Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamany

Kobiety chcą mnie usidlić na męża.

Polecane posty

Gość zalamany

Jestem facetem 34 lata.

Ostatnio miałem kilka sytuacji z nowopoznanymi kobietami (wiek 27-30), które mnie szokują, ale i dają obraz.

1. Poznana dziewczyna lat 29, parcie na męża jak sto kilometrów, seks juz na drugiej randce, komplementowanie, haj 100% (od razu miałem podejrzenia, ze jestem usidlanie), jak doszlo do seksu i sięgnąłem po gumy to złapała mnie mocno za ręke i zapewniała, ze bierze tabletki - nie dałem wiary, zalozylem kondom i dokonczylem w zabezpieczeniu. Potem jeszcze pare razy seks i ona odpuściła, bo zauwazyla ze nie dam się nabrać na usidlanie. 4 miesiące później już zaręczyny z jakimś frajerem i co ? Bach, ciąża! Współczuje gościowi.

2. Kolejna artystka lat 26. Z wioski, wielodzietna rodzina, siostry już zamężne tylko ta została. Pytania o zarobki, mieszkanie na pierwszej randce - jak uslyszala, ze mam wlasne mieszkanie to non stop o tym gadala, ze wybieralaby mi zasłony itd., ze odpowiedzialny facet chce mieć żonę dzieci i takie tam brednie. Typowe usidlanie. Olałem.

To tylko dwa z szeregu tematu które już przerobiłem.

Panowie !! Młodsi ode mnie zwłaszcza ! Lekcja dla was ! Czytajcie to i nie dajcie się nabrać na te żmijki 😉

Gość Nie daj się ziomal

Baby to podstępne koorwy, na szczęście ich intencje są widoczne na kilometr i każdy mądry ziomal, taki jak ty, to widzi i nie da się uziemić od razu.

Gość gość

jak do tej pory się nie złamałeś to już się nie złamiesz 🙂

Gość Haha
2 minuty temu, Gość Nie daj się ziomal napisał:

Baby to podstępne koorwy, na szczęście ich intencje są widoczne na kilometr i każdy mądry ziomal, taki jak ty, to widzi i nie da się uziemić od razu.

Do ołtarza chłopaki dajcie się kobiecie poprowadzić

Gość Haha
Przed chwilą, Gość gość napisał:

jak do tej pory się nie złamałeś to już się nie złamiesz 🙂

Ozeni się z jaką landarą na starość 

Gość Aniela

A myślisz, że facetów ktorzy chcą na żonę usidlić nie brakuje?

Gość zalamany
1 minutę temu, Gość Haha napisał:

Od 25 roku zycia obserwuje ludzi, kobiety, relacje. Jestem zresztą psychologiem z wykształcenia, co jako dziedzinę kocham.

Na wylot rozpoznaję ludzi w pracy, na imprezie, na randce.. Mam taką przypadłość. Te dwa przykłady to tylko czubek góry. Ludzie, ja takich Pań spotkałem dziesiątki! I nie Karyn ! Tylko zewsząd - z dobrych domów, z gorszych, ekspedientek, farmaceutek, misz masz społeczny! 

Wszystko się rozgrywa o podobne rzeczy... Taka tam refeksja faceta w szczycie męskiego wieku.

Gość zalamany
3 minuty temu, Gość Haha napisał:

Nie wiem czy z landarą, nie wiem czy na starość. Zawsze lubiłem być sam. Nie o tym dyskusja.

Gość zalamany
2 minuty temu, Gość Aniela napisał:

A myślisz, że facetów ktorzy chcą na żonę usidlić nie brakuje?

Nie myslę. Nie powiedziałem tak. Nie o tym jest dyskusja. Błagam, ludzie, trzymajmy się przedmiotu sprawy. To tak niewiele.

Gość Aniela
1 minutę temu, Gość zalamany napisał:

Nie myslę. Nie powiedziałem tak. Nie o tym jest dyskusja. Błagam, ludzie, trzymajmy się przedmiotu sprawy. To tak niewiele.

To czego oczekujesz, to tak tylko ku przestrodze?

Gość Zuza

Dlaczego nie chcesz dac sie usidlic jakiejs fajnej babeczce?

Gość Gość

Tak jak kobiety szukają faceta ma męża tak faceci szukają kobiet do bzykania najczęściej. To jakaś nowość? Od razu się dobierasz do gaci praktycznie to do kogo pretensje?  Z takimi się zadajesz to masz co masz. 

Gość Gość

Przynajmniej się zastanowisz wpierw  2 razy zanim do łóżka z każdą panną  wskoczysz.  Szczerze to bawi mnie to bo każdy facet liczy na darmowe bzykanko bez zobowiązań i konsekwencji a tu taki zonk. 

Gość ktos
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Tak jak kobiety szukają faceta ma męża tak faceci szukają kobiet do bzykania najczęściej. To jakaś nowość? Od razu się dobierasz do gaci praktycznie to do kogo pretensje?  Z takimi się zadajesz to masz co masz. 

Spokojnie, nie tak nerwowo. Pierwsza Pani sama mi się dobrała i już wiedziałem o co chodzi. Druga się nie dobierała ani ja jej. Od razu wyczułem temat.

Gość ktos
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Przynajmniej się zastanowisz wpierw  2 razy zanim do łóżka z każdą panną  wskoczysz.  Szczerze to bawi mnie to bo każdy facet liczy na darmowe bzykanko bez zobowiązań i konsekwencji a tu taki zonk. 

Tu autor: Faceci to frajerzy. Dla kilku sekund rozkoszy zrobią wszystko. Nie powininem tego mówić jako psycholog, ale to głupota. 

Ja zawsze skanuję Panią, czy warto z nią iść do łóżka pod kątem mentalnym. Nie jestem zwierzęciem.

Gość ktos
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Niepotrzebne nerwy. Prosze się opanować. Oczywiście że tak jest. Ten post to apel do młodych mężczyzn bo zbyt łatwo dają sie wam urabiać. 

Na terapiach tęż często o tym mówię klientom - przynajmniej kropelka dołożona zeby kobiety miały trudniej w realizacji nieuczciwych planów.

Gość ktos
7 minut temu, Gość Zuza napisał:

Dlaczego nie chcesz dac sie usidlic jakiejs fajnej babeczce?

Niestety... kobiety to zmije. Kobiety są hybryda pięknej powabności i szatańskiej natury. Kuszą ciałem, dają rozkosz ale odbierają z nawiązką. Niestety tak jest. 

Gość ktos
10 minut temu, Gość Aniela napisał:

To czego oczekujesz, to tak tylko ku przestrodze?

Ku przestrodze dla młodych męzczyzn.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość ktos napisał:

Niepotrzebne nerwy. Prosze się opanować. Oczywiście że tak jest. Ten post to apel do młodych mężczyzn bo zbyt łatwo dają sie wam urabiać. 

Na terapiach tęż często o tym mówię klientom - przynajmniej kropelka dołożona zeby kobiety miały trudniej w realizacji nieuczciwych planów.

To chújowy z ciebie psycholog. Taki kołcz jak z braci samców. Jestem opanowana ale nie muszę taka być. 

Gość Gość

Niestety... kobiety to zmije. Kobiety są hybryda pięknej powabności i szatańskiej natury. Kuszą ciałem, dają rozkosz ale odbierają z nawiązką. Niestety tak jest. 

O to chodzi. To wasza wina że jesteście słabi i jėbnieci. Od Adama się zaczęło.

Gość Zuza

Zeby bylo uczciwie do konca, to przed pierwsza randka powinienes wyjasnic kobietce ze nie szukasz zony I nie zamierzasz sie nigdy zenic, ze lubisz mieszkac sam I nie zamierzasz tego zmieniac. Wtedy jak kobietka mimo wszystko idzie z toba na randke, to I nie bedzie miala parcia na meza..

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Zuza napisał:

Zeby bylo uczciwie do konca, to przed pierwsza randka powinienes wyjasnic kobietce ze nie szukasz zony I nie zamierzasz sie nigdy zenic, ze lubisz mieszkac sam I nie zamierzasz tego zmieniac. Wtedy jak kobietka mimo wszystko idzie z toba na randke, to I nie bedzie miala parcia na meza..

Gdyby każdy od razu to mówił zamiast udawać miłego to by nie rúchal. 

Gość ktos
5 minut temu, Gość Gość napisał:

To chújowy z ciebie psycholog. Taki kołcz jak z braci samców. Jestem opanowana ale nie muszę taka być. 

Oho, zaczynają się inwektwy. Pani pokazała naturę charakterystyczną dla rodu żeńskiego - brak argumentów to wyzwiska. Smiejecie sie z facetów, a same jesteście przewidywalne (tylko prości faceci się na was nabierają).

Gość Zuza
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Gdyby każdy od razu to mówił zamiast udawać miłego to by nie rúchal. 

Masz racje😁. Ale to byloby uczciwe I transparentne...a tego nasz autor przeciez od kobietek oczekuje😁

Gość ktos
6 minut temu, Gość Gość napisał:

O to chodzi. To wasza wina że jesteście słabi i jėbnieci. Od Adama się zaczęło.

Kompletnie nie zrozumiała Pani tematu.

Na dodatek wykazuje Pani charakterystyczną dla kobiet metodę cedowania winy na mężczyznę. Sprytny zabieg manipulacyjny, zapewniający Paniom przewagę w związkach. Mnie na to Pani nie nabierze.

Gość Zuza

Oho, zaczynają się inwektwy. Pani pokazała naturę charakterystyczną dla rodu żeńskiego - brak argumentów to wyzwiska. Smiejecie sie z facetów, a same jesteście przewidywalne (tylko prości faceci się na was nabierają).

99% facetow sie nabiera😁

Gość ktos
1 minutę temu, Gość Zuza napisał:

Masz racje😁. Ale to byloby uczciwe I transparentne...a tego nasz autor przeciez od kobietek oczekuje😁

Pani Zuzanno, nie jest tak. Juz przed radnką Panie dobrze wiedzą, że nie szukam żony. Ale Panie jak to Panie - kochają naprawiać, ustawiać, zmieniać. No i zmieniły - że poszły z przysłowiowym kopniakiem w pupie.

Gość ktos
1 minutę temu, Gość Zuza napisał:

99% facetow sie nabiera😁

To była celowa prowokacja. Dziękuję za komplement Pani Zuzo i potwierdzenie prawidlowości relacyjnych o których mówię na terapiach. Miażdząca większość mężczyzn nabiera się na kobiece triki, żeby potem... żałować? 😉 Prosiłbym o opinię..

Gość Zuza

Jak ktos napisal powyzej. 99% kobiet ma parcie na rodzine/dzieci. 99% facetow ma parcie na seks...kazdy robi co moze aby to parcie zrealizowac. Co w tym dziwnego?

Gość anon
4 minuty temu, Gość ktos napisał:

To, typowe kiedy brakuje logicznych argumentów:D