Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Moje życie to droga krzyżowa

Polecane posty

Gość Gosc

Słabo mi idzie w pracy, słabo na uczelni. Mam nudny charakter, wygląd taki sobie. Nigdy nie byłem w związku. Meczarnia jak nie wiem.

Gość Gość

Jak będziesz tak nastawiony do życia to będziesz przyciągał same niepowodzenia-prawo przyciągania:)Jak odnajdziesz w sobie szczęście to będzie to widoczne na zewnątrz i zauważysz jak wszystko się zmienia na lepsze.Przestań myśleć tego nie mam,to mi nie wychodzi bo nic dobrego do ciebie nie przyjdzie.

Gość Gość

A ja mam chorobe która mnie dobija i 0 szans na wyleczenie

Gość Gosc

To prawda ale ciężko mieć inne nastawienie kiedy mało co wychodzi i wszystko przychodzi z trudnością. W dodatku źle się czuje psychicznie. Nie wiem jak ja to zrobiłem że jeszcze tego nie skończyłem powinienem już dawno ale brak odwagi i szkoda rodziny.

Gość
28 minut temu, Gość Gosc napisał:

Słabo mi idzie w pracy, słabo na uczelni. Mam nudny charakter, wygląd taki sobie. Nigdy nie byłem w związku. Meczarnia jak nie wiem.

Radzisz sobie w pracy, radzisz sobie na uczelni, jesteś spokojny, nie wyglądasz najgorzej, ze zdrowiem nie masz większych kłopotów. Fajnie masz. Niejeden Ci zazdrości.

Gość
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

To prawda ale ciężko mieć inne nastawienie kiedy mało co wychodzi i wszystko przychodzi z trudnością. W dodatku źle się czuje psychicznie. Nie wiem jak ja to zrobiłem że jeszcze tego nie skończyłem powinienem już dawno ale brak odwagi i szkoda rodziny.

Nic nie przychodzi łatwo i żadne sukcesy, nawet te drobne nie biorą się znikąd. We wszystko trzeba włożyć mniej lub więcej wysiłku. Wszyscy tak mamy, nie tylko Ty.

Gość DDDDDDDDDDDDDDDDDD
32 minuty temu, Gość Gosc napisał:

byl w zwiazkach,masz marne info stalkerze hahahahahah  bujaj sie lajzo stalkerska

Gość Gość

Zacznij dostrzegać drobne rzeczy,ciesz się z nich:)Ostatnio pisał tu chłopak co nigdy nie miał powodzenia u dziewczyn.Kiedy znalazł swoją miłość nagle laski zaczęły do niego same lgnąć-jedna po drugiej!A wiesz dlaczego?Bo był szczęśliwy i to było widoczne na zewnątrz,otoczenie zaczęło to dostrzegać emanował radością...Na tym to polega.Jak będziesz tylko narzekał nie skupiał się na drobnych radościach wysyłasz w świat negatywną energię i taką też będziesz przyciągał!

Gość Gość
33 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Wiem, że jesteś facetem, ale jeśli chcesz wejdź na YouTube, na kanał Ewy Chodakowskiej. Cykl ,,Fajterki". Zwłaszcza ostatni odcinek, z 15 października br. Ja dostałam niesamowitego kopa, by wreszcie coś zmienić w tym smutnym życiu. Wszystko jest w naszej głowie.