Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tja

Nie placze dlatego,bo nie mam faceta tylko dlatego,bo zabierasz mi zycie...

Polecane posty

Gość Gość

A tobie co się stało?

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

A tobie co się stało?

Urojenia ma kiełbasa. Fiutonos satanista nawiedził ja w schizofrenicznyn majaku. Nic nowego 😴

Gość tja

A tobie co się stało?

A nic poza faktem,ze taki jeden brzydki bydlak mi probuje doszczetnie zniszczyc zycie.

Gość tja

Urojenia ma kiełbasa. Fiutonos satanista nawiedził ja w schizofrenicznyn majaku. Nic nowego 😴

S p i e r d a l a j stad i nie zasmiecaj mi watku :)

Gość Gość
Przed chwilą, Gość tja napisał:

S p i e r d a l a j stad i nie zasmiecaj mi watku 🙂

Jesteś żałosna. Zacznij się leczyć to ci wszystko minie. Zniknie fiutonos i jego satanisci. Piękny dałaś popis ostatnio "rzucając " klątwy. 

Gość tja
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Jesteś żałosna. Zacznij się leczyć to ci wszystko minie. Zniknie fiutonos i jego satanisci. Piękny dałaś popis ostatnio "rzucając " klątwy. 

Dlaczego masz taka obsesje,ze w p i e r d a l a s z sie znowu w kazdy moj temat ? Nigdy nie rzucalam zadnych klatw,ja do takich ludzi nie naleze wiec cos sobie znowu ubzduralas i zycia mi ukladac nie bedziesz.Ostatni raz komentuje twoje denne wpisy,bo to jak dyskusja z betonem.Nic do ciebie nie dociera.

Gość Gość

Co ty taka agresywna, na codzień też jesteś taka wredna czy ktoś cię tak zdenerwował?

Co on ci zrobił?

Gość tja

Co ty taka agresywna, na codzień też jesteś taka wredna czy ktoś cię tak zdenerwował?

Co on ci zrobił?

Dlaczego zaraz agresywna albo wredna ? A jak ty bys sie czula jakby ktos probowal ci wszystko zabrac,na czym ci zalezy bo jest zlosliwym psychopata i niszczenie ludzi sprawia mu przyjemnosc ?

Gość Gość
1 minutę temu, Gość tja napisał:

Dlaczego zaraz agresywna albo wredna ? A jak ty bys sie czula jakby ktos probowal ci wszystko zabrac,na czym ci zalezy bo jest zlosliwym psychopata i niszczenie ludzi sprawia mu przyjemnosc ?

Jestem Facetem, nie znam sytuacji i pytałem bo takie sprawiasz wrażenie.

Musiał ci dobrze zajść za skórę.

Gość tja
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jestem Facetem, nie znam sytuacji i pytałem bo takie sprawiasz wrażenie.

Musiał ci dobrze zajść za skórę.

To chory zwyrodnialec i ludzkie cierpienie,upokarzanie innych go niesamowicie kreci.No i ten psychol upatrzyl sobie mnie.Nie wiem,czy on mi czegosc zazdrosci,czy ma do mnie jakis zal o cos czy moze ktos mu dobrze zaplacil,zeby mnie zalatwic..w kazdym badz razie niezle sie na mnie uwzial.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość tja napisał:

To chory zwyrodnialec i ludzkie cierpienie,upokarzanie innych go niesamowicie kreci.No i ten psychol upatrzyl sobie mnie.Nie wiem,czy on mi czegosc zazdrosci,czy ma do mnie jakis zal o cos czy moze ktos mu dobrze zaplacil,zeby mnie zalatwic..w kazdym badz razie niezle sie na mnie uwzial.

Dobrze, nie rozumiem jeszcze dlaczego tu o tym piszesz, on cię na tym forum pomawia czy w realu ci szkodzi?

Ten zwyrodnialec tu jest?

Gość Gość

Dobrze, nie rozumiem jeszcze dlaczego tu o tym piszesz, on cię na tym forum pomawia czy w realu ci szkodzi?

Ten zwyrodnialec tu jest?

Jeszcze nie ogarniasz że piszesz z chorą paranoiczka typu Sylwia? Tu co druga ma urojony świat.

Gość tja

A wpisy tej osoby powyzej traktuj z przymrozeniem oka ;) Zadna ze mnie paranoiczka.Ona mnie tutaj stalkuje juz pd paru dobrych lat i napisze wszystko,zeby oczernic a sama gnije tu 24/7 i ma ciezkie zaburzenia.Najlepiej calkiem ignoruj jej wpisy.