Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romine

Feromony czy to działa?

Polecane posty

Gość romine

Jak w temacie ,uzywalyscie kiedys takich w perfumach? Ogólnie czytałam troche o tym i zastanawiam sie czy sobie nie zamówic i nie przetestowac. byl jakis efekt?

Gość a na nas

Nie wierzę w żadne feromony. Nie lepiej jeść owoce?

Gość hahaha

ja używam cały czas i jestem najbardziej porzadaną laską na swiecie a najbardziej w całym powiecie .hahahhahahaha

Gość słodkości nie ma granic
1 minutę temu, Gość a na nas napisał:

Nie wierzę w żadne feromony. Nie lepiej jeść owoce?

trzeba jesc ananasa z samego rana najlepiej na pusty żołądek

Gość Gość
11 minut temu, Gość hahaha napisał:

ja używam cały czas i jestem najbardziej porzadaną laską na swiecie a najbardziej w całym powiecie .hahahhahahaha

Ja nie muszę używać ,bo wystarczy mieć to coś, co mam , czyli osobowość, w miarę fajny wygląd i nawet studenci-rocznik 99 podrywają...hehheeh...Masakra!

Gość gość

Nie wiem, może to zalezy czy są profesjonalne, czy jakieś oszukane, ale w każdym razie u mnie nie było jakieś specjalnej różnicy...
Tzn, nie zwiekszyło to mojego powodzenia, raczej duzy wpływ ma na to jak danego dnia wyglądam, a faromony niczego nie zmieniły.

Gość gość
12 minut temu, Gość słodkości nie ma granic napisał:

trzeba jesc ananasa z samego rana najlepiej na pusty żołądek

Grejpfrut też rano i na pusty żołądek, szczególnie polecany kobietom.

Gość gość

feromony jesli już o nich mowa to człowiek ma w sobie. I albo je ma albo nie ma:) 

Gość gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Grejpfrut też rano i na pusty żołądek, szczególnie polecany kobietom.

Jadam ananasa bo od grejpfruta bolał mnie żołądek..za ostry dla mnie?

Gość gość

Jadam ananasa bo od grejpfruta bolał mnie żołądek..za ostry dla mnie?

Grejpfrut zjada od środka. Tłuszcz

Gość Gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

feromony jesli już o nich mowa to człowiek ma w sobie. I albo je ma albo nie ma:) 

Właśnie., to jest zachowanie, osobowość..to jak nas odbierają ludzie, otoczenie..czuć pozytywną energię od tej osoby,fajne fluidy.Dlatego bawią mnie momentami teksty studentów płci męskiej-o jak fajnie,że Pani dziś tu jest ..to miłe, ale momentami krępujące:)))))))

Gość Wszyscy maja!!!!
7 minut temu, Gość gość napisał:

Wszyscy maja! Nie gadaj glupot! Tylko gdy atrakcyjne dla siebie ,sie spotkaja tworzy sie ta "chemia".Ot co.

Gość gość

Grejpfrut zjada od środka. Tłuszcz

naprawde? no to od jutra grapefruit obowiązkowo

Gość hehehe
2 minuty temu, Gość Wszyscy maja!!!! napisał:

Wszyscy maja! Nie gadaj glupot! Tylko gdy atrakcyjne dla siebie ,sie spotkaja tworzy sie ta "chemia".Ot co.

Nie każdy,Sylwia ma chyba takie co mnie od niej odpychają na kafe hahahhaha

Gość gość
Przed chwilą, Gość hehehe napisał:

Nie każdy,Sylwia ma chyba takie co mnie od niej odpychają na kafe hahahhaha

feromony nie odpychają. One albo zbliżają albo człowiek reaguje na nie obojętnie. Odpycha niechęć z powodu nie lubienia kogoś na przykład.

Gość gość

Jej smród czuję aż tutaj, w K. Koźle

Gość Patrycja
1 minutę temu, Gość gość napisał:

feromony nie odpychają. One albo zbliżają albo człowiek reaguje na nie obojętnie. Odpycha niechęć z powodu nie lubienia kogoś na przykład.

Nie gadaj głupot. Przyciągają, są neutralne, odpychają ot co

Gość i tyle

Jej smród czuję aż tutaj, w K. Koźle

głoopi jesteś, 

Gość gość

Teoretycznie powinny pomóc, ale z drugiej strony myślę, że większość z nich jest oszukana.

A po drugie, najlepszym feromonem jest atrakcyjność (wygląd, ale nie tylko), bo bez tego żaden zapach nie pomoże 😉

Gość dhada

Przestestowalam kilka takich zapachów bo byłam również ciekawa czy to działa, na pewno nie polecam kupowania tanich z allegro bo to ściema, jak kupiłam to okazało się, że jest to jedynie tania woda perfumowana, potem postanowiłam sobie kupić porzadnieijsze i porównac i jednak róznica jest.
Najlepsze jakie stosowałam to Pheromone essence. . Ogólnie są bezzapachowe tak więc mozesz użyc z dowolnym innym zapachem a dla mnie to osobiscie duża zaleta. No i działaja na płeć przeciwną głównie, chociaż kobiety również jakies takie milsze w kontaktach (szczególnie w pracy).

Gość garga

Nie wiem, ale brat ma jakieś perfumy niby z feromonami i ogónie pachną bardzo ładnie ( love desire czy coś takiego). I twierdzi, ze to najlepszy zapach jakiego używał.

Gość pineska

Ja to mam aż za dużo 90% bo mężczyzn się do mnie lepi, choć w moim mniemaniu nie jestem jakaś szprychą 😏

Gość romine

A gdzie kupię te pheromone essence?

Gość dhada

W wielu sklepach tak wiec wpisz sobie w wyszukiwarkę, widzialam również na allegro.
A i jeszcze jedno. jeśli zdecydujesz sie to musisz wiedzieć, ze Pheromone essence są dość intensywne jeśli chodzi o zawartość feromonów w składzie tak wiec nie powinno się przesadzic bo nadmiar może powodować dość nieprzewidziane rezultaty. Inne osoby mogą do Ciebie czuć niechęć zamiast przyciągania. Tak wiec na początku warto zaczynać od niewielkich dawek, potem ewentualnie je zwiększać.

Gość marmona

Ja kupiłam kiedyś jakąś wodę toaletową z feromonami. Ładnie pachniała i podobała się facetom, ogólnie trochę mi tutaj o tym przypomnieliście to może kupię 😉

Gość lelli

Mnie osobiście przekonują informacje poparte badaniami i wynikami liczbowymi, zamiast czytać artykuły o informacjach ogólnych, lepiej poszukać czegoś na podstawie eksperymentów i te potwierdzają działanie feromonów ale jedynie jesli są to prawdziwe feromony, które mają w sobie substancje naśladujące naturalne ludzkie feromony. Wśród nich faktycznie polecane są Pheromone essence.