Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamany

Kobiety chcą mnie usidlić na męża.

Polecane posty

Gość ktos
1 minutę temu, Gość to Ja napisał:

Odpowiem Panu... czas na fajna żone, nieskupioną na pańskiej kasie, mieszkaniach Pan już przespał, więc nie ma co się zastanawiać. Fajna kobietka do stałego związku- niekoniecznie ślubu- już się Panu nie trafi, więc radze sie skupić na niezobowiązujących relacjach, tak podsumowując pierwszy post- dojrzałe kobiety, które też potrzebują jedynie zaspokojenia fizycznego, proszę mi uwierzyć takich jest mnóstwo, po prostu nie umie Pan ich znaleźć. 

Proszę Pana/ Panią, dlaczego przespał? Właśnie wśród 30+ jest dużo mądrzejszych kobiet. 20-30 to największe materialistki, bo one wchodzą w życie, mają największą atrakcyjność i stąd największe wymagania materialne.

Gość racja
Przed chwilą, Gość to Ja napisał:

Odpowiem Panu... czas na fajna żone, nieskupioną na pańskiej kasie, mieszkaniach Pan już przespał, więc nie ma co się zastanawiać. Fajna kobietka do stałego związku- niekoniecznie ślubu- już się Panu nie trafi, więc radze sie skupić na niezobowiązujących relacjach, tak podsumowując pierwszy post- dojrzałe kobiety, które też potrzebują jedynie zaspokojenia fizycznego, proszę mi uwierzyć takich jest mnóstwo, po prostu nie umie Pan ich znaleźć. 

Tylko ten PAN tego nie rozumie. Jest masa kobiet, ktore szukaja tylko seksu, ale on sie skupia na gówniarach szukajacych ojca potencjalnych dzieci i płatnika alimentów, i wg tego PANA czyja tak wina? Tych kobiet :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Prawda81

Wszystko widze o tych DLUGACH...Smieszy mnie to.Figa z makiem.

Gość to JA
1 minutę temu, Gość ktos napisał:

Proszę Pana/ Panią, dlaczego przespał? Właśnie wśród 30+ jest dużo mądrzejszych kobiet. 20-30 to największe materialistki, bo one wchodzą w życie, mają największą atrakcyjność i stąd największe wymagania materialne.

Dlatego spotykał się Pan, wnioskując po pierwszym poście, z 26 latką i 29 latką licząc na to, że nie będą materialistkami nastawionymi na ślub i stały związek? Brawo za tok myślenia w takim razie :):):) 

Gość samaprawda

Przeciez koles z pierwszego postu to nie jest KTOS! 

Gość ktos

To Wy daliście się nabrać, że jestem osobą z pierwszego postu. Naiwniaki.

Gość Zuza

Co za roznica czy on jest autorem czy nie...

Gość Zuza

Zarowno autor postu jak i ktos, dusza w sobie frustracje wywolana nieumiejetnoscia steirzenia z kobieta normalnego zwiazku..

Gość Ja.
8 minut temu, Gość ktos napisał:

To Wy daliście się nabrać, że jestem osobą z pierwszego postu. Naiwniaki.

Sam pisałeś że jesteś autorem tematu, nie zmyślam 😛

Gość gosc

A ja wam powiem tak: gość może i ma swoje specyficzne poglądy, ale ma sporo racji. Wierzę, że jest z 5-10% normalnych związków opartych na fajnych fundamentach, ale sporo związków to tak naprawdę szlam. I ile byście nie krzyczeli to gość sporo prawdy wygarnął z punktu widzenia psychologi. A to, ze jest mega odzew to znak, ze trochę prawdy się polało.

Gość gośćć
2 minuty temu, Gość Zuza napisał:

Zarowno autor postu jak i ktos, dusza w sobie frustracje wywolana nieumiejetnoscia steirzenia z kobieta normalnego zwiazku..

No ok, nieumiejętnością. A co byś poradziła facetom, którzy cierpią na nerwicę, trochę są socjofobami, trochę aspołeczni (chociaz bez przesady, na ogół odbierani są dobrze), szybko się stresują, przejmują itd. Masz jakąś receptę, żeby takiemu facetowi zaczęło wychodzic z kobietami??

Gość Zuza
5 minut temu, Gość gośćć napisał:

No ok, nieumiejętnością. A co byś poradziła facetom, którzy cierpią na nerwicę, trochę są socjofobami, trochę aspołeczni (chociaz bez przesady, na ogół odbierani są dobrze), szybko się stresują, przejmują itd. Masz jakąś receptę, żeby takiemu facetowi zaczęło wychodzic z kobietami??

Oczywiscie. Ta sama rada co na kazda fobie. Masz fobie na punkcie brudnych rak I ciagle je myjesz? Lekarze radza zmuszanie sie to wkladania rak w bloto albo inne brudne rzeczy. Podobno po 1000cznym razie pomaga. To samo z tym lekiem do kobiet- umawiac sie na sile. I traktowac to jako terapie, nic wiecej. Pierwsze 100 randek bedzie niewypalem..101rwsza moze byc calkiem fajna. I niewazne czy wybierzesz piekne czy brzydkie, moze brzydkie nawet lepiej bo bedziesz czul sie lepiej

Gość Gość

Autorze to ja dla ciebie zaśpiewam.

Niech żyje wolność, wolność i swoboda hahaha

Gość Ona I on
2 godziny temu, Gość zalamany napisał:

Jestem facetem 34 lata.

Ostatnio miałem kilka sytuacji z nowopoznanymi kobietami (wiek 27-30), które mnie szokują, ale i dają obraz.

1. Poznana dziewczyna lat 29, parcie na męża jak sto kilometrów, seks juz na drugiej randce, komplementowanie, haj 100% (od razu miałem podejrzenia, ze jestem usidlanie), jak doszlo do seksu i sięgnąłem po gumy to złapała mnie mocno za ręke i zapewniała, ze bierze tabletki - nie dałem wiary, zalozylem kondom i dokonczylem w zabezpieczeniu. Potem jeszcze pare razy seks i ona odpuściła, bo zauwazyla ze nie dam się nabrać na usidlanie. 4 miesiące później już zaręczyny z jakimś frajerem i co ? Bach, ciąża! Współczuje gościowi.

2. Kolejna artystka lat 26. Z wioski, wielodzietna rodzina, siostry już zamężne tylko ta została. Pytania o zarobki, mieszkanie na pierwszej randce - jak uslyszala, ze mam wlasne mieszkanie to non stop o tym gadala, ze wybieralaby mi zasłony itd., ze odpowiedzialny facet chce mieć żonę dzieci i takie tam brednie. Typowe usidlanie. Olałem.

To tylko dwa z szeregu tematu które już przerobiłem.

Panowie !! Młodsi ode mnie zwłaszcza ! Lekcja dla was ! Czytajcie to i nie dajcie się nabrać na te żmijki 😉

Taki mundry. ..za 20 lat bedziesz z jezorem do tych 26-30 latek latal I prosil czy bedzie zonka. Mam ulozone zycie ale i kolegow. Takich jak Ty.Kiedys... jakie to baby nie sa. ..A on zrobic sie nie da. ..Wszystkie od niego czegos chcialy. Teraz jest sam I przychodzi do nas na zale. Ze nikt go nie chce ,a taka partia z niego 😂Zarywal nawet do tej co On ja olal. Pokazala mu fakolca 😂Darl sie ze moze miec wszystkie, ze jest ... .Dostal w ryj od jej meza 😂😂Ciebie tez dopadnie samotnosc I frustracja. Jestes jeszcze mlody. W d...byles I g widziales. Wszyscy chca cie wydymac, myslisz sobie. Tak naprawde dymasz sam siebie. Glupi chlopcze. 

Gość ktos
6 minut temu, Gość Ona I on napisał:

Taki mundry. ..za 20 lat bedziesz z jezorem do tych 26-30 latek latal I prosil czy bedzie zonka. Mam ulozone zycie ale i kolegow. Takich jak Ty.Kiedys... jakie to baby nie sa. ..A on zrobic sie nie da. ..Wszystkie od niego czegos chcialy. Teraz jest sam I przychodzi do nas na zale. Ze nikt go nie chce ,a taka partia z niego 😂Zarywal nawet do tej co On ja olal. Pokazala mu fakolca 😂Darl sie ze moze miec wszystkie, ze jest ... .Dostal w ryj od jej meza 😂😂Ciebie tez dopadnie samotnosc I frustracja. Jestes jeszcze mlody. W d...byles I g widziales. Wszyscy chca cie wydymac, myslisz sobie. Tak naprawde dymasz sam siebie. Glupi chlopcze. 

Głupi chłopcze, opisałeś teraz co będzie w wieku 55-60 lat, więc w wieku przedstarczym kiedy nachodzą człowieka refleksje. Czysta biologia i sentymentalizm.

Gość gruby
1 godzinę temu, Gość Ona I on napisał:

Mundry, to że ty tak trafiles to nie znaczy ze to jest prawidlowosc. Jak jesteś mądralo taki doswiadoczny to pownienes widziec ze w spoleczenstwie są prawidłowosci. A wspołczesnie - zwlaszcza w kontekscie przyszlosci - są takie, że więszosc związkow mozna sobie w d.... wsadzic. Tobie sie udalo ok. Ale nie smaruj mu kitu i gadek ze jeden jakis twoj nieudoacznik przylazi do ciebie bo gro facetow bogu dziekuje ze sie nie hajtnelo ze wspolczesnymi pijawami!!!!11

I pocieszaj sie madralo ta szklanka wody co niby dostaniesz na starosc, bo o niej nie wspomniales.

Gość love
11 godzin temu, Gość zalamany napisał:

Od 25 roku zycia obserwuje ludzi, kobiety, relacje. Jestem zresztą psychologiem z wykształcenia, co jako dziedzinę kocham.

Na wylot rozpoznaję ludzi w pracy, na imprezie, na randce.. Mam taką przypadłość. Te dwa przykłady to tylko czubek góry. Ludzie, ja takich Pań spotkałem dziesiątki! I nie Karyn ! Tylko zewsząd - z dobrych domów, z gorszych, ekspedientek, farmaceutek, misz masz społeczny! 

Wszystko się rozgrywa o podobne rzeczy... Taka tam refeksja faceta w szczycie męskiego wieku.

I to cię dziwi? Nie rozumiem 🙂 

Gość love
10 godzin temu, Gość ktos napisał:

I co z tego, że ją bzykam?

Ona gdyby zdobyła ślub i dzieci natychmiast ucięłaby bzykanie (bez najmniejszych skrupułów) - więc dlaczego ja mam je miec?

Chyba żartujecie. Rozgrywka musi się odbywać ekwiwalentnie. Kobiety nie są szczere z mężczyznami, więc mężczyźni nie są szczerzy z kobietami. Tak jest od wieków. 

Aaaa... To o to chodzi. Martwi cię  brak możliwości dalszego, jak to sam ująłeś ,,bzykania" po ewentualnym zalegalizowaniu związku.

Gość Kobieta
10 godzin temu, Gość Ona I on napisał:

Nawet i do kobiet 30-35... Tak to już jest. Za stara, za małe cycki, za brzydka, za gruba... A jak Panu juz wszystko opadnie(po 45- 50 roku życia morda, jaja) to i do 40 się lasi i błaga o związek. Tylko po co wtedy komu jakiś stary zwiędly cap? Ani już seksu z nim ani milo popatrzeć. Panowie sami sobie groby kopia. I jakoś wcale mi ich nie zal 🙂

Gość gosc
43 minuty temu, Gość Kobieta napisał:

Nawet i do kobiet 30-35... Tak to już jest. Za stara, za małe cycki, za brzydka, za gruba... A jak Panu juz wszystko opadnie(po 45- 50 roku życia morda, jaja) to i do 40 się lasi i błaga o związek. Tylko po co wtedy komu jakiś stary zwiędly cap? Ani już seksu z nim ani milo popatrzeć. Panowie sami sobie groby kopia. I jakoś wcale mi ich nie zal 🙂

prrrrt