Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciwe larwy?

Dlaczego kobiety nie chcą i nie lubią dzielić się facetem?

Polecane posty

Gość chciwe larwy?

co złego w tym że inna skorzysta i facet ją zaruha?

Gość Miss

Bo to niebezpiecznie. Bo chciałyby być jedną osobą w której bedziesz miał wszystko czego potrzebujesz.:)

Gość gosc

a czemu inna ma ''korzystac'' z mojego faceta?! chcialbys zeby ktos korzystal z twojej zony??

Gość werka

Nie potrafiłabym się dzielić, nie dlatego ze jestem chytra, dlatego że jego ... należy do mnie, tak jak moja bielizna osobista.😍

Gość kwestia
52 minuty temu, Gość Miss napisał:

Bo to niebezpiecznie. Bo chciałyby być jedną osobą w której bedziesz miał wszystko czego potrzebujesz.:)

Nie ma idealnych kobiet, jedna dobrze gotuje a inna lepiej się ruha.

Gość kwestia
18 minut temu, Gość gosc napisał:

a czemu inna ma ''korzystac'' z mojego faceta?! chcialbys zeby ktos korzystal z twojej zony??

myle pojęcia, jak facet ruha inną to jakby pluł za okno z mieszkania, jak inny ruha jego kobiete to tak jakby mu z ulicy ktoś pluł do mieszkania. Widzisz różnice?

Gość tymek
20 minut temu, Gość gosc napisał:

Może inna nie może znaleźć faceta i też chce aby jej ktoś szparke przeorał, nie bądź samolubem Kaśka.

Gość gosc
2 minuty temu, Gość kwestia napisał:

myle pojęcia, jak facet ruha inną to jakby pluł za okno z mieszkania, jak inny ruha jego kobiete to tak jakby mu z ulicy ktoś pluł do mieszkania. Widzisz różnice?

Ja mysle inaczej i nie zmienie zdanie.

Gość babski niewolnik
17 minut temu, Gość werka napisał:

Nie potrafiłabym się dzielić, nie dlatego ze jestem chytra, dlatego że jego ... należy do mnie, tak jak moja bielizna osobista.😍

No i właśnie o tym mowa, facet to coś co NALEŻY do kobiety, jak para majtek, oj a potem płacz że faceci was traktują przedmiotowo.

Gość Praffda81
12 minut temu, Gość babski niewolnik napisał:

No i właśnie o tym mowa, facet to coś co NALEŻY do kobiety, jak para majtek, oj a potem płacz że faceci was traktują przedmiotowo.

ALE JA NIC NIE ROBIE I NIE BEDE ROBIL...To wy jestescie niewolnikami bo macie swoje rodzinki na ktore MUSICIE zapychac bo jak nie dasz dziecku jesc to nawet mozesz pojsc siedziec.Ja tak nie musze.

Gość Gość
43 minuty temu, Gość tymek napisał:

Może inna nie może znaleźć faceta i też chce aby jej ktoś szparke przeorał, nie bądź samolubem Kaśka.

Facetów, którzy nie mogą znaleźć kobiety jest więcej, więc w imie dobra społecznego to kobiety powinny ujeżdzać po kilku facetów. Nie byłoby tylu inceli, pravików. 

Gość Gość
51 minut temu, Gość kwestia napisał:

To ty pluj za okno  mieszkania, a sąsiad w tym czasie napluje ci do mieszkania,  jeśli widzisz w tym sens.