Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnXYZ

Dzień dobry

Polecane posty

Gość Gość

Nie przypuszczałam nawet, że może mi kiedyś, aż tak bardzo Ciebie brakować.

Gość OnX

Muszę zwalić gruche, ahhhhh

Gość gość
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

Z szacunku do siebie i w walce o resztki swojej godności wyjdę stąd bo nie jesteście dla mnie godnym rozmówca.Być a stać się w wyniku zranien to dwie inne rzeczy.Wróć się i przeczytaj raz jeszcze co myślę o sobie i jak siebie określam.Zamykam serce Nie ma mnie dla nikogo!Sukowatosci uczę się od was tylko podobno złego Kościół nie naprawi a dobrego knajpa nie zepsuje fakt nie umiem być aż tak podła jak wy ,ale sie staram.Będzie pięknym za nadobne a jakże!W moim sercu jest już tylko lód dla takich jak wy.Wychodze!.Źle sie czuję w tym towarzystwie.

Powtarzasz się SYLWUSIA!!!!z tym tekstem o kościele i nie musisz przedstawiać.Znana na kafe paranoiczka.Pozdro

Gość Gosc
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie przypuszczałam nawet, że może mi kiedyś, aż tak bardzo Ciebie brakować.

Trol

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Powtarzasz się SYLWUSIA!!!!z tym tekstem o kościele i nie musisz przedstawiać.Znana na kafe paranoiczka.Pozdro

Widzę ze kobieta ma rację takich ...ow nawet czytać nie warto

Gość nastepna
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Widzę ze kobieta ma rację takich ...ow nawet czytać nie warto

hahahaahhahaha

Gość Gość  gosc
56 minut temu, Gość Gosc napisał:

Przedstawienie?Ja zawsze byłam szczera i autentyczna wystarczyło też takim być a nie deptac i opluwać to co cenię w sobie najbardziej oraz pozwalać innym to robić bez konsekwencji jakichkolwiek.Ludzie tego pokroju nie mają u mnie szans Miałeś ogromny kredyt zaufania i uczucie jakim nie darzylam nigdy i nikogo.Nie doceniles tego.Zbyt wiele już było tych szans,zbyt wiele kobiet wokół Ciebie i zbyt wielu podłych doradców Zbyt wiele zła się wydarzyło .Za dużo ran.O wiele za dużo.Nie jestem juz taka sama .Od teraz bede juz tylko zimna suką.

Wybranek Zdradzil? :(((

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość gosc napisał:

Wybranek Zdradzil? :(((

wirtualnie COŚ sobie ubzdurała i teraz jęczy po tematach,że nic z tego nie ma...hahahahhaha,jak co niektóre z kafe wtopione po paru słowach jak serek topiony najniższej marki

Gość Gosc
2 godziny temu, Gość OnXYZ napisał:

Gąsko ukochana Dziś się spotkamy I pomiziamy 

Pomiziamy?a coz to za prostacki język?Żenujące .Brzmi jak dziecko z zerówki z pluszakiem w ręce.Dziecinada i prostackie zapędy.

Gość Gosc
32 minuty temu, Gość gość napisał:

wirtualnie COŚ sobie ubzdurała i teraz jęczy po tematach,że nic z tego nie ma...hahahahhaha,jak co niektóre z kafe wtopione po paru słowach jak serek topiony najniższej marki

Nie ona tylko on .Temat napisał autor rzekomo .Ale racja babsztylu udajacych faceta tu nie brakuje .

Gość hahahah
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Pomiziamy?a coz to za prostacki język?Żenujące .Brzmi jak dziecko z zerówki z pluszakiem w ręce.Dziecinada i prostackie zapędy.

i znów emocje Sylwii..jak łatwo Ciebie po wypowiedziach poznać hahahahah

Gość hahahah
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Nie ona tylko on .Temat napisał autor rzekomo .Ale racja babsztylu udajacych faceta tu nie brakuje .

ale ona się wypowiada jakoby coś wyjątkowego go ominęło hahahahha

Gość Gosc
38 minut temu, Gość gość napisał:

COS wirtualne?nie rozsmieszaj mnie! Ludzie wypowiadają się publicznie i realnie w szerokim gronie jeśli dziecko ma to coś to znaczy ze ma i już.Na siłę wyciagasz informacje lafiryndo?

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość hahahah napisał:

ale ona się wypowiada jakoby coś wyjątkowego go ominęło hahahahha

Bo istotnie tak jest.

Gość gość

COS wirtualne?nie rozsmieszaj mnie! Ludzie wypowiadają się publicznie i realnie w szerokim gronie jeśli dziecko ma to coś to znaczy ze ma i już.Na siłę wyciagasz informacje lafiryndo?

nie muszę-sama info wszystkim i wszem dostarczasz,a koło lafiryndy to może ty stoisz

Gość gość

Bo istotnie tak jest.

masz rację istotnie tak jest-cos głupiego wsze i wobec na kafe.Czy to ty?

Gość Gosc
9 minut temu, Gość hahahah napisał:

i znów emocje Sylwii..jak łatwo Ciebie po wypowiedziach poznać hahahahah

emocje ?raczej wasza niedojrzalosc i głupota .Nikt dorosły w ten sposób się nie wyraża./pseplasam nie bawiem śiem jus lalkami kletki też mam inne.Widzę ze do was to trzeba w innym języku bo inaczej nie dotrze.Szkoda czasu.

Gość a dzisiaj z Goscia????
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

emocje ?raczej wasza niedojrzalosc i głupota .Nikt dorosły w ten sposób się nie wyraża./pseplasam nie bawiem śiem jus lalkami kletki też mam inne.Widzę ze do was to trzeba w innym języku bo inaczej nie dotrze.Szkoda czasu.

hahahahhahah gwiazda internetu pod parassolem

Gość Gosc
6 minut temu, Gość gość napisał:

nie muszę-sama info wszystkim i wszem dostarczasz,a koło lafiryndy to może ty stoisz

Mylisz sie nie wiesz nic i dlatego wypytujesz.Tak Milosz ma to cos !kiedy robili mu zdjecia potrafil pozowac.Zadowolona??Jeszcze coś??.Ciekawość pierwszy stopień do piekła.