Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elizza

Możliwość wpadki

Polecane posty

Gość Elizza

Czy istnieje możliwość wpadki przy jednoczesnym stosowaniu prezerwatyw, kalendarzyka (brak stosunku w dni płodne, w miarę regularny cykl), oraz stosunku przerywanego (partner nie będzie dochodził w środku

Gość Gość

Prezerwatywa musiałaby być uszkodzona, owulacja się przesunąć, partner nie zdążyć wyciągnąć i mieć to szczęście żeby za pierwszym razem zajść. Jak widać raczej nie ma szans inaczej przyznam order ziemniaka za największego pechowca na świecie.

Gość Hania

przejdź na inna anty jak sie tak boisz bo to nie ma sensu, ja używam diafragme caya i nie mam takich dylematów, dobrze zabezpiecza nie uczula i ogólnie nie ma sytuacji kiedy jestem niepewna że mogło coś pójść nie tak

Gość Evi

Zawsze to będzie gdybanie moim zdaniem bo w organizmie coś się może poprzestawiać i co wtedy; dlatego ja pewnie czuję się z belarą, to tabletki z małą dawką hormonów, dobrze organizm je toleruje, libido co ważne też nie spadło. Z takimi dużo pewniej się czuję i nie muszę się zastanawiać czy mogło się coś wydarzyć czy nie.

Gość Szlachcic81
25 minut temu, Gość Evi napisał:

Zawsze to będzie gdybanie moim zdaniem bo w organizmie coś się może poprzestawiać i co wtedy; dlatego ja pewnie czuję się z belarą, to tabletki z małą dawką hormonów, dobrze organizm je toleruje, libido co ważne też nie spadło. Z takimi dużo pewniej się czuję i nie muszę się zastanawiać czy mogło się coś wydarzyć czy nie.

Wypiepszaj stad szmato EvoDEmort ty stara szmato...

Myślę, że jeżeli w takich sytuacji by się wpadło to chyba naprawdę jakiś dar od Boga by był 😄