Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jop

Może mi powiesz jak mam Cię poderwać

Polecane posty

Gość gosc

ludzie i diably Niewiedzy 😕 Czemu snic nadal skoro mozna zaufac w moce tajemne?

Gość gosc

no wlasnie. kazdy byl w raju i posiadl wszewchwiedzę, czemu wiec sie lękacie tego co miejsce swe mialo w iluzji Maya? hmm.. wiem ze to Boli. ale mozna stac się na powrot... sobą👹

Gość Analiza
10 minut temu, Gość akimuszki666ppp napisał:

Kazda Czysta dusza upadajac do swiata Cienia ulega duchowemu zatraceniu.. tylko nieliczni wybudzeni Znaja prawa rządzace Sansara i tym co za nią. Ja naleze do tych Wiedzących i nie martwiacych się niczym co iluzoiryczne i dwoiste... jestem pewnym ze zadnych z tych rzeczy nie ma w 1
Bogu Amidewce Butsu. tak wam powiadam... chorzy sa wszyscy tylko wtedy gdy snią sendiabla.👹 Prawdziwa rzeczywistosc jest Ukryta przed Nami... nie blądzcie w iluzjii Mayji ludzie. 😕

Czy byles kiedys tu kotem ? Oni sa tutaj by zatracac sie w iluzji, na tym polega gra:)

Gość Bylem kotem!

tak wlasnie o te gre mi chodzi... czaicie? to sen.. gleboki bo gleboki ale sen 😛😌

Gość gosc

jednym slowem iluzja Maya. :classic_rolleyes:

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

jednym slowem iluzja Maya. :classic_rolleyes:

Wiedziałam że to ty.

Gość Analiza
22 minuty temu, Gość Bylem kotem! napisał:

tak wlasnie o te gre mi chodzi... czaicie? to sen.. gleboki bo gleboki ale sen 😛😌

Kotem pewnie i byles:) chodzilo mi czy tutaj kotem, czarnym jak pamietam:) bo pomaranczowego jeszcze tu widuje:) ad gry to raczej malo osob jest tutaj na tym etapie, a spiacych czy budzic czy nie budzic, to jest pytanie

Gość 789
3 minuty temu, Gość Analiza napisał:

Kotem pewnie i byles:) chodzilo mi czy tutaj kotem, czarnym jak pamietam:) bo pomaranczowego jeszcze tu widuje:) ad gry to raczej malo osob jest tutaj na tym etapie, a spiacych czy budzic czy nie budzic, to jest pytanie

Malo kto umie z tym dalej zyc, w zasadzie nie ma opcji aby ktos byl normalny po czyms takim jak Przebudzenie Maya dewy? nie mam pojeciak to by to zniosl.. chyba tylko ten, ktory jest pod ochroną Nieba... i Piekla 😉 pozornego oczywiscie.. bo wszystko przeciez jest takim jakim byc mialo 😱

Gość vvv
4 godziny temu, Gość Spokojnych myśli napisał:

Prawda, bo tak poważnie to wystarczy jak mężczyzna jest szczery i jest sobą..tylko tyle lub aż tyle działa na większość kobiet. 

Bzdura, jestem szczery i jestem sobą, a żadna nie jest mną zainteresowana. A no tak, bo nie jestem przystojny, przecież to jest najważniejsze...