylko w celu sexu bo normalnie spędzamy czas,rozmawiamy na wszystkie tematy ale to luźna znajomość. Żadnych uczuć.  on jest romantyczny bo mówi że lubi i nie chce tego zmienić choć mówiłam że nie czuje się komfortowo. 

I zauważyłam że  zawsze dopytuje kto u mnie jest co robimy i gdzie idę (z kim) o kolegów pyta jak długo się znamy, czy są tacy dla mnie jak on, czy łączy nas sex itd. Ostatnio przegial bo popłakał się jak dowiedział się że byłam sam na sam u mnie w domu z kolega. Oczywiście nie było sexu a on sugeruje zawsze że spotykam się w tym celu. Raz powiedział że go zdradzam , z zacisnietymi zębami ale olalam to i powiedziałam że możemy kończyć znajomość. Od tamtej pory mówi że wie że jesteśmy wolni i możemy robić co chcemy, ale... Fajna jestem. I jak ja mam to rozumieć? On związku nie proponuje a zachowuje się jakby mu zalezalo. W problemach jest przy mnie też. 

A może to normalne u facetów? Bo już słyszałAm historie że facet jest romantyczny pokazuje jakby kochał a ostatecznie chodzi mu tylko o seks i zabicie czasu... 

Gość Miska

Raz powiedział że go zdradzam , z zacisnietymi zębami ale olalam to i powiedziałam że możemy kończyć znajomość - prawie się popłakał i powiedział że nie chce końca, że przeprasza i bardzo mnie lubi*

Gość uftydyt

Faceci to takie psy ogrodnika , sami nawet mogą nie wziąć ale drugiemu nie dadzą. Gdyby mu na Tobie zależało, to by zaryzykował i wyznał Ci uczucia- proste.  Nie raz widziałam, facetów , którzy zdradzali , facetów którzy mieli po kilka panienek na raz ale od każdej wymagali wierności, oni juz tak maja, chcą posiadać.

Gość uftydyt

Tak na marginesie...z własnego doswiadczenia wiem, ze facet moze się zachowywać, jak byś była dla niego wszystkim, okazywać mnóstwo czułości i romantyzm  a na drugi dzień być już z inną....

Gość gość
3 minuty temu, Gość uftydyt napisał:

Faceci to takie psy ogrodnika , sami nawet mogą nie wziąć ale drugiemu nie dadzą. Gdyby mu na Tobie zależało, to by zaryzykował i wyznał Ci uczucia- proste.  Nie raz widziałam, facetów , którzy zdradzali , facetów którzy mieli po kilka panienek na raz ale od każdej wymagali wierności, oni juz tak maja, chcą posiadać.

I sprzedawać kupno sprzedarz dla kolegów za butelkę piwa. Ja już miałem teraz ty sobie użyj. 

Gość

Ma wysoko rozwinięte poczucie własności albo zaczynasz mu się podobać bardziej niż powinnaś. Sama musisz to "rozgryźć".