Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KAMIL

Czy wyśmiała byś 30 letniego prawiczka?

Polecane posty

Ponowie temat z wczoraj bo nie dostałem jednoznacznej odpowiedzi. Pierwsza dziewczyna napisała że by wyśmiała i tyle , a druga zagłebiła temat jak to możliwe i napisała żeby nie robić tego z byle kim.A ja już mam powoli dość tego czekania i szukania normalnej dziewczyny. Załżyłem konto na badoo i już zwątpiłem , bo jeśli jakaś odpisze to prędzej czy pużniej poda pytanie czym jezdże ? Gdzie pracuje ? A nawet były pytania ile zarabiam, więc dam sobie spokój. 2 opcja to wiadomo 200zl i po sprawie. Ale jak już wyjdę od takiej pani jako pełnowartościowy facet i napędzony już pewnością siebie spotkam tę jedyną i w końcu padnie pytanie jaki był mój pierwszy raz ? Podejrzewam że też zachwycona nie będzie .  i co wy o tym drogie panie sądzicie?

Gość głupie pytania zadajesz

Idź na pannę z roksy i poużywaj sobie! A jak ewentualnie znajdziesz jakąś i zada pytanie o pierwszy raz, to zawsze możesz coś naściemniać, że np. kiedyś tam z jakąś znajomą miałeś jednorazową przygodę. O pewnych rzeczach się nie mówi, laski też swoje mają za uszami i nigdy nie będziesz 100% pewny co do jej przeszłości i przebiegu, więc nie przejmuj się pierdołami tylko idź i ruchaj!

Gość gość
Dnia 25.10.2019 o 05:42, KAMIL napisał:

Ponowie temat z wczoraj bo nie dostałem jednoznacznej odpowiedzi. Pierwsza dziewczyna napisała że by wyśmiała i tyle , a druga zagłebiła temat jak to możliwe i napisała żeby nie robić tego z byle kim.A ja już mam powoli dość tego czekania i szukania normalnej dziewczyny. Załżyłem konto na badoo i już zwątpiłem , bo jeśli jakaś odpisze to prędzej czy pużniej poda pytanie czym jezdże ? Gdzie pracuje ? A nawet były pytania ile zarabiam, więc dam sobie spokój. 2 opcja to wiadomo 200zl i po sprawie. Ale jak już wyjdę od takiej pani jako pełnowartościowy facet i napędzony już pewnością siebie spotkam tę jedyną i w końcu padnie pytanie jaki był mój pierwszy raz ? Podejrzewam że też zachwycona nie będzie .  i co wy o tym drogie panie sądzicie?

Idź do studentki - za 200 zł stracisz z nią prawictwo.