Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość armala

Jak poznać faceta

Polecane posty

Gość armala

Jak poznać faceta? Jest to temat dla każdej Dziewczyny.
Jedne szukają bo nie mają a inne mają ale nie są zadowolone,
a jeszcze inne są spragnione nowych wrażeń.
To jak to robicie ? Opowiedzcie .... Jakie są wasze sposoby na facetów?

Gość mirta

No a Ja Nie szukałam , ale znalazłam

Gość Armala

To masz dobrze. Ale czy masz pomysł jak znaleźć w przypadku konieczności ,Co byś poradziła np przyjaciółce ?

Gość Gosc

Jak poznac faceta ? Ja dlugo bylam sama i w sumie nadal jestem. Kiedys go po prostu zobaczylam i we mnie trafilo. A teraz obmyslam jak go poderwac. Po prostu zagadam go zobaczymy czy cos bedzie dalej.

Gość gość
Przed chwilą, Gość Armala napisał:

To masz dobrze. Ale czy masz pomysł jak znaleźć w przypadku konieczności ,Co byś poradziła np przyjaciółce ?

poradziłabym żeby nie robiła tego błędu, no chyba że na sex ale to też lepiej sztucznego  i bezpieczniej:)

Gość Mirta

Ja to napiszę tak że zbyt szybko się zako...ę , ale oczywiście w takim chłopaku który Mi się podoba , Swojego znałam wyłącznie z widzenia i mieszkał nie daleko , ale wyjechał za granicę , no i mojej siostry chłopak to jego kumpel , i mówili MI że przyjedzie i takie tam , ale Ja to nie chciałam go poznać , ale tak się stało że Go poznałam , rozmawialiśmy dużo , dużo spacerowaliśmy , i tak zapytał się Mnie czy chcę być z NIM odpowiedziałam że TAK Ogólnie warto być sobą, nie warto udawać kogoś kim sie nie jest, polecam zachowywać sie naturalnie, ubierać tak jak lubisz. Duże znaczenie ma tutaj również zapach, zauważyłam, ze mężczyźni bardzo zwracajć uwagę na to jak dziewczyna pachnie i jeśli zapach im sie podoba to od razu mają do niej lepsze nastawienie. Wypróbowałam jakiś czas temu feromony do któych nie miałam przekonania ale inny temat na tym forum sprawił,ze zachcialam spróbować i powiem Ci, że takie zapachy maja wpływ jeśli chodzi o pierwsze wrażenie. Polecam Love Desire, nie dośc że pięknie pachną i długo się trzymają na ciele to jeszcze podbają się mężczyznom !

Gość housiak

Dużo Dziewczyn się nie może doszukać swojej drugiej połówki. Bardzo często przyczyna tego nie tkwi w nich samych, tylko w tym, że nie wysyłają do mężczyzn właściwych czytelnych sygnałów. Facet jest jak żaba co widzi tylko to co jest w ruchu. Zaizolowana szczelnie dziewczyna , która do siebie broni jakby dostępu jest dla większości facetów mało atrakcyjna , nawet jeśli ma ładną figurę, która powinna zwracać uwagę i budzić zainteresowanie. Do takich trzymających dystans Dziewczyn zastartuje tylko facet, który jest pewny siebie umie podrywać i ma wprawę. Nie ukrywajmy tego, że dla Was taki właśnie jest atrakcyjny. W każdej Dziewczynie jest coś pięknego co może dać podwalinę dla trwałego pełnego związku. Więc odrzucamy kompleksy. A ma je każdy. Każda potwora znajdzie sobie amatora. To podajże hrabia Fredro powiedział. Jak tak się przyglądam swoim znajomym i ich Połówkom to czasem mnie dziwi co np taki facet widzi w niej, albo jak on to robi, że ona wciąż przy nim tkwi , a jest z niej taka laska. Tak jest bo za trwałość i więź w związku odpowiada wiele czynników, nie koniecznie wizualna powierzchowność. Co do love desire to rownież mialem okazję przetestować ale w wersji dla mężczyzn i potwierdzam działanie. Na kobiety rownież działą 😉

Gość Armala

Nigdy jeszcze nie próbowałam feromonów, czy używasz ich codziennie?

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Armala napisał:

Nigdy jeszcze nie próbowałam feromonów, czy używasz ich codziennie?

Pewnie do końca życia będzie ich używać żeby facet nie zwiał.😆😆😆

Gość Anih
Dnia 21.10.2019 o 10:58, Gość armala napisał:

Jak poznać faceta? Jest to temat dla każdej Dziewczyny.
Jedne szukają bo nie mają a inne mają ale nie są zadowolone,
a jeszcze inne są spragnione nowych wrażeń.
To jak to robicie ? Opowiedzcie .... Jakie są wasze sposoby na facetów?

ja 4 lata temu weszłam na czata bo byłam zła na cały świat i sama nie wiem czego chciałam, zagadał mnie jakiś facet co był starszy o 12 lat. i zapytał sie czy pójdziemy na piwo, ja mówię ze nie spotykam sie z nieznajomymi. więc rozmawialismy od 20:00 prawie do 4 rano 😜 dał mi swoje zdjęcie i jeszcze raz namówił na spotkanie. i dał telefon zebym zadzwoniła jak bym chciała. no i mysle a co mi tam. spotkałam się. on się zakochał od razu ja nie 😜 ale bardzo mu zalezało spotykalismy sie, bo mi bylo dobrze rozpieszczał mnie ha ha :d dziś jestem jego żoną :d nie wiem jak to zrobił ale bardzo sie starał i rozkochał mnie w osbie

Gość Mirta

Tak, ostatnio po prostu jako perfumy. Tak jak pisałam zapach bardzo mi się podoba i love desire trwałością przebijają wiele firmowych zapachów.

Gość iveive

W dawnych czasach w purytańskiej Anglii to niewieście nie wypadało nawet podnieść wzroku na młodzieńca , który nie był Jej przedstawiony. W tamtych czasach jedynym sposobem na nawiązanie znajomości z nieznajomym było dotarcie do wspólnych znajomych i poprzez takiego się zapoznawano. Wyjątki stanowiły okoliczności niezwykłe np wybawienie z rąk złoczyńców , co to napadli na powóz wiozący damę w podróż. Wtedy ani nawet stan i urodzenie nie stanowiło przeszkody. Gdy nasz bohater nie był dostatecznego urodzenia, można mu było nadać tytuł i awansować w drabinie społecznej. Co często czyniono, bowiem wdzieczność w owych czasach była ważnym czynnikiem kierującym ludźmi. Dawniej to Panny miały problemy , teraz to jest dla Was raj. ;-))) Nie przejmuj się, wyciągnij pierwszy raz rękę do faceta jaki Ci siępodoba. Love Desire jak najbardziej mozesz wypróbowac bo pomaga nawiązać ten pierwszy kontakt musisz jednak wiedzieć, ze taki zapach nie zrobi wszystkiego za Ciebie Liczy się również Twoje zaangazowanie. Facet będzie chętniej z Tobą rozmawiał ale ne będzie tak że się na Ciebie rzuci.

Gość taki obraz wasz
Dnia 21.10.2019 o 10:58, Gość armala napisał:

Jak poznać faceta?

W dzisiejszych czasach to jest najprostsza rzecz do zrobienia. Faceta można poznać wszędzie. To my mamy gorzej, bo poznać kobietę jest o wiele trudniej.

Gość Gość
16 minut temu, Gość taki obraz wasz napisał:

W dzisiejszych czasach to jest najprostsza rzecz do zrobienia. Faceta można poznać wszędzie. To my mamy gorzej, bo poznać kobietę jest o wiele trudniej.

Niby czemu trudniej? Czyżby kolejny incel?

Gość taki obraz wasz
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Dlatego, że macie nierealne wymagania i nawet jeśli je ktoś spełnia, to i tak narzekacie i chcecie jeszcze więcej.

Gość Majkelson

Kobietę poznać trudniej - może w tym sens ,że jako faceci z góry określamy swoje szanse na aktualnym "rynku" . Przecież to my wedle prawideł dzisiejszego świata konsumpcji musimy mieć kasę ,być menagerami ,dyrektorami ,mieć sportową sylwetkę ,być wrażliwym macho itd -kto temu zaradzi ?? Dzięki temu jesteśmy niejako schowani za gardą ,bo zawsze znajdzie się ktoś ,kto ma parę z tych atrybutów jakie wymieniłem (najczęściej po rodzicach -rzadko ktoś w młodym wieku sam się dorabia ) . Nie lubimy dostawać kosza - w sumie kto lubi - ale my faceci przełkniemy kosza za coś co zaniechaliśmy ,ale nie zniesiemy kosza poniżającego na zasadzie -bo tamten ma ,a ty wypad itd -niestety bardzo roszczeniowe są dzis kobiety (faceci też nie lepsi często ) . Faceta łatwiej poznać bo np na siłowni w grupach są ,wtedy można "wyizolować " ofiarę i zaczepić gadką ,subtelnym kobiecym zalotem. Facet ma gorzej ,ponieważ kobiety będąc w grupie grupowo oceniają danego faceta i "rady" koleżanek czesto skreślają faceta na początku ,potem drugiej szansy często nie ma itd itp .

Gość Ten atrakcyjny
20 minut temu, Gość Gość napisał:

Bo 20 napalonych rzuci sie na 1 atrakcyjna, by ja poznac i ta atrakcyjna ma wybor. Natomiast te 20 nieatrakcynych juz tak latwo nie bedzie miec ;)

Gość runas
3 godziny temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Dlatego, że macie nierealne wymagania i nawet jeśli je ktoś spełnia, to i tak narzekacie i chcecie jeszcze więcej.

za dużo TV seriali, potem nierealne wymagania