Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JużNieWiemCoRobić

Koleżanka z pracy mnie molestuje

Polecane posty

Gość JużNieWiemCoRobić

Niektórych pewnie ten wpis doprowadzi do śmiechu, inni powiedzą, żebym korzystał z tego, ale to mnie już dobija!

Od jakiegoś miesiąca pracuje z nami atrakcyjna dziewczyna lat chyba 24, przez którą czuję się wyjątkowo niezręcznie i która (nie bójmy się tego słowa) molestuje mnie. Zapytacie się pewnie jak? Często przychodzi do mnie i zaczyna mnie obmacywać, puszcza oczko lub szepta na ucho jakieś zboczone rzeczy. Dochodzi do tego, że czasami klepnie mnie w tyłek lub chce się do mnie przytulić, a jak chciałem jej pokazać, co zrobiła w pewnym wyliczeniu źle, to przez cały czas tłumaczenia stała nade mną w taki sposób, że jej biust dotykał mojej twarzy.

Pewnie powiecie, żebym się cieszył, że na mnie leci. Otóż nie! Czuję się coraz bardziej osaczony i coraz niechętniej idę do pracy, wiedząc, że ona już tam jest i zacznie się koncert filrtu i kokietowania...

Na wszelkie moje prośby, by przestała się do mnie dobierać, robi to z podwojoną siłą, albo mówi "A co, nie podobam ci się".

I nie - nie jestem gejem, tylko hetero.

Mam to zgłaszać kierownikowi, czy iść z tym od razu na Policję? Bo jakby nie patrzeć, to jednak to już jest molestowanie!

Gość gość

każdy ma jakieś problemy, u nas baby po sobie w toalecie nie sprzątają, ale mam już na to pomysł

Gość gość

każdy ma jakieś problemy, u nas baby po sobie w toalecie nie sprzątają, ale mam już na to pomysł

Gość Gość

Kategorycznie powiedz jej ze sobie tego nie życzysz i mówisz poważnie i ze ma ci dać spokój. Lepiej będzie komuś powiedzieć bo potem może być na ciebie ze to ty ja molestujesz. Poszłabym do kierownika chyba a następnie rozmowa z ta panią ze się ma odczepić. 

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Kategorycznie powiedz jej ze sobie tego nie życzysz i mówisz poważnie i ze ma ci dać spokój. Lepiej będzie komuś powiedzieć bo potem może być na ciebie ze to ty ja molestujesz. Poszłabym do kierownika chyba a następnie rozmowa z ta panią ze się ma odczepić. 

Ot to, to że jesteś facetem nie znaczy, że można cię molestować.

Gość gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Też prawda, spróbuj umówić się z nią po pracy 😉

Gość gość
26 minut temu, Gość gosc napisał:

Ot to, to że jesteś facetem nie znaczy, że można cię molestować.

mnie można 

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

mnie można 

jak by ci tak każda cyce pchała to byś długo nie wytrzymał 🙂

Gość gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

jak by ci tak każda cyce pchała to byś długo nie wytrzymał 🙂

wiem , ale wolałbym żeby dupciami się pchały .

Gość Xxx

Lepiej zebys sie nauczyl radzic z takimi, jakbys byl zajety to akurat ten typ dziewczyny jest zdolny narobic problemow bo maja wrazliwosc traktora:) moze byc tez msciwa, za duzo pozwoliles od poczatku

Gość Xxx

Jak zacznie napierac lekko ja odepchnij i miej zla mine, stanowczy glos, leciec do kierownika od razu? Sprobuj sam poradzić sobie

Gość Xxx

Ostatnio slysze ze trzeba to zglaszac bo dziunia odwroci role, kurde przeciez musza byc dowody i swiadkowie by oskarzyc o molestowanie

Gość Lola114

Pytanie do autora- czy ona ci sie podoba? W zaleznosci od odpowiedzi poradzimy dalej..

Gość Gość

Jakby mu sie spodobała to by ja rvchal a nie zakladal tematy. Nikt latwych szmaat nie lubi

Gość Homo sentimentals
2 godziny temu, Gość JużNieWiemCoRobić napisał:

Niektórych pewnie ten wpis doprowadzi do śmiechu, inni powiedzą, żebym korzystał z tego, ale to mnie już dobija!

Od jakiegoś miesiąca pracuje z nami atrakcyjna dziewczyna lat chyba 24, przez którą czuję się wyjątkowo niezręcznie i która (nie bójmy się tego słowa) molestuje mnie. Zapytacie się pewnie jak? Często przychodzi do mnie i zaczyna mnie obmacywać, puszcza oczko lub szepta na ucho jakieś zboczone rzeczy. Dochodzi do tego, że czasami klepnie mnie w tyłek lub chce się do mnie przytulić, a jak chciałem jej pokazać, co zrobiła w pewnym wyliczeniu źle, to przez cały czas tłumaczenia stała nade mną w taki sposób, że jej biust dotykał mojej twarzy.

Pewnie powiecie, żebym się cieszył, że na mnie leci. Otóż nie! Czuję się coraz bardziej osaczony i coraz niechętniej idę do pracy, wiedząc, że ona już tam jest i zacznie się koncert filrtu i kokietowania...

Na wszelkie moje prośby, by przestała się do mnie dobierać, robi to z podwojoną siłą, albo mówi "A co, nie podobam ci się".

I nie - nie jestem gejem, tylko hetero.

Mam to zgłaszać kierownikowi, czy iść z tym od razu na Policję? Bo jakby nie patrzeć, to jednak to już jest molestowanie!

Nie umiesz jej werbalnie wyjaśnić, że nie jesteś zainteresowany? Musi to robić policja?

Gość Lola114

To fajne provo..😁. Ilu z was marzy aby sliczna 24 letnia blondynka 10/10 was molestowala i cyckami machala po glowie...

Gość anon
28 minut temu, Gość Lola114 napisał:

To fajne provo..😁. Ilu z was marzy aby sliczna 24 letnia blondynka 10/10 was molestowala i cyckami machala po glowie...

to

Gość OnaaDona
27 minut temu, Gość Lola114 napisał:

No na pewno nie ja, tak samo zeby przystojniaczek dyndal mi fiutkiem od rana w pracy, ma miec klase