Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marchewka

Pomidor

Polecane posty

Gość Marchewka

Cześć. Doradźcie proszę......................Cierpię na schizofrenię paranoidalną. Podobno po mnie nie widać... Pracuję bardzo dużo i to mnie ratuje. Jednak pragnę zmienić swoje życie o 180°. Dam radę ? 

Chciałabym rzucić lek, bo chcemy z partnerem mieć dziecko. Czy są na to szanse? Podobno nie... nie,jak się chorowało tyle co ja, wtedy trzeba brać leki do końca życia. 

To jest katastrofa. 

Gość Homo sentimentals
4 minuty temu, Gość Marchewka napisał:

Cześć. Doradźcie proszę......................Cierpię na schizofrenię paranoidalną. Podobno po mnie nie widać... Pracuję bardzo dużo i to mnie ratuje. Jednak pragnę zmienić swoje życie o 180°. Dam radę ? 

Chciałabym rzucić lek, bo chcemy z partnerem mieć dziecko. Czy są na to szanse? Podobno nie... nie,jak się chorowało tyle co ja, wtedy trzeba brać leki do końca życia. 

To jest katastrofa. 

Dlaczego chciałabyś rzucić leki? To chyba nie jest koniecznie, by zajść w ciążę. Rozmawiałaś z lekarzem prowadzącym? To on najdokładniej zna przebieg Twojej choroby i jest w stanie wybrać, razem z Tobą, najkożystniejsze rozwiązanie. 

Gość Homo sentimentals

Najkorzystniejsze* 

Gość Marchewka

Jeszcze nie rozmawiałam, bo się przeprowadziłam i mam nowego lekarza. Nikt dobrze mnie nie zna, bo właśnie kilka razy zmieniałam miasto... i tak,na moim leku nie mogę być w ciąży ,bo to ryzykowne dla dziecka 😞

Gość Parassolka
1 minutę temu, Gość Marchewka napisał:

Jeszcze nie rozmawiałam, bo się przeprowadziłam i mam nowego lekarza. Nikt dobrze mnie nie zna, bo właśnie kilka razy zmieniałam miasto... i tak,na moim leku nie mogę być w ciąży ,bo to ryzykowne dla dziecka 😞

Warszawa to duże miasto

Gość Marchewka
4 minuty temu, Gość Parassolka napisał:

Warszawa to duże miasto

I co w związku z tym?

Gość gościuwa

no tak, mało to wariatów w przyrodzie: rób z partnerem ile wlezie, będzie zajebiście w PL, i jeszcze plusa dostaniesz

Gość Homo sentimentals
Przed chwilą, Gość Marchewka napisał:

Nie znam się na tym, ale znam kobietą cierpiącą na schizofrenię paranoidalną, która ma dwoje fajnych i zdrowych dzieci, jedno już dorosłe, drugie prawie. Może można zmniejszyć dawkę, zastosować zamiennik, albo spróbować wprowadzić inny lek? Na te pytania powinien odpowiedzieć Ci lekarz, bo to z pewnością są sprawy indywidualne. Myślę, że Ci się uda, jestem pewna. 😉 Trzeba tylko wybrać dobrego lekarza, a potem wspólnie odpowiedni moment. 🙂 

Gość Gość
22 minuty temu, Gość Marchewka napisał:

To jest katastrofa. 

Mam koleżankę która od ok 12 roku życia chorowała na schizofrenię i urodziła zdrowe córką ale czy odstawiła leki przed zajściem w ciążę tego nie wiem

Gość Gość

Wystarczy spojrzeć na sylwie czyli chorą na to samo by zobaczyć jaki to miód mieć taką matkę...Jeśli szanse na dziedziczenie są duże to egoizmem jest robienie sobie dziecka. Nie rozumiem takich ludzi 

Gość Marchewka

Wolałabym A nawet marzę ,by zaadaptować dziecko. Jednak nie mogę ,prawo zakazuje. 😞

Gość Marchewka

Zaadoptować *

Gość Marchewka

Niestety chorzy psychicznie nie mogą dokonać adopcji ani ... zostać duchownymi. A o tym też kiedyś myślałam... 

Gość Parassolka
1 godzinę temu, Gość Homo sentimentals napisał:

Nie znam się na tym, ale znam kobietą cierpiącą na schizofrenię paranoidalną, która ma dwoje fajnych i zdrowych dzieci, jedno już dorosłe, drugie prawie. Może można zmniejszyć dawkę, zastosować zamiennik, albo spróbować wprowadzić inny lek? Na te pytania powinien odpowiedzieć Ci lekarz, bo to z pewnością są sprawy indywidualne. Myślę, że Ci się uda, jestem pewna. 😉 Trzeba tylko wybrać dobrego lekarza, a potem wspólnie odpowiedni moment. 🙂 

1 godzinę temu, Gość Homo sentimentals napisał:

Co to za chorobą? Jest w ogole cos takuego?nie rozumiem o co chodzi z tymi dziećmi?Co to znaczy dorosłe a drugie prawie tzn ile?

Gość Parassolka
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Wystarczy spojrzeć na sylwie czyli chorą na to samo by zobaczyć jaki to miód mieć taką matkę...Jeśli szanse na dziedziczenie są duże to egoizmem jest robienie sobie dziecka. Nie rozumiem takich ludzi 

Ty wiesz ze to jest Zniesławienie?Łamiesz w tym momencie prawo i to w dodatku w sposób jawny.Jutro ten wpis znajdzie się prosto u pewnego Pana ze śledczej zajmującego się przestępczością internetową.Doigralas się! Ja chora na to samo???na co?Widzimy się w Sądzie!Nie daruję!Moje dzieci odziedziczył po mnie najlepsze cechy .Owszem wielki miód zapytaj!Kochają mnie!Moje dzieci mają złotą matkę!Nie życzę sobie oczekiwania ani publicznego wypisywania nieprawdy na mój temat.Ta sprawa już dawno powinna mieć swój finał w Sądzie!Jutro to załatwie .Dosyć tego.!

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Parassolka napisał:

Ty wiesz ze to jest Zniesławienie?Łamiesz w tym momencie prawo i to w dodatku w sposób jawny.Jutro ten wpis znajdzie się prosto u pewnego Pana ze śledczej zajmującego się przestępczością internetową.Doigralas się! Ja chora na to samo???na co?Widzimy się w Sądzie!Nie daruję!Moje dzieci odziedziczył po mnie najlepsze cechy .Owszem wielki miód zapytaj!Kochają mnie!Moje dzieci mają złotą matkę!Nie życzę sobie oczekiwania ani publicznego wypisywania nieprawdy na mój temat.Ta sprawa już dawno powinna mieć swój finał w Sądzie!Jutro to załatwie .Dosyć tego.!

Dziękuję za ten wpis. Właśnie o tym pisałam...nie róbcie tego swoim dzieciom.. 

Gość Parassolka

*oczerniania i znieslawiania mojej osoby ..poprzez nieprawdziwe treści.To jest przestępstwo!

Gość Parassolka
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Dziękuję za ten wpis. Właśnie o tym pisałam...nie róbcie tego swoim dzieciom.. 

Czego?Widzimy się w Sądzie.Ja nie pozwolę niszczyć swojej rodziny ani mojej osoby takim psycholog jak wy.!

Gość Parassolka

Psycholom jak wy!miało być.

Gość Gość

Weź się uspokoj pigwo jēbnieta.

Gość Parassolka
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Obrazasz mnie i pomawiasz to jest karalne.Ja shizofrenie?Zdajesz sobie chyba sprawę z tego ze łamiesz prawo pisząc w Internecie kłamliwe treści na mój temat?Zarządzam najwyższej kwoty zadośćuczynienia!za zniewage bo jestem zdrowa!Nigdy nie byłam i nie jestem chora.Będę domagać się w Sądzie rekompensaty za straty moralne i materialne..Stalking jest wieloletni więc zarządam na spokojnie nawet więzienia dla Ciebie mam takie prawo.Wystarczająco dosyć dowodów zebrałem .Kogos takiego jak ty powinni leczyc bo krzywde robisz niewinnym osobom.Wroci ci sie moja krzywda zobaczysz!Wszystko wraca.

Gość Gość
7 minut temu, Gość Parassolka napisał:

Obrazasz mnie i pomawiasz to jest karalne.Ja shizofrenie?Zdajesz sobie chyba sprawę z tego ze łamiesz prawo pisząc w Internecie kłamliwe treści na mój temat?Zarządzam najwyższej kwoty zadośćuczynienia!za zniewage bo jestem zdrowa!Nigdy nie byłam i nie jestem chora.Będę domagać się w Sądzie rekompensaty za straty moralne i materialne..Stalking jest wieloletni więc zarządam na spokojnie nawet więzienia dla Ciebie mam takie prawo.Wystarczająco dosyć dowodów zebrałem .Kogos takiego jak ty powinni leczyc bo krzywde robisz niewinnym osobom.Wroci ci sie moja krzywda zobaczysz!Wszystko wraca.

Czy ty naprawdę myślisz że jednej babie Sylwia na imię? Z ciebie to muszą ludzie mieć beke bezustanna. Typowa paranoiczka której piana z pyska z podniecenia kapie gdy straszy ludzi sądami z powodu swoich urojen.

Gość Gosc
46 minut temu, Gość Gość napisał:

Czy ty naprawdę myślisz że jednej babie Sylwia na imię? Z ciebie to muszą ludzie mieć beke bezustanna. Typowa paranoiczka której piana z pyska z podniecenia kapie gdy straszy ludzi sądami z powodu swoich urojen.

Pozew już wysłany .Będziesz miał urojenia!