Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnXYZ

Dzień dobry

Polecane posty

Gość OnXYZ

Dzień dobry "Moje Marzenie!"
Marzyciel o Tobie myśli,
Marzyciel o Tobie śni i śle buziaka Ci.
Więc Kotku powiedz mi, otworzysz serca drzwi?

Gość Kwiat Paproci

Całusek z rana
działa jak łyk szampana,
mile słówko poprawia zdrówko,
więc nie żałuję Ci tych dobroci,
niech ten dzień milo Cię zaskoczy.

Gość Gosc
7 minut temu, Gość OnXYZ napisał:

Marzyciel o Tobie myśli,

ładne i takie urzekające..a kim jest Twoje marzenie???bo zaraz stado napalonych z kafe się zleci

Gość gość

Dzień dobry. Proszę. Oto 🗝

Gość Gosc
6 minut temu, Gość OnXYZ napisał:

Marzyciel o Tobie myśli,

Za późno i nie gustuję w kobieciarzach z wygórowanym ego konsultujacym swoje wybory z psychopatkami i manipulatorkami.Zostaw mnie bo tylko mnie niszczysz.

Gość OnXYZ
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

ładne i takie urzekające..a kim jest Twoje marzenie???bo zaraz stado napalonych z kafe się zleci

1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Za późno i nie gustuję w kobieciarzach z wygórowanym ego konsultujacym swoje wybory z psychopatkami i manipulatorkami.Zostaw mnie bo tylko mnie niszczysz.

Wiesz ,że ja tylko Ciebie ...:*

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość OnXYZ napisał:

Taka jedna gąska...

Lubisz obrazac prawda?A ty kim jestes co ?Nie chciej wiedzidziec co o Tobie myślę gąsiorze.

Gość OnXYZ

Gąsko ukochana Dziś się spotkamy I pomiziamy 

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość OnXYZ napisał:

Wiesz ,że ja tylko Ciebie ...:*

Jesteś ' infantylny i na dodatek udajesz ze nic się nie stało.Żenujące.Aż tak tylko mnie ze tutaj o tym piszesz?Podziękuj swoim doradcom.Zniszczyleś  z ich pomocą coś Co mogło być trwałe i wyjątkowe.Ja nie wybaczę.

Gość OnXYZ
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Jesteś ' infantylny i na dodatek udajesz ze nic się nie stało.Żenujące.Aż tak tylko mnie ze tutaj o tym piszesz?Podziękuj swoim doradcom.Zniszczyleś  z ich pomocą coś Co mogło być trwałe i wyjątkowe.Ja nie wybaczę.

Wybaczysz bo mnie kochasz 🙂

Gość Gosc

Gąsko ukochana Dziś się spotkamy I pomiziamy 

Nie bedzie zadnego dziś ani jutri ani nigdy.Rozczarowałes mnie .

Gość OnXYZ

Dajmy sobie szansę, blagammmm

Gość OnXYZ
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Gość Gosc

Wybaczysz bo mnie kochasz 🙂

Nigdy!Zniszczyles mnie .Tego sie nie wybacza.Zdrady tez nie wybaczam .Lec do swoich pudernic z pushupem.Tylko na takie zaslugujesz.Zgorszonie bezwstydnie materialistki to twój ideał.

Gość OnXYZ

Twe słowa mnie ranią To nie tak jak myślisz 

2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Nigdy!Zniszczyles mnie .Tego sie nie wybacza.Zdrady tez nie wybaczam .Lec do swoich pudernic z pushupem.Tylko na takie zaslugujesz.Zgorszonie bezwstydnie materialistki to twój ideał.

Gość Gosc
5 minut temu, Gość OnXYZ napisał:

Ty nie rozumiesz coTy zrobłes! Mnie juz nie ma zabiles wszystkie uczucia we mnie .Wszystko co było dobre ,czułe niewinbe i delikatne.Zdeptales mnie ,upodliles i upokorzyłes.Zapomnij o mnie .

Gość OnXYZ

Ty nie rozumiesz coTy zrobłes! Mnie juz nie ma zabiles wszystkie uczucia we mnie .Wszystko co było dobre ,czułe niewinbe i delikatne.Zdeptales mnie ,upodliles i upokorzyłes.Zapomnij o mnie .

Nie dam rady zapomnieć tych wszystkich chwil spędzonych z Tobą najdroższa Jesteś promykiem słońca moja miłością...jesteś wszystkim...

Gość gosc
11 minut temu, Gość OnXYZ napisał:

Nie dam rady zapomnieć tych wszystkich chwil spędzonych z Tobą najdroższa Jesteś promykiem słońca moja miłością...jesteś wszystkim...

Padne czytając jedno i drugie...żalosne...

Gość Gosc

Znajdę kiedyś kogoś kto mnie doceni,nie zdepcze ,nie oczerni nie upokorzy ,bedzie liczył się z moim zdaniem a nie ze zdaniem moich wrogów i podłych doradców,kto będzie mi wierny,szczery,uczciwy i będzie mnie szanowałKto będzie obecny,autentyczny ,kto nie zostawi w najczarniejszą noc..Kto doceni moje delikatne dobre serce i wrażliwą duszę.W moich oczach straciles .Zaufanie ma sie raz i raz sie je traci.Znajdę kogoś ,kto zasługuje na mnie bo nie depcze się Lili w śmierdzącym błocie a potem prosi o szansę na publicznym forum przed całą rzeszą psycholi psychopatek.Zrzucam z siebie to bagno ktorym mnie obrzuciliscie i ide dalej ..juz nie ta sama ,juz bez usmiechu ale ide naprzod.Kiedyś ktos odkryje blask mojej duszy na nowo ale nie będzie miał już tak łatwo jak Ty mogłeś mieć.Już nie.

Gość gosc

Znajdę kiedyś kogoś kto mnie doceni,nie zdepcze ,nie oczerni nie upokorzy ,bedzie liczył się z moim zdaniem a nie ze zdaniem moich wrogów i podłych doradców,kto będzie mi wierny,szczery,uczciwy i będzie mnie szanowałKto będzie obecny,autentyczny ,kto nie zostawi w najczarniejszą noc..Kto doceni moje delikatne dobre serce i wrażliwą duszę.W moich oczach straciles .Zaufanie ma sie raz i raz sie je traci.Znajdę kogoś ,kto zasługuje na mnie bo nie depcze się Lili w śmierdzącym błocie a potem prosi o szansę na publicznym forum przed całą rzeszą psycholi psychopatek.Zrzucam z siebie to bagno ktorym mnie obrzuciliscie i ide dalej ..juz nie ta sama ,juz bez usmiechu ale ide naprzod.Kiedyś ktos odkryje blask mojej duszy na nowo ale nie będzie miał już tak łatwo jak Ty mogłeś mieć.Już nie.

12 minut temu, Gość OnXYZ napisał:

SYLWIA..nie ośmieszaj się

Gość Gosc
15 minut temu, Gość OnXYZ napisał:

Już Ci nie wierzę.Już nie.....

Gość gosc

Już Ci nie wierzę.Już nie.....

hahahaha, przedstawienie czas zacząc...tylko ników swoich nie pomylcie

Gość Ciekawski

" Dzień Dobry" ****** a dobry??? Jak go zaczęliście?

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

hahahaha, przedstawienie czas zacząc...tylko ników swoich nie pomylcie

Przedstawienie?Ja zawsze byłam szczera i autentyczna wystarczyło też takim być a nie deptac i opluwać to co cenię w sobie najbardziej oraz pozwalać innym to robić bez konsekwencji jakichkolwiek.Ludzie tego pokroju nie mają u mnie szans Miałeś ogromny kredyt zaufania i uczucie jakim nie darzylam nigdy i nikogo.Nie doceniles tego.Zbyt wiele już było tych szans,zbyt wiele kobiet wokół Ciebie i zbyt wielu podłych doradców Zbyt wiele zła się wydarzyło .Za dużo ran.O wiele za dużo.Nie jestem juz taka sama .Od teraz bede juz tylko zimna suką.

Gość Gość

Przedstawienie?Ja zawsze byłam szczera i autentyczna wystarczyło też takim być a nie deptac i opluwać to co cenię w sobie najbardziej oraz pozwalać innym to robić bez konsekwencji jakichkolwiek.Ludzie tego pokroju nie mają u mnie szans Miałeś ogromny kredyt zaufania i uczucie jakim nie darzylam nigdy i nikogo.Nie doceniles tego.Zbyt wiele już było tych szans,zbyt wiele kobiet wokół Ciebie i zbyt wielu podłych doradców Zbyt wiele zła się wydarzyło .Za dużo ran.O wiele za dużo.Nie jestem juz taka sama .Od teraz bede juz tylko zimna suką.

przedstaw się zimna su.ko-sama tak się określasz- kim jesteś, żebyśmy nie wchodzili Ci w drogę na kafe..bo rozumiem,że to wirtualna znajomość hahahahha

Gość gość

Kaganiec na gębę i na pieska bym sukę brał 😄  😄

Gość szaarŕriikkkkk
8 minut temu, Gość gość napisał:

Kaganiec na gębę i na pieska bym sukę brał 😄  😄

W kagańcu ci do twarzy,to fakt...hehe

Gość Gosc
12 minut temu, Gość Gość napisał:

przedstaw się zimna su.ko-sama tak się określasz- kim jesteś, żebyśmy nie wchodzili Ci w drogę na kafe..bo rozumiem,że to wirtualna znajomość hahahahha

Z szacunku do siebie i w walce o resztki swojej godności wyjdę stąd bo nie jesteście dla mnie godnym rozmówca.Być a stać się w wyniku zranien to dwie inne rzeczy.Wróć się i przeczytaj raz jeszcze co myślę o sobie i jak siebie określam.Zamykam serce Nie ma mnie dla nikogo!Sukowatosci uczę się od was tylko podobno złego Kościół nie naprawi a dobrego knajpa nie zepsuje fakt nie umiem być aż tak podła jak wy ,ale sie staram.Będzie pięknym za nadobne a jakże!W moim sercu jest już tylko lód dla takich jak wy.Wychodze!.Źle sie czuję w tym towarzystwie.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość szaarŕriikkkkk napisał:

W kagańcu ci do twarzy,to fakt...hehe

Ułozony pies nie potrzebuje kagańca - zimna ..., TAK!