Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia

Pomocy...

Polecane posty

Gość Asia

Witam

Od razu zaznaczam,ze wiem o tym ze powinnam.isc do lekarza itp. Tak wiem, ale jestem juz bezsilna i szukam kogos kto mozr byl w podobnej sytuacji i moze udalo mu sie wyjsc ba prosta i pomozr to w moim przypadku.

Od kilku lat mialam bardzo czeste miesiaczki, nawet co dwa tygodnie, ponad rok bralam lutenyl ktory mi pomagal. Pozniej przerwalam terapie i znowu zaczelo sie miesiaczkowanie co ok20 dni. Wiec postanowilam sprobowac 3 miesiecznej terapii lekiem Castagnus,  bylo ok. Cylke ok 30 dni, ale po ostatnim pudelku okres sie po prostu zatrzymal. W polowie lipca mialam ostatnia mieisiaczke, na poczatku wrzesnia bylam u ginekologa.  Cytologia ok, usg tez, badania hormonalne rowniez. Dostalam Duphaston 10 dni po 1 tabletce od polowy wrzesnia. Do dzis nadal nie mam okresu. Jestem juz zalamana i nie wiem co robic. Od ponad roku zmienilam tez duzo w swoim trybie zycia, rzucilam duzo wagi, duzo sie ruszam itp. Ale wiem ze to nie jest normalne... Moze jest ktos kto mial podobnie i np moze mi podpowiedziec na co zwrocic uwage? Ja po prostu juz rozkladam rece, nie wiem co robic.... Wiem, ze powinnam isc do lekarza, ale dopico bylam, leki nie pomogly! Co robic?  😞