Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kręcą mnie sporo strasi ode mnie. Ktoś ma podobnie czy jestem wyjątkiem?

Polecane posty

Gość gość

Bo jak pytam koleżanek to mi się dziwią. A mnie kręcą strasznie sporo starsi faceci, nawet o 20 lat- mam 25. I jeszcze jak którys ma wysoka pozyję i jest inteligentny (w sumie to warunek konieczny), to juz w ogóle... Serio jestem taka dziwna? Nie chodzi mi o kasę, ale tacy dojrzali faceci mi się podobają, a moim koleżankom własnie nie bardzo.

Gość Mężczyzna
5 minut temu, Gość gość napisał:

Bo jak pytam koleżanek to mi się dziwią. A mnie kręcą strasznie sporo starsi faceci, nawet o 20 lat- mam 25. I jeszcze jak którys ma wysoka pozyję i jest inteligentny (w sumie to warunek konieczny), to juz w ogóle... Serio jestem taka dziwna? Nie chodzi mi o kasę, ale tacy dojrzali faceci mi się podobają, a moim koleżankom własnie nie bardzo.

Normalka, wiele młodych kobiet tak ma. Tak jak piszesz 20 lat młodsza się mną zainteresowała, nie powiem przez prawie 3 miesiące niemal codziennie  miło było 😉  ale się skończyło.

Gość Adam1985

Mnie też podobają się starsze laski, więc nie przejmuj się 😉

Gość gość
9 minut temu, Gość Mężczyzna napisał:

Normalka, wiele młodych kobiet tak ma. Tak jak piszesz 20 lat młodsza się mną zainteresowała, nie powiem przez prawie 3 miesiące niemal codziennie  miło było 😉  ale się skończyło.

A dlaczego się skończyło?

Gość Mężczyzna

chciałem żeby wybierała mi rodzyny ale powiedziała że za żadną kasę nie