Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szatynka

Facet mówi kocham Cię

Polecane posty

Gość Szatynka

Facwt mówi do koleżanki w żartach kocham Cię , po co?

Gość Gość

Bo na serio ja kocha ale bojąc się ewentualnego odrzucenia asekuruje się "żartem". 

Gość K4k
9 godzin temu, Gość Gość napisał:

Bo na serio ja kocha ale bojąc się ewentualnego odrzucenia asekuruje się "żartem". 

Da już spokój tej asekuracji, nie jest do niczego potrzeba. Za to ON jest:) 

Gość Ja ...

Albo ją lubi a może  kocha ją jako przyjaciółkę, są różne rodzaje miłości...

Gość Hrabina Balbina

A może z czystej sympatii podobnie jak skarbie  kotku  Na Twoim miejscu nie bralabym na poważnie. 

Gość gość

Dla niektórych ludzi takie wyznania są jak dzień dobry, cześć, do widzenia. Po prostu słowa rzucane na wiatr.

Gość Gosc
24 minuty temu, Gość gość napisał:

Dla niektórych ludzi takie wyznania są jak dzień dobry, cześć, do widzenia. Po prostu słowa rzucane na wiatr.

Ja tak mam, na spontanie potrafiłam powiedzieć jakiemuś facetowi coś takiego bo zrobił mi przysługę, mina bezcenna. Teraz pracuje nad tym żeby się chamowac z tak głupimi tekstami, które oczywiście nie mają nic wspólnego z uczuciami, a mogą niepotrzebne zamieszanie narobić.

Dziwne, bo z okazywaniem prawdziwych szczerych uczuć mam już problem.

Gość gość

Tak zwykle jest. Tak jak z żartami. Kiedy ciągle ubarwiasz rzeczywistość, ubierasz powagę w żarty, kłamiesz, odkładasz na później, itd., to skutek jest taki, że osoba której to robisz, przestaje ci wierzyć. I kiedy pewnego dnia zadzwoni, że np. złamała nogę, czy, że nie może się z tobą spotkać, bo coś tam, po prostu wyłączasz telefon.

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Tak zwykle jest. Tak jak z żartami. Kiedy ciągle ubarwiasz rzeczywistość, ubierasz powagę w żarty, kłamiesz, odkładasz na później, itd., to skutek jest taki, że osoba której to robisz, przestaje ci wierzyć. I kiedy pewnego dnia zadzwoni, że np. złamała nogę, czy, że nie może się z tobą spotkać, bo coś tam, po prostu wyłączasz telefon.

Coś w tym jest 🤔

Gość gość

Jest, jest. Bezsprzecznie. 😎

Gość Pomocy

Pomocy 😞 nie uprawialam seksu od 7 miesięcy i od pewnego czasu chciałabym to zrobić z moim przyjacielem. Dodam że przyjaźnimy się od ponad roku i on na pewno nie podejrzewa moich intencji. Był wcześniej z moją koleżanką ale nie utrzymują już kontaktu.  Nie wiem czy to zauroczenie czy może gdzieś podświadomie chciałabym sprawdzić na własnej skórze czy to co mówiła o nim moja koleżanka  to prawda. Czasem niechcący otrze się o mój biust albo spojrzy w oczy jakby chciał żebym się podnieciła. Często żartujemy w dwuznaczny sposób mamy bliski kontakt, zawsze mogę na nim polegać i on też często mi mówi w żartach że mnie kocha albo że by mnie przeleciał a ja się z tego śmieje a później gdy już wrócę do domu to płacze i rozmyślam o. tym jakby to z nim było  😞 no i nie mam pojęcia co z tym wszystkim zrobić zwłaszcza że wiem jak traktuje inne dziewczyny z którymi coś go łączyło. Jak myślicie dziewczyny co powinnam zrobić? Powiedzieć mu o wszystkim? 

Gość Kocham

Też bym takiej jednej myszce powiedział

Gość Gość

A mi się marzy powiedzieć kiedyś jednemu ł...łobuzowi KOCHAM  CIĘ..nie wytrzymam😋

Gość K4k
12 minut temu, Gość Gość napisał:

A mi się marzy powiedzieć kiedyś jednemu ł...łobuzowi KOCHAM  CIĘ..nie wytrzymam😋

To tak jak mi:) mam nadzieję, że to nie ten sam;) 

Gość Gość
7 minut temu, Gość K4k napisał:

To tak jak mi:) mam nadzieję, że to nie ten sam;) 

Tak to Twój kotek z kafe😋na wiele myszek poluje i może to Ja będę pierwsza😂😂😂