Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Kocham Cię 🐁🐾🐾

Polecane posty

Gość Za duzo%
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

💚

Jeden odpalił się przy Sobocie 🙂

Gość Niewiarygodne81

Wszyscy mnie kochaja PRZEZ INTERNET...

Gość Prawda81

Moja byla tez mnie KOCHALA na niby tyle lat...

Gość Buu81

WSZYSCY KOCHAJA a nie znajom...

Gość gość

kogo kochasz? jej/jego literka

Gość Ewelina

Ja kocham ale tylko K. :) moja Miłość życia 

Gość 🐈 Twój kotek

Moja kicia kici kici..

Gość Martyniuszka
1 minutę temu, Gość 🐈 Twój kotek napisał:

Moja kicia kici kici..

To pewnie nie ja xD 

ale byłam zła a już nie jestem 😁

Gość 🐈 Twój kotek

Czekam na swoją kocie mrr😻

Gość W temacie  byla

Szara  myszka  a nie  kocickocica

Gość Gość

To szczur a nie mysz. Ale siara porównać laskę do szczura.

Gość Gość
16 minut temu, Gość Gość napisał:

To szczur a nie mysz. Ale siara porównać laskę do szczura.

Lepiej do szczura niż do wieprza.

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Lepiej do szczura niż do wieprza.

Lepszy wieprz niż szczurzy pysk i liche włosie.  Tak sugeruje coś. Żegnam.

Gość Gość

Lepszy wieprz niż szczurzy pysk i liche włosie.  Tak sugeruje coś. Żegnam.

Współczuję omamów i projekcji. Ale to normalne przy schizofrenii 😄 Jeśli ma ci to poprawić samopoczucie to dlaczegóżby nie, potworku? Liche włosie to ty niedługo odczujesz na sobie. Jeszcze zamarzysz żeby mieć takie strąki fasoli na tym łbie, jakie teraz masz 😄 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Współczuję omamów i projekcji. Ale to normalne przy schizofrenii 😄 Jeśli ma ci to poprawić samopoczucie to dlaczegóżby nie, potworku? Liche włosie to ty niedługo odczujesz na sobie. Jeszcze zamarzysz żeby mieć takie strąki fasoli na tym łbie, jakie teraz masz 😄 

Nie podniecaj się mentalna prostytutko szukając atencji na stary niemodny i do dúpy niepodobny motyw wieczornej. Jesteś żałosna. To ty projektujesz. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Nie podniecaj się mentalna prostytutko szukając atencji na stary niemodny i do dúpy niepodobny motyw wieczornej. Jesteś żałosna. To ty projektujesz. 

A jeszcze przed chwilą się żegnałaś? Wiedziałam że nie dasz rady poprzestać na tamtym komentarzu i będziesz się (jak zawsze zresztą) niekonsekwentnie pultać w swoich jałowych elaboratach 🤣 Sama się upokarzasz. To już się robi nudne. Zawsze kończysz upodlona. Teraz też. Nara córko Begara.

Gość gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

podobno miałaś nie odpisywać i przed chwilą się żegnałaś wieczi xD jaki żal xD i ty coś o projekcjach powiesz xD 

Gość gość

mentalna prostytutko, ble ble ble, k u r w a ta Wieczorna nawet te swoje badziewne teksty ma lipne i z d u p y xD jaki śmieć ludzki xD

Gość FirstClassAss 👠

Nadal uważasz że to ja ciebie prześladuje? To ty za mną latasz jak sùka w ruia zakładając te denne tematy co każdy widzi. Wróciłam bo zachciało mi się srac ponownie. Leci kloc. Ostatni. Życzę udanej masturbacji do własnej urojonej zajebistosci.

💋💋

Gość FirstClassAss 👠
1 minutę temu, Gość gość napisał:

mentalna prostytutko, ble ble ble, k u r w a ta Wieczorna nawet te swoje badziewne teksty ma lipne i z d u p y xD jaki śmieć ludzki xD

Śmieć to twoja stara 😘💋

Gość gość
3 minuty temu, Gość FirstClassAss 👠 napisał:

Nadal uważasz że to ja ciebie prześladuje? To ty za mną latasz jak sùka w ruia zakładając te denne tematy co każdy widzi. Wróciłam bo zachciało mi się srac ponownie. Leci kloc. Ostatni. Życzę udanej masturbacji do własnej urojonej zajebistosci.

💋💋

2 minuty temu, Gość FirstClassAss 👠 napisał:

Śmieć to twoja stara 😘💋

Wieczorna znowu szuka Nimfy i się podszywa pod nią xD jakby jej zaje/bistosc byla urojona to bys się nią tak nie jarała przegrywko z patoli xD proste xD

Gość Gość
7 minut temu, Gość FirstClassAss 👠 napisał:

💋💋

Jeśli myślisz, że te tematy są moje, to jedynie udowadniasz w ten sposób ogrom swojej obsesji 👍Jak również istnienie własnej choroby psychicznej oraz braku jakiegokolwiek życia. Niezłą bekę musi mieć autor tematu z tych twoich pobożnych życzeń. Autentycznie szkoda mi ciebie. 

Gość Di Bega
19 minut temu, Gość FirstClassAss 👠 napisał:

Śmieć to twoja stara 😘💋

Masz na myśli Begarka czy twoją matkę prostytutkę? Widzę że jesteś sfrustrowana seksualnie. Mam coś dla ciebie. Twoje klimaty.  Od 9 minuty do 9:30. Znowu możesz doszukiwać się (znanej tobie z domu)  patoli w normalnych ludziach którzy zgrzeszyli tylko tym że nie są spod znaku czerwonej hołoty. Więc trzeba się doszukiwać w nich syfu. Nawet identyczny motyw którym się zbokówo jarałaś. htt p s://ww w.you tube.co m/wat ch?v=vN4 gyGN2Nb4

Gość gość
3 minuty temu, Gość Di Bega napisał:

Masz na myśli Begarka czy twoją matkę prostytutkę? Widzę że jesteś sfrustrowana seksualnie. Mam coś dla ciebie. Twoje klimaty.  Od 9 minuty do 9:30. Znowu możesz doszukiwać się (znanej tobie z domu)  patoli w normalnych ludziach którzy zgrzeszyli tylko tym że nie są spod znaku czerwonej hołoty. Więc trzeba się doszukiwać w nich syfu. Nawet identyczny motyw którym się zbokówo jarałaś. htt p s://ww w.you tube.co m/wat ch?v=vN4 gyGN2Nb4

Ale jaja xD W punkt xD Wieczorna tym samym Nimfeczi gnębiła i nawet poglądy rodzinne się zgadzają xD Pewnie już dojdzie locha p e d o f i l k a do tego filmiku xD Krul to by ja zaorał w minutę lewaczkę xD 

Gość Misia(MEA T)

Oooooo i ktoś  o mnie  słodko  pamięta 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość FirstClassAss 👠 napisał:

💋💋

Idź wieczorna poszukaj nimfy na dobrej mamie xD