Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochanie

Jak go namówić na spotkanie?

Polecane posty

Gość Kochanie

Miałam kochanka poznaliśmy się w pracy, teraz już tam nie pracuje ale on obiecał mi że będziemy się spotykać no i mieliśmy się spotkać w samochodzie ale on nie dzwoni. O co mu chodzi? Ja mam pierwsza zadzwonić? Jak go namówić? Chcę się z nim spotkać. Kocham go 💕 

Gość Moon

Wyślij mu MMSa z pozytywnym testem ciążowym😀

Gość Kochanie

No poradźcie coś proooooszę was 💕💕 bo ja go chcę a on ma w dupie mnie głęboko 

Gość gość

Nic nie zrobisz jak stracił zainteresowanie...

Gość gość

Namawiając go nic nie zdziałasz, tylko odwrotny efekt spowodujesz. Faceci lubia gonić króliczka, a jeśli ten króliczek sam ich goni, to przestaje byc atrakcyjny. Sprawdzone na własnym przykładzie, na sukcesach i niestety porazkach..

Gość gość

A jesli chcesz mieć szansę żeby on się jeszcze odezwał, to jedynym sposobem jest zamilknięcie całkowite dopóki on się nie odezwie. Choćby się nie odzywał kilka tygodni, czy miesięcy, to musisz czekać bo jeśli zaczniesz go przekonywac, to tym mniejsze szanse, że się jeszcze odezwie, wiem co mówię.

Natomiast, kiedy juz się odezwie, to też nie możesz byc obrażona, ale i nie lecieć do niego jak na zawołanie. Jak zadzwoni pierwsza zakoncz rozmowę, ale bądź miła, jak zaproponuje spotkanie powiedz, że bardzo chętnie, ale narazie nie masz czasu i dopiero za jakis czas się zgódź, albo sama zaproponuj, ale nie bądź na pstryknięcie palcami, bo to nie jest atrakcyjne dla facetów. 

Miałam wiele znajomości z facetami dłuższych i krótszych i ta reguła sprawdza się u jakichs 95%

Gość gość

A jak nie zadzwoni wcale, to będziesz musiała się z tym niestety pogodzić, ale oni zwykle wcześniej czy póxniej sie odzywają. Chyba, że totalnie ...ałaś sprawę. 

Gość gość

Jak mu się zachce a nie będzie miał z kim to zadzwoni do ciebie.