Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vicky

Przyłapani przez dzieci. Ale mam kaca moralnego...

Polecane posty

Gość Vicky

Myślałam, że nigdy Nam się takie coś nie przydarzy. Zamykamy sypialnie wieczorem na klucz. Młodsze dziecko miało drzemkę a starszego nie było w domu. 

Więc nie zamykają w ogóle drzwi do sypialni, bo przecież mała miała spać jeszcze ponad godzinę... i niestety, los złośliwy bywa. Weszła rozespana (20msc) do sypialni. Rozpłakała się konkretnie.

Wiem, że pamiętać nie będzie tego ale do teraz mam wyrzuty sumienia. 

Przytrafiły Wam się podobne sytuacje? Tez się z tym źle czułyście?

Gość gość

20 miesięcy to malutkie dziecko. Nawet nie ma pojęcia co widziała. Mi się nie zdarzyło, ale ja mam już duże dzieci, więc nie ma mowy o nieświadomości 😉 my nie zamykamy sypialni, ale dzieci nie wchodzą nigdy a jeżeli są w domu to z seksem czekam aż idą spać. Niby sypialnię mamy z boku, z łazienką, więc wychodzić nie muszę, ale jakoś niekomfortowo się czuję na myśl, że coś mogłyby usłyszeć.

Gość Vicky
3 minuty temu, Gość gość napisał:

20 miesięcy to malutkie dziecko. Nawet nie ma pojęcia co widziała. Mi się nie zdarzyło, ale ja mam już duże dzieci, więc nie ma mowy o nieświadomości 😉 my nie zamykamy sypialni, ale dzieci nie wchodzą nigdy a jeżeli są w domu to z seksem czekam aż idą spać. Niby sypialnię mamy z boku, z łazienką, więc wychodzić nie muszę, ale jakoś niekomfortowo się czuję na myśl, że coś mogłyby usłyszeć.

Mam tak samo, sypialnia z łazienką to supe3 sprawa. I mimo małych dzieci tez zawsze czekamy aż zasna, dziwnie tak jakby córka bawiła się w pokoju a my zabawa w sypialni. Nie potrafię wtedy się zrelaksować.

Gość Gość

Ani dziecko nie jest winne,że wstalo wcześniej, ani los (W ogole rzecz winna wszystkiemu) tylko wy bo mogliście drzwi zamknac. Nic się nie stalo i tak nie wie o co chodzi.