Gość Traktuje mnie jak dziecko Napisano Październik 25, 2019 Mama traktóje mnie jak małe dziecko każe mi sie położyć na mój przewijak rozbiera mnie do naga pod dupe podkłada mi pampersa i wkłada mi termometr do pupy i po chwili wkłada mi czopka i daje mi strzykawkę z ibunenem na gorączke zapina mi pampersa ubiera mi rajstopy body dresy śliniaczek potem musze sie położyć do łużeczka dla bobasów mojego i siostra kładzie mi pieluszkę tetrowe abym nie ulał i wtedy karmi mnie z butelki z mlekiem gdy wypije mleko to daje mi smoczka to puszcza mi melodie do stania muszę iść spać gdy gdzieś jedziemy to siadam do fotelika samochodowego zapinany na krzyż a wczoraj mam kupiła wuzek dziecięcy i dziś pojechaliśmy tym wuzkiem do sklepu i wszyscy się śmieli dobrze że mieszkam na totalnym pustkowiu traktóje mnie tak bo mama twierdzi że jeszcze jestem dzieckiem pierwszy raz dla mnie to było dziwne i chore ale za jej pomysły i tak ją kocham od kiedy mama zakłada mi pampersa to siostra zakłada sobie po kryjomu pampersa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 31, 2019 Spadaj trollu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania-pampers 3 Napisano Grudzień 3, 2021 Dnia 25.10.2019 o 22:04, Gość Traktuje mnie jak dziecko napisał: Mama traktóje mnie jak małe dziecko każe mi sie położyć na mój przewijak rozbiera mnie do naga pod dupe podkłada mi pampersa i wkłada mi termometr do pupy i po chwili wkłada mi czopka i daje mi strzykawkę z ibunenem na gorączke zapina mi pampersa ubiera mi rajstopy body dresy śliniaczek potem musze sie położyć do łużeczka dla bobasów mojego i siostra kładzie mi pieluszkę tetrowe abym nie ulał i wtedy karmi mnie z butelki z mlekiem gdy wypije mleko to daje mi smoczka to puszcza mi melodie do stania muszę iść spać gdy gdzieś jedziemy to siadam do fotelika samochodowego zapinany na krzyż a wczoraj mam kupiła wuzek dziecięcy i dziś pojechaliśmy tym wuzkiem do sklepu i wszyscy się śmieli dobrze że mieszkam na totalnym pustkowiu traktóje mnie tak bo mama twierdzi że jeszcze jestem dzieckiem pierwszy raz dla mnie to było dziwne i chore ale za jej pomysły i tak ją kocham od kiedy mama zakłada mi pampersa to siostra zakłada sobie po kryjomu pampersa Hej popiszemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach