Konrad3k 1 Napisano Luty 17, 2022 2 minuty temu, Ania-pampers napisał: Czy ktoś chce popisać?? Ja 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania-pampers 3 Napisano Luty 17, 2022 Popiszemy na wiadomość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darthy 0 Napisano Marzec 14, 2022 Dnia 17.02.2022 o 10:36, Konrad3k napisał: Ja Chcesz popisać np na discord nwm nudging mo sie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcindul 1 Napisano Marzec 20, 2022 Ej pomorze ktoś ją kiedyś popusciłam na ulicy zrobiłam kupę a później w drodze do domu siku. Po powrocie mama mi kazała iść i kupić pampersy seni potem musiałam je założyć. Wieczorem bardzo mi się chciało kupę ale mama była w łazience i nie miałam jak wejść więc musiałam zrobić w pampersa potem po wyjściu mama powiedziała że jak pampers jest pełny to będę musiała cały czas w nim chodzić. Zdjęła go i była tam kupa i siku powiedziała żebym ubrała drugiego i jeżeli popuszczam to będę i poszła w nocy zachciało mi się siku ale łazienka nie miała klamki bo mama zdjęła i się zesikalam w pampersa rano przeciekł i znowu mi go zmieniła na wf przy przebieraniu dziewczyny zobaczyły że mam pampersa i się śmiały co mam zrobić muszę w nim chodzić 24/7 i do niego robić bo łazienka jest zamknięta 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania-pampers 3 Napisano Kwiecień 11, 2022 Dnia 20.03.2022 o 21:33, Marcindul napisał: Ej pomorze ktoś ją kiedyś popusciłam na ulicy zrobiłam kupę a później w drodze do domu siku. Po powrocie mama mi kazała iść i kupić pampersy seni potem musiałam je założyć. Wieczorem bardzo mi się chciało kupę ale mama była w łazience i nie miałam jak wejść więc musiałam zrobić w pampersa potem po wyjściu mama powiedziała że jak pampers jest pełny to będę musiała cały czas w nim chodzić. Zdjęła go i była tam kupa i siku powiedziała żebym ubrała drugiego i jeżeli popuszczam to będę i poszła w nocy zachciało mi się siku ale łazienka nie miała klamki bo mama zdjęła i się zesikalam w pampersa rano przeciekł i znowu mi go zmieniła na wf przy przebieraniu dziewczyny zobaczyły że mam pampersa i się śmiały co mam zrobić muszę w nim chodzić 24/7 i do niego robić bo łazienka jest zamknięta Hej popiszemy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kacperooj 1 Napisano Kwiecień 14, 2022 Chcesz popisać ania-pampers?? Jestem też z województwa pomorskiego mam 14 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kacperooj 1 Napisano Kwiecień 14, 2022 Fajnie by było sie poznać ania-pampers Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kacperooj 1 Napisano Kwiecień 14, 2022 Chciałabyś sie poznać i popisać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kacperooj 1 Napisano Kwiecień 14, 2022 Dnia 20.03.2022 o 21:33, Marcindul napisał: Ej pomorze ktoś ją kiedyś popusciłam na ulicy zrobiłam kupę a później w drodze do domu siku. Po powrocie mama mi kazała iść i kupić pampersy seni potem musiałam je założyć. Wieczorem bardzo mi się chciało kupę ale mama była w łazience i nie miałam jak wejść więc musiałam zrobić w pampersa potem po wyjściu mama powiedziała że jak pampers jest pełny to będę musiała cały czas w nim chodzić. Zdjęła go i była tam kupa i siku powiedziała żebym ubrała drugiego i jeżeli popuszczam to będę i poszła w nocy zachciało mi się siku ale łazienka nie miała klamki bo mama zdjęła i się zesikalam w pampersa rano przeciekł i znowu mi go zmieniła na wf przy przebieraniu dziewczyny zobaczyły że mam pampersa i się śmiały co mam zrobić muszę w nim chodzić 24/7 i do niego robić bo łazienka jest zamknięta Chciałabyś popisać o tym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kacperooj 1 Napisano Kwiecień 14, 2022 Szukam osób chętnych do popisania województwo pomorskie jestem abdl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agreeslick 0 Napisano Kwiecień 18, 2022 Czy takie rzeczy trzeba się chwalić? Chyba czegoś nie rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania-pampers 3 Napisano Kwiecień 27, 2022 Acha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad3k2 0 Napisano Kwiecień 27, 2022 1 minutę temu, Ania-pampers napisał: Acha Co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gość 1234 0 Napisano Maj 25, 2022 Dnia 14.03.2022 o 15:42, Darthy napisał: Chcesz popisać np na discord nwm nudging mo sie xD Ja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania-pampers 3 Napisano Maj 26, 2022 Dnia 14.04.2022 o 14:51, Kacperooj napisał: Hej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania-pampers 3 Napisano Maj 26, 2022 Hej wiecie że dziś jest (Dzień Mamy) Dziś Mama założyła na przewijaku zapieła czystego grubego pampersa w pampersa dostałam dwa letkie klapsy tak jak Dzidzia ubrała body wzieła mnie na kolana ubrała śliniaczek z buzi wyjeła smoczka dała butelke z smoczkiem z mlekiem gdy wypiłam mleko kochana mamusia wsadziła mi smoczka do buzi dała buziaczka w pampersika wziała mnie do łużeczka przykryła kordelką 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk.exe 0 Napisano Lipiec 9, 2022 C Dnia 27.04.2022 o 21:51, Konrad3k2 napisał: Co Chcesz popisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk.exe 0 Napisano Lipiec 10, 2022 Popiszemy Dnia 11.04.2022 o 21:00, Ania-pampers napisał: Hej popiszemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igor pampers 0 Napisano Sierpień 3, 2022 Dnia 26.10.2019 o 19:09, Gość Gość napisał: Tak jest naprawde Dalej tak masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igor pampers 0 Napisano Sierpień 3, 2022 Dnia 10.07.2022 o 15:23, Patryk.exe napisał: Popiszemy Jesteś chłopakiem czy dziewczyną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igor pampers 0 Napisano Sierpień 3, 2022 Dnia 14.04.2022 o 15:11, Kacperooj napisał: Chciałabyś popisać o tym? Ja bym tak chciał tylko nie wiem ja tak zrobić żebym nosił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igor pampers 0 Napisano Sierpień 3, 2022 Dnia 14.04.2022 o 15:13, Kacperooj napisał: Szukam osób chętnych do popisania województwo pomorskie jestem abdl Mogę ja ja też pomorskie Nosisz pampersy podaj dc jak masz a jak nie na facceboka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igor pampers 0 Napisano Sierpień 3, 2022 Dnia 17.02.2022 o 11:34, Ania-pampers napisał: Czy ktoś chce popisać?? Mogę ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igor pampers 0 Napisano Sierpień 3, 2022 Dnia 26.05.2022 o 20:50, Ania-pampers napisał: Hej wiecie że dziś jest (Dzień Mamy) Dziś Mama założyła na przewijaku zapieła czystego grubego pampersa w pampersa dostałam dwa letkie klapsy tak jak Dzidzia ubrała body wzieła mnie na kolana ubrała śliniaczek z buzi wyjeła smoczka dała butelke z smoczkiem z mlekiem gdy wypiłam mleko kochana mamusia wsadziła mi smoczka do buzi dała buziaczka w pampersika wziała mnie do łużeczka przykryła kordelką Możemy się spotkać jak kolwiek z kąd jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igor pampers 0 Napisano Sierpień 3, 2022 Mam pytanie jak mam mamie powiedzieć że chce nosić pampersy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igor pampers 0 Napisano Sierpień 3, 2022 Dnia 2.12.2021 o 20:32, Ania-pampers napisał: Hejka moja mamka zakłada pampersy twierdzi że jestem słodką małą dzidzią każe mi chodzić smoczku do spania ubiera mi pampersa smaruje miejsce intywne karem mierzy temperaturę jak małej dzidzi czli w pupke jak jestem nie grzeczna w szkole lub w domu dostaje czopka i dostaje łyżeczkę jakiegoś kwaśnego syropu do buzi daje smoczka wkłada dwie pieluchy tetrowe zapina pampersa zakłada gumowe majtki foliowe body rajstopki mama kładzie pieluszke pr,y zyji karmi mnie z butelki dla dzidzi daje mi smoczka i czeka abym zasnęła w łóżku Chciałabym o tym popisać z kimś Na te tematy mieszkam koło Gdańska Hej byśmy mogli się spotkać ja mieszkam 2h od gdańska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tata i mama 1 Napisano Sierpień 20, 2022 Mój syn ma już ponad 5 lat Cytat Ja dzień nie zakładam jemu już pampersa, bo już ładnie woła i siada na nocnik, A na noc robi siusiu i zakładam jeszcze jemu pieluchy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pampersy 0 Napisano Wrzesień 10, 2022 Jeżeli chcę ktoś stąd popisać to zapraszam do dodania na discordzie oddsok#1275 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igor pampers 0 Napisano Wrzesień 11, 2022 Dnia 12.08.2022 o 18:01, Ania-pampers napisał: Pisz tutaj A nie na forum Dnia 17.02.2022 o 11:34, Ania-pampers napisał: Czy ktoś chce popisać?? Ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad3k2 0 Napisano Listopad 10, 2022 Chce ktoś popisać??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach