Gość Arek Napisano Październik 25, 2019 dzień dobry. W najbliższym czasie planuję generalny remont łazienki i do jej wykonania szukam dobrej firmy. dowiedziałem się o firmie Złota Rączka, która ma takie usługi w ofercie. i w związku z tym jestem ciekaw czy ktoś korzystał z ich usług w sprawach remontowych i jakie ma związane z tym wrażenia. za pomoc będę wdzieczny. pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Teresa Napisano Październik 29, 2019 Dobrze Ci ktoś polecił tą firmę. Też z niej korzystałam i w pełni z ich usług jestem zadowolona. U mnie remontowali łazienkę, ale robili tam dosłownie wszystko włącznie z wymianą kabiny i prysznica. Płytki oczywiście też. Szybko się uwinęli, wystawili fakturę i nie yło z firmą tą żadnych problemów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Listopad 18, 2019 Ja ze Złotej Rączki 24h korzystałem pięć lat temu, ale jak widać nie tracą formy i nadal jest to dobra firma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ala Napisano Grudzień 12, 2019 Dnia 18.11.2019 o 20:23, Gość gosc napisał: Ja ze Złotej Rączki 24h korzystałem pięć lat temu, ale jak widać nie tracą formy i nadal jest to dobra firma. No właśnie mnie nie stać na przwepłacanie a też chciałabym mieć remont dobrze zrobiony. dzięki za namiar. Zadzwonię i poorientuję się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marcin Napisano Styczeń 9, 2020 Ci fachowcy znają się na swojej robocie! Są dokładni i tez sprawnie remont wykonują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ala Napisano Luty 9, 2020 No właśnie mnie nie stać na przwepłacanie a też chciałabym mieć remont dobrze zrobiony. dzięki za namiar. Zadzwonię i poorientuję się. Dzięki za ten namiar. Nie spodziewałam się że to tacy profesjonaliści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalklos 0 Napisano Lipiec 11, 2020 To jest super fajna załoga, tak więc jak ktoś ma jakieś kłopoty naprawcze z którymi nie umie sobie poradzić, to firma Złota Raczka 24h jest jak znalazł. U mnie skręcali meble i kładli płytki na tarasie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalklos 0 Napisano Lipiec 30, 2020 Jesxze dodam, że znajdują się w a Warszawie na Chmielnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xyz67 0 Napisano Wrzesień 16, 2020 Miałem z nimi kontakt miesiąc temu. Po wpisach widać, że firma Złota Rączka 24h nie traci na fasonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zazanne 0 Napisano Październik 31, 2020 Firma DOBRA! też meble skręcają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pawek76 0 Napisano Listopad 30, 2020 Przy remoncie mojego biura ta firma była niezastąpiona! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xyz67 0 Napisano Grudzień 9, 2020 Z nimi jest bardzo dobry kontakt i firma jest naprawdę na poziomie wysokim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamilkpwo 0 Napisano Marzec 10, 2021 Ta firma remontowała mój gabinet dwa lata temu. Jestem z efektów zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolina l 1 Napisano Sierpień 19, 2021 Polecam. Wspaniali fachowcy, dobry kontakt z klientem i spoko ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izaoot 1 Napisano Wrzesień 30, 2021 Złota Rączka 24h. Kontaktujcie się z tą firmą w sprawie jakiegokolwiek remontu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
David78 2 Napisano Październik 31, 2021 Złota Rączka 24 h to super firma remontowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Basiawyw 0 Napisano Wrzesień 5, 2022 Firma ta też doskonale skręca meble. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach